Contest Ramadhan & Raya by Cik akak | Dunia sebenar Shida Contest Ramadhan & Raya by Cik akak

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 10 July 2013

Contest Ramadhan & Raya by Cik akak

Assalamualaikum, peace upon you.

Bissmillahirahmanirahim .

Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest..
Contest nie berlangsung 2 minggu sahaja....
Bermula 10 Julai 2013 dan tamat 23 Julai 2013
Contest ini juga ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yang oshem...

<Senarai Hadiah>


Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)
   


banner kredit KathyRbain

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Jika malas nak buat entri copy je kod html di bawah dan paste di ruangan html new post kalian

Peringatan keras : jangan lupa letak link kat banner anda sebab hmtl yang anda copy itu tak ada link banner

Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

Jam 12.00 malam (tamat)

15 Jari Ohsem:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum syida, good luck yangg. banyak tu hadiahnya :)

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK KAK

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

Nao Mei said...

Makseh support cik akak...

senarai peserta mohon semak disini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

salam ramadhan

Cik Nur™ said...

semoga berjaya shida..

aisya said...

good luck! =)

azizah :) said...

gudluck shida..

Hafiza AizZawa said...

gd luck.. dr segmen sm..
fiza follow sini..

http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Hydrangeas Blooms said...

Dari segment yang sama. Good luck!

http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

sizziey darliana said...

I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

Nao Mei said...

pembaharuan hadiah semak disini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/perubahan-hadiah-untuk-contest-ramadhan.html

harap maaf....kesilapan TYPO

Remy hazza said...

gud luck...remy pun dah start join ga balik.....bermula dgn cik akak...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Shida...

Siti Rohaida Yusof said...

singgah dari segmen cik akak
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html
by the way..all the best..

Cik Fie said...

dari contest yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html