Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 12 July 2013

Alhamdulillah shida dapat 2k

Assalamualaikum, peace upon you.
Ya shida dapat 2k like dari Fanpage shida heheee. Tajuk tak boleh belah kan! hehee kalau betul-betul rezeki kan seronok dapat 2k haa!! boleh kalahkan cikepal hehee :p ok2 sudah merepeknya! Terima kasih tak terhingga kepada kawan-kawan dan peserta-peserta yang join mana-mana GA yang shida sponser kan tu. terima kasih sangat-sangat kerana korang dapat lah shida merasa 2k ni! happy lah sebab baru dapat kan tahulah korang dah 4 5 6 7 8 9 10k itu korang punya ni FP shida so rasa happy sikit lah kan :) Inshaa allah sempena dah 2k shida nak buat mini segmen dalam FP nanti, Hadiah of cos ada juga :)  Jangan lupa join tunggu shida update malam ni bila nak mula kan :)


19 comments:

  1. byk tue,,btw tahniah & selamat menjalani ibadah puasa

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH KAK .. WAHH . TINGIN GAK :) HEHEHE

    ReplyDelete
  3. Tahniah Shida :) tercapai 2K dah ye..rezeki makin btambah la tu..

    ReplyDelete
  4. bnyak la.. tahniah kak shida. btw salam ramadhan. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah! ingtkn mmg dpt 2k td....baru nk mntk share ;-)

    ReplyDelete
  6. tahniah sis...

    ReplyDelete
  7. dah 2K yea shida..
    tahniahhhh

    ReplyDelete
  8. Adik banyak betol dik...hihi...bagilah petua kat cik akak nie....cpuv tak pernah nak masok.nie...hihi...kalau dapat sekali pon tak apa...hihi

    ReplyDelete
  9. wahhh....da 2k LIKE tu...ezad nak dapatkan 500 like pun payah...hee...congratz2..:D

    ReplyDelete
  10. wahhhh 2K tu.. hehe.. baca tajuk je ingatkan ape la yg 2k nye. haha

    ReplyDelete
  11. tahniah... dah byk tu......

    ReplyDelete
  12. sat lagi 3K pulak... hehehe, congrat shida

    ReplyDelete
  13. tahniah..tapi dapat 2 k duit lagi best kan shida..hehe

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah . banyaknya :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.