Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 14 June 2013

T-shirt Running Man dan Mug design www.duniashida.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Sebelum ni shida ada join giveaway yang menawarkan hadiah t-shirt running man ni, ternyata tuah shida menang dapat t-shirt tersebut dan hari ni telah pun sampai ketangan. Alhamdulillah bersyukur terkata. Cantik t-shirtnya ala-ala jersi dan pihak printing juga menawarkan harga runtuh untuk printing MUG dengan design sendiri. so disebabkan shida menang t-shirt ni penghantaran adalah percuma tapi malangnya mug sampai ketangan shida dalam keadaan terbelah dua sedihnya huhu tapi pihak printing atau sponser akan ganti balik pada shida. Bersyukur sekali lagi, sayang sangat mug tu pecah terpaksa shida gam balik nanti tak boleh lah pakai cuma buat hiasan kenangan dalam bloging ni :)

kalau korang nak printing juga boleh hubungi terus : Homemade Tshirt Printing (terengganu)


21 comments:

  1. wah..bestnya...cantik mug tu shida...

    ReplyDelete
  2. shida minat running man jugak ke? haha

    ReplyDelete
  3. kak shida letak mcm tu tak perasan pulak mug pecah. bila baca, terus tengok balik. hehe

    ReplyDelete
  4. sayangnya pecah, nasib bek ganti balik,,, pikir sejuta kali lau nk beli benda sng nak pecah ni...

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Shidaaaa..nampak da dsgn kat mug... :D

    ReplyDelete
  6. tahniah Shida...siap dapat tshirt & mug lagi....

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, congrats akak. :)

    ReplyDelete
  8. cantik mug tu shida! sygnya terbelah dua.. nasib leh ganti balik..

    ReplyDelete
  9. Bestnya dapat t-shirt Running Man.. teringin sangat, tapi tak dapat2.. hahaha..xD

    ReplyDelete
  10. wah tshirt tu.. cantik =)tahniah shida

    ReplyDelete
  11. ohh akak, tengok running man jugak eyy. jelous lah tngk akak dpat baju running man tu. sedih , dah balik balik ssaya join hadiah dia tshirt tpi smpai skrang xpernah menang baju tuh. sodih.

    ReplyDelete
  12. wahh, nice.. smoga trus murah rezki, shida ^^

    ReplyDelete
  13. comel mug tu, tapi terbelah dua pulak...xpe, nanti dapat yg barukan.. :)

    ReplyDelete
  14. dedua barangan tu cantik... tapi syg mug tu pecah kan.. nasib baik dia nak ganti yg lain...

    ReplyDelete
  15. terbelah dua? alahai sayangnya.. Anyway comel la t-shirt dgn mug tu

    ReplyDelete
  16. comel la T-shirt Running Man n Mug design www.duniashida.com tu :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.