Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 16 June 2013

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 16 Jun 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.

tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....



21 comments:

  1. Salam BW sini

    http://www.akubahrain.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen shida :)

    ReplyDelete
  3. salam, kenit blogjogging sini dari segmen yg sama (^^,)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen shida.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 9.00 malam ini.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  6. dari segmen http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html ... done follow u ... jom tolong undi Lia

    ReplyDelete
  7. as salam, bw dr segmen mialiana

    http://my-adam.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

    ReplyDelete
  8. dah lm follow blog cik Shida ni. Hr ni bw dr segmen yg sm http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

    ReplyDelete
  9. tak sempat nak join segmen ni... busy sikit deno ...

    ReplyDelete
  10. hee..bw sini..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

    ReplyDelete
  11. salam. datang berkunjung dari segmen yang sama.

    http://april-in-love.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

    follow already =)

    ReplyDelete
  12. Salam.. bw here dari segmen yang sama.. :)

    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

    ReplyDelete
  13. lame tak join segmen...huhuhu..slmt bersegmen shida ^^

    ReplyDelete
  14. lupa lak nak join segmen ni . hehe :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.