Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 25 July 2013

Cpuv atau Be ke 54 dari Nuffnang | The Edge - The Subscription

Assalamualaikum, peace upon you.
CPUV baru lagi masuk dalam blog shida yang ke 54 alhamdulillah :) thanks Nuffnang thanks juga kepada pihak yang sudi menaja blog shida dengan campaign cpuv ni :) gembira sekejap hehee. Actually agak sedih semalam sebab shida dapat call dari celcom, dorang invite shida berbuka bersama celcom sebab sebelum ni shida pernah bekerjasama dengan celcom (advertorial) tapi dengan sayunya terpaksa tolak sebab tempat tu jauh di bangsar KL shida pula duduk Perak so event nya tuesday dapat call monday petang tu, nak prepare apa pun tak sempat rasanya dan tak tahu nak pergi dengan siapa, memandangkan pula selasa tu memang shida off day! so fikir tak lama terus reply msg dorang shida tolak huhuhu! shida fikir tak apalah redha bukan rezeki lagi :) cuma kenangan bakal manis ni dah jadi pahit ^_^ Inshaa Allah ada plan nak berhijrah tapi masih dalam perancangan lagi tak ada kata putus! tengok lah macam mana :) Oh ya kalau korang nak belajar tentang Nuffnang boleh klik tab menu shida bahagian tutorial nuffnang hope membantu lah nanti ok :)


24 comments:

  1. terbaik laa, shida.. congratz sbb byk dpt BE ^^

    ReplyDelete
  2. Salam, wahhh jeleznya tgk..byk gila dapat, congratez, rezeki bulan puasa ni, hehe (n_n)

    ReplyDelete
  3. banyaknye yang dah on going tu...

    ReplyDelete
  4. tahniah..kak MV pun dapat.klik2 the edge untuk shida

    ReplyDelete
  5. tahniah shida.. berderet BE tu..hee

    ReplyDelete
  6. ke-54? banyak tu, aku baru 2 je..

    ReplyDelete
  7. event tu dia bayar ke??kalau dia tak bayar setakat dapat goodi beg tak pe la tak pi..lagipun ikut cakap blogger eyriqaz.blogger kena jual mahal.heheheh..

    ReplyDelete
  8. byknya NE...tahniah shida....
    rezeki.. :)

    ReplyDelete
  9. tahniah.. hehe.

    mmg kak shida je la bahan rujukan nuffnang ni.. thnks. hehe

    ReplyDelete
  10. uihhh perak kt ne? kt pon kt perak hee

    ReplyDelete
  11. Fuhhh! Berderet BE dia.. Mieza sunyi jer BE tak masuk2.. Kena berguru dengan Shida nampak gaya ni..

    ReplyDelete
  12. yeay,...kita dapat sesame :) tahniah dear :0 jom kumpul duit raya :D

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah rezeki.. tahniah... :D

    ReplyDelete
  14. wow! 6BE tuuu...... tahniah kak shida... mesti masukkkk byk :)

    ReplyDelete
  15. xpelah shida, mungkin rezeki raya nanti lebih besar bukan setakat bukak puasa je. anyway syukur rezeki mencurah curah, :)

    ReplyDelete
  16. terbaikla shida!mmg ptt jd sifu ni :D

    ReplyDelete
  17. tahniah . bukan senang nak dapat BE ni :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.