Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 13 July 2013

Cpuv atau Be ke 53 dari Nuffnang | KL Sogo Raya 2013 Online

Assalamualaikum , peace upon you.
Alhamdulillah rezeki lagi, orang kata Nuffnang tengah baik hati nak bagi banyak cpuv dekat blogger, macam shida ni dah rasa lebih dari 10 cpuv shida dapat dalam tempoh 2 bulan ni. Tapi cpuv running earn agak slow tak macam cerita running man dalam tv tu kan. Apa-apa pun thanks kepada Nuffnang sudi beri shida BE banyak sangat ni tapi kenapa RHB Debit Mass Usage tak credited lagi cepatlah creditedkan senang shida nak cashout terus! dia stop earns takat tu je! bila hantar tiket katanya akan tamat lepas 2minggu ni dah sebulan dah haihh Nuffnang blur kot dah banyak cpuv dia lepaskan huhuhu Ada yang dapat juga ke? tahniah k :)


21 comments:

  1. tahniah2..ezad pun dapat CPUV Ford dan KL Sogo tu...Nuffnang memang baik hati sekarang ni kan...memang dapat je CPUV...tapi earn naik memang agak slow sikit...hee...kan...:D

    ReplyDelete
  2. banyaknye BE.
    boleh beli bju rya :)

    ReplyDelete
  3. Congrats shida.. kita pun dpt be yg sama.. alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  4. wahh...tahniah ye, banyaknya dpt BE, 53 BE tu means utk tahun ni jelah yea? selamat berpuasa dan salam kenal dr cikmatahariku..:)-

    ReplyDelete
  5. tahniah shida. sama macam akak la.
    selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  6. tahniah shida....banyak dapat be..

    ReplyDelete
  7. jeles..tetiap bulan ada be.geram nih...:p

    ReplyDelete
  8. setiap bulan shida masuk campaigns, alhamdulillah ^^

    ReplyDelete
  9. bestnyaa..! macam mana boleh dapat banyak gila BE ni...jeles. huu~

    ReplyDelete
  10. tahniah kak shida.. tu la, nuffnang mmg tgh baik hati kot.. dah lepas satu, dpt satu lg..hehe

    ReplyDelete
  11. tahniah shida...bestnya dapat banyak BE ....

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah...byk rezeki shida......

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah. rezeki tue kan dear.

    ReplyDelete
  14. Tahniah Shida..cahyok2...
    Akak pun dapat BE ni...

    ReplyDelete
  15. tahniah shida dot rezeki be lagi..

    ReplyDelete
  16. jelesnyer..baik betul nuffanag tue rk

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.