T-shirt Running Man dan Mug design www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida T-shirt Running Man dan Mug design www.duniashida.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 14 June 2013

T-shirt Running Man dan Mug design www.duniashida.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Sebelum ni shida ada join giveaway yang menawarkan hadiah t-shirt running man ni, ternyata tuah shida menang dapat t-shirt tersebut dan hari ni telah pun sampai ketangan. Alhamdulillah bersyukur terkata. Cantik t-shirtnya ala-ala jersi dan pihak printing juga menawarkan harga runtuh untuk printing MUG dengan design sendiri. so disebabkan shida menang t-shirt ni penghantaran adalah percuma tapi malangnya mug sampai ketangan shida dalam keadaan terbelah dua sedihnya huhu tapi pihak printing atau sponser akan ganti balik pada shida. Bersyukur sekali lagi, sayang sangat mug tu pecah terpaksa shida gam balik nanti tak boleh lah pakai cuma buat hiasan kenangan dalam bloging ni :)

kalau korang nak printing juga boleh hubungi terus : Homemade Tshirt Printing (terengganu)


21 Jari Ohsem:

Unknown said...

cantiknya ☺

kisah si dairy said...

wah..bestnya...cantik mug tu shida...

Emas Putih said...

shida minat running man jugak ke? haha

Unknown said...

kak shida letak mcm tu tak perasan pulak mug pecah. bila baca, terus tengok balik. hehe

Athirah said...

sayangnya pecah, nasib bek ganti balik,,, pikir sejuta kali lau nk beli benda sng nak pecah ni...

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..tahniah syg..

Mia Liana said...

wahhh.. terbaik arr shida..

Tinta Lana said...

Salam.

Shidaaaa..nampak da dsgn kat mug... :D

Sukma said...

tahniah Shida...siap dapat tshirt & mug lagi....

niesalhaq said...

Alhamdulillah, congrats akak. :)

Unknown said...

cantik mug tu shida! sygnya terbelah dua.. nasib leh ganti balik..

Azwar Syuhada said...

Bestnya dapat t-shirt Running Man.. teringin sangat, tapi tak dapat2.. hahaha..xD

Zaza Iman said...

wah tshirt tu.. cantik =)tahniah shida

Unknown said...

ohh akak, tengok running man jugak eyy. jelous lah tngk akak dpat baju running man tu. sedih , dah balik balik ssaya join hadiah dia tshirt tpi smpai skrang xpernah menang baju tuh. sodih.

caliph shuriken said...

wahh, nice.. smoga trus murah rezki, shida ^^

Miss N™ said...

comel mug tu, tapi terbelah dua pulak...xpe, nanti dapat yg barukan.. :)

jaakechik said...

dedua barangan tu cantik... tapi syg mug tu pecah kan.. nasib baik dia nak ganti yg lain...

Aimacomel said...

terbelah dua? alahai sayangnya.. Anyway comel la t-shirt dgn mug tu

Dayang Deno said...

cantik la....... :)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHH . TERBAIKKKLA AKAK

Cik Fie said...

comel la T-shirt Running Man n Mug design www.duniashida.com tu :)