Cpuv atau BE ke 52 dari Nuffnang | Ford MCA Launch (JUL) | Dunia sebenar Shida Cpuv atau BE ke 52 dari Nuffnang | Ford MCA Launch (JUL)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 11 July 2013

Cpuv atau BE ke 52 dari Nuffnang | Ford MCA Launch (JUL)

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah 9 July 2013 CPUV iaitu iklan kekal dambaan blogger menempek lagi di blog shida, memang happy bila dapat banyak sangat-sangat CPUV tapi sayang sangat! CPUV yang earn dia tak berapa masyukk tapi alhamdulillah lah boleh lepas RM7 8 ringgit tu kira not bad lah! cuma shida hairan dan shida rasa mungkin Nuffnang dalam pembaikpulih sistem selalu sangat earn shida lari dari yang asal, shida pun confius bila hantar tiket lain yang dorang reply. CPUV pun sama shida tanya tentang CPUV ni langsung earn tak gerak tapi dia kata CPUV tu dah tamat tapi masih 'on going' bukan credited tu yang shida hairan, tak kisahlah Nuffnang macam mana pun sebab dia tetap bagi Cpuv banyak menambah lagi total yang ada cuma jangan dia cut total shida sudah kan hehee :) Ford MCA Launch (JUL) cpuv yang ke 52 setakat ini. Terima Kasih Nuffnang!

 

11 Jari Ohsem:

Mimi Azirah said...

tahniah shida

Innanie Ariffin said...

fuh gempak/ kencang habis!!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear.

aisya said...

tahniah kak shida..

kak shida, sy pulak earning masih lagi 0.00.. ada yg lebih sebulan pun masih lagi tak berganjak.. dah hantar tiket, nuffnang cakap kena tunggu CPUV tu tamat baru dia akan creditkan earning dlm acc kita.. ada certain CPUV je.. yg lain okay je... tu yg pelik tu.. knape eh?

azizah :) said...

tu pon dah cukup shida.. tahniah yer..

Sally Yatiey said...

tahniah kak ;)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

masyuk! zuan nye blog baru xde dapat lagi..huhu

Remy hazza said...

murah rezeki shida.....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alhamdulillah..rezeki..Tahniah & keep on blogging...^^

Nadia Johari said...

tahniah shida..jeles lagi sekali..hehe

Cik Fie said...

rezeki tu :)