Alhamdulillah shida dapat 2k | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah shida dapat 2k

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 12 July 2013

Alhamdulillah shida dapat 2k

Assalamualaikum, peace upon you.
Ya shida dapat 2k like dari Fanpage shida heheee. Tajuk tak boleh belah kan! hehee kalau betul-betul rezeki kan seronok dapat 2k haa!! boleh kalahkan cikepal hehee :p ok2 sudah merepeknya! Terima kasih tak terhingga kepada kawan-kawan dan peserta-peserta yang join mana-mana GA yang shida sponser kan tu. terima kasih sangat-sangat kerana korang dapat lah shida merasa 2k ni! happy lah sebab baru dapat kan tahulah korang dah 4 5 6 7 8 9 10k itu korang punya ni FP shida so rasa happy sikit lah kan :) Inshaa allah sempena dah 2k shida nak buat mini segmen dalam FP nanti, Hadiah of cos ada juga :)  Jangan lupa join tunggu shida update malam ni bila nak mula kan :)


19 Jari Ohsem:

heirizalieyana said...

byk tue,,btw tahniah & selamat menjalani ibadah puasa

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH KAK .. WAHH . TINGIN GAK :) HEHEHE

Elih J said...

Tahniah Shida :) tercapai 2K dah ye..rezeki makin btambah la tu..

Aswan Azmy said...

congrat:)

Maria Firdz said...

Wah... Byknya pmint..

Fendy said...

dah hebat dah...

Busyra Bt Takiyudin said...

bnyak la.. tahniah kak shida. btw salam ramadhan. :)

Jasmin Ibrahim said...

tahniah! ingtkn mmg dpt 2k td....baru nk mntk share ;-)

Tetamu Istimewa said...

Tahniahla.

Kathy Rbain said...

tahniah sis...

Cik Nur™ said...

dah 2K yea shida..
tahniahhhh

Nao Mei said...

Adik banyak betol dik...hihi...bagilah petua kat cik akak nie....cpuv tak pernah nak masok.nie...hihi...kalau dapat sekali pon tak apa...hihi

Ezad Skytech said...

wahhh....da 2k LIKE tu...ezad nak dapatkan 500 like pun payah...hee...congratz2..:D

aisya said...

wahhhh 2K tu.. hehe.. baca tajuk je ingatkan ape la yg 2k nye. haha

Remy hazza said...

tahniah... dah byk tu......

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah dah 2k ye...Tahniah Shida..

baby comel said...

sat lagi 3K pulak... hehehe, congrat shida

Nadia Johari said...

tahniah..tapi dapat 2 k duit lagi best kan shida..hehe

Cik Fie said...

alhamdulillah . banyaknya :)