Cpuv atau Be ke 53 dari Nuffnang | KL Sogo Raya 2013 Online | Dunia sebenar Shida Cpuv atau Be ke 53 dari Nuffnang | KL Sogo Raya 2013 Online

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 13 July 2013

Cpuv atau Be ke 53 dari Nuffnang | KL Sogo Raya 2013 Online

Assalamualaikum , peace upon you.
Alhamdulillah rezeki lagi, orang kata Nuffnang tengah baik hati nak bagi banyak cpuv dekat blogger, macam shida ni dah rasa lebih dari 10 cpuv shida dapat dalam tempoh 2 bulan ni. Tapi cpuv running earn agak slow tak macam cerita running man dalam tv tu kan. Apa-apa pun thanks kepada Nuffnang sudi beri shida BE banyak sangat ni tapi kenapa RHB Debit Mass Usage tak credited lagi cepatlah creditedkan senang shida nak cashout terus! dia stop earns takat tu je! bila hantar tiket katanya akan tamat lepas 2minggu ni dah sebulan dah haihh Nuffnang blur kot dah banyak cpuv dia lepaskan huhuhu Ada yang dapat juga ke? tahniah k :)


21 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

congratz byk dapat BE ^^

Ezad Skytech said...

tahniah2..ezad pun dapat CPUV Ford dan KL Sogo tu...Nuffnang memang baik hati sekarang ni kan...memang dapat je CPUV...tapi earn naik memang agak slow sikit...hee...kan...:D

ekin schmidt said...

banyaknye BE.
boleh beli bju rya :)

huny madu said...

Congrats shida.. kita pun dpt be yg sama.. alhamdulillah.. :)

Cik Matahariku said...

wahh...tahniah ye, banyaknya dpt BE, 53 BE tu means utk tahun ni jelah yea? selamat berpuasa dan salam kenal dr cikmatahariku..:)-

Nurul Faiz said...

tahniah shida. sama macam akak la.
selamat berpuasa :)

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah shida....banyak dapat be..

ejulz said...

waaaa.. seronok laa..

diana said...

jeles..tetiap bulan ada be.geram nih...:p

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

setiap bulan shida masuk campaigns, alhamdulillah ^^

sharmiza shahar said...

bestnyaa..! macam mana boleh dapat banyak gila BE ni...jeles. huu~

aisya said...

tahniah kak shida.. tu la, nuffnang mmg tgh baik hati kot.. dah lepas satu, dpt satu lg..hehe

Sukma Haron said...

tahniah shida...bestnya dapat banyak BE ....

Remy hazza said...

alhamdulillah...byk rezeki shida......

Fyna Ahmad said...

alhamdulillah. rezeki tue kan dear.

dear xila said...

tahniah shida :)

Solehah Shamsuddin said...

Tahniah sbb dapat byk earning :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Shida..cahyok2...
Akak pun dapat BE ni...

baby comel said...

tahniah shida dot rezeki be lagi..

Nadia Johari said...

jelesnyer..baik betul nuffanag tue rk

Cik Fie said...

congrate kak . :)