Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com | Dunia sebenar Shida Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 16 June 2013

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 16 Jun 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.

tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....



21 Jari Ohsem:

adarain said...

Salam BW sini

http://www.akubahrain.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

Unknown said...

selamat bersegmen shida!

Unknown said...

selamat bersegmen shida :)

Hanim said...

salam, kenit blogjogging sini dari segmen yg sama (^^,)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

Miss N™ said...

selamat bersegmen shida.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt bsgmen dear..

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt bsgmen dear..

Aimacomel said...

Slmt bersegmen shida..

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com.

Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 9.00 malam ini.

(^_^) Semoga berjaya.

sizziey darliana said...

dari segmen http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html ... done follow u ... jom tolong undi Lia

ida =) said...

as salam, bw dr segmen mialiana

http://my-adam.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

Cikgu ieta. Social Media Expert. Speaker Digital Marketing. said...

dah lm follow blog cik Shida ni. Hr ni bw dr segmen yg sm http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen..

Dayang Deno said...

tak sempat nak join segmen ni... busy sikit deno ...

shazillahsani.com said...

good luck..^^

jie susanos said...

hee..bw sini..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

Unknown said...

selamat bersegmen. =)

Syamimi Saad said...

salam. datang berkunjung dari segmen yang sama.

http://april-in-love.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

follow already =)

Syazwanie Afandi said...

Salam.. bw here dari segmen yang sama.. :)

http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

ayut said...

lame tak join segmen...huhuhu..slmt bersegmen shida ^^

Cik Fie said...

lupa lak nak join segmen ni . hehe :)