Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 10 July 2013

Contest Ramadhan & Raya by Cik akak

Assalamualaikum, peace upon you.

Bissmillahirahmanirahim .

Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest..
Contest nie berlangsung 2 minggu sahaja....
Bermula 10 Julai 2013 dan tamat 23 Julai 2013
Contest ini juga ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yang oshem...

<Senarai Hadiah>


Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)
   


banner kredit KathyRbain

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Jika malas nak buat entri copy je kod html di bawah dan paste di ruangan html new post kalian

Peringatan keras : jangan lupa letak link kat banner anda sebab hmtl yang anda copy itu tak ada link banner

Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

Jam 12.00 malam (tamat)

15 comments:

  1. Assalamualaikum syida, good luck yangg. banyak tu hadiahnya :)

    ReplyDelete
  2. Makseh support cik akak...

    senarai peserta mohon semak disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

    salam ramadhan

    ReplyDelete
  3. gd luck.. dr segmen sm..
    fiza follow sini..

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  4. Dari segment yang sama. Good luck!

    http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  5. I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  6. pembaharuan hadiah semak disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/perubahan-hadiah-untuk-contest-ramadhan.html

    harap maaf....kesilapan TYPO

    ReplyDelete
  7. gud luck...remy pun dah start join ga balik.....bermula dgn cik akak...

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen cik akak
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html
    by the way..all the best..

    ReplyDelete
  9. dari contest yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.