Cpuv atau Be ke 54 dari Nuffnang | The Edge - The Subscription | Dunia sebenar Shida Cpuv atau Be ke 54 dari Nuffnang | The Edge - The Subscription

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 25 July 2013

Cpuv atau Be ke 54 dari Nuffnang | The Edge - The Subscription

Assalamualaikum, peace upon you.
CPUV baru lagi masuk dalam blog shida yang ke 54 alhamdulillah :) thanks Nuffnang thanks juga kepada pihak yang sudi menaja blog shida dengan campaign cpuv ni :) gembira sekejap hehee. Actually agak sedih semalam sebab shida dapat call dari celcom, dorang invite shida berbuka bersama celcom sebab sebelum ni shida pernah bekerjasama dengan celcom (advertorial) tapi dengan sayunya terpaksa tolak sebab tempat tu jauh di bangsar KL shida pula duduk Perak so event nya tuesday dapat call monday petang tu, nak prepare apa pun tak sempat rasanya dan tak tahu nak pergi dengan siapa, memandangkan pula selasa tu memang shida off day! so fikir tak lama terus reply msg dorang shida tolak huhuhu! shida fikir tak apalah redha bukan rezeki lagi :) cuma kenangan bakal manis ni dah jadi pahit ^_^ Inshaa Allah ada plan nak berhijrah tapi masih dalam perancangan lagi tak ada kata putus! tengok lah macam mana :) Oh ya kalau korang nak belajar tentang Nuffnang boleh klik tab menu shida bahagian tutorial nuffnang hope membantu lah nanti ok :)


24 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

terbaik laa, shida.. congratz sbb byk dpt BE ^^

Noor Atikah Ramli said...

tahniah shida :)

Lynn Damya said...

Salam, wahhh jeleznya tgk..byk gila dapat, congratez, rezeki bulan puasa ni, hehe (n_n)

Siti Rohaida Yusof said...

banyaknye yang dah on going tu...

Mrs Velentine said...

tahniah..kak MV pun dapat.klik2 the edge untuk shida

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

azizah :) said...

tahniah shida.. berderet BE tu..hee

Bahrain Ramlan said...

ke-54? banyak tu, aku baru 2 je..

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

sa mic said...

wah taniah kak ;)

diana said...

event tu dia bayar ke??kalau dia tak bayar setakat dapat goodi beg tak pe la tak pi..lagipun ikut cakap blogger eyriqaz.blogger kena jual mahal.heheheh..

Cik Nur™ said...

byknya NE...tahniah shida....
rezeki.. :)

boni kacak said...

Alhamdulillah :)

aisya said...

tahniah.. hehe.

mmg kak shida je la bahan rujukan nuffnang ni.. thnks. hehe

dear xila said...

uihhh perak kt ne? kt pon kt perak hee

Rosmiza Ali said...

Fuhhh! Berderet BE dia.. Mieza sunyi jer BE tak masuk2.. Kena berguru dengan Shida nampak gaya ni..

ayut said...

yeay,...kita dapat sesame :) tahniah dear :0 jom kumpul duit raya :D

Nora Karim said...

alhamdulillah rezeki.. tahniah... :D

deno said...

wow! 6BE tuuu...... tahniah kak shida... mesti masukkkk byk :)

Che Rosliza Che Mat said...

rezeki bulan ramadhan...

baby comel said...

xpelah shida, mungkin rezeki raya nanti lebih besar bukan setakat bukak puasa je. anyway syukur rezeki mencurah curah, :)

ayut said...

terbaikla shida!mmg ptt jd sifu ni :D

Nadia Johari said...

banyaknyerla cpuv die

Cik Fie said...

tahniah . bukan senang nak dapat BE ni :)