Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 30 July 2013

Cpuv atau Be ke 55 dan 56 dari Nuffnang | Double CPUV terbaik dari Nuffnang!!

Assalamualaikum, peace upon you.
Pejam celik pejam celik dah 23 hari kita berpuasa kan :) cepat sangat masa berlalu kan lagi berapa hari dah nak raya wehh!! Actually cerita tentang persiapan belum lagi hahaa biasa last minit punya kerja kami buat masa tu memang all out lah bak ang!! hahaa ayat apa ni?? bak ang?? habaq hang lah!! shida nampak ayat ni dekat facebook hehee :D so tak nak cerita pasal persiapan raya cerita tentang cpuv yang shida dapat sekarang ni, masa tarikh 25 Julai shida memang tak buka blog pun semalam baru mula buka sebab sibuk dengan kerja harian sampai tak sempat rasa letih dan nk tidur awal, 2 cpuv ni dari IKEA FY13-Easy Home Renewal dan INTI Cycle 3 Degree Phase. Hope running seperti biasa tak nak jadi macam 3 CPUV shida yang korang tengok dari May diam seribu bahasa earning langsung tak berjalan. Bila tanya Nuffnang akan credited mengikut tempoh tapi sampaii laaa ni macam tu je haihhh~! Nuffnang memang ada masalah dari seawal shida dapat BE lagi masa bulan April shida perasan. Hope semua clear masa shida nak cashout nanti amin :) Thanks Nuffnang!


27 comments:

  1. tahniah shidaa! banyak tu on going...

    ReplyDelete
  2. wah..rezeki =) selamat hari raya shida....xlama dah..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, rezeki puasa plus raya :)
    tahniah shida,

    ReplyDelete
  4. AlHamdulillah, tahniah..semoga terus suksess ya..:)

    ReplyDelete
  5. Masyuukkk nak dekat raya ni. hehe

    ReplyDelete
  6. seronoknya tengok...ada tips x nak dapatkan BE mcm ni..hihi

    ReplyDelete
  7. Dapat double lg, congrats shida!

    ReplyDelete
  8. tahniah shida!berpuluh dh haaaa dpt yer^^

    ReplyDelete
  9. banyak tul cpuv.. tahniah ye.. :D

    ReplyDelete
  10. yahoooo dah dapat ! congratez, mmg rezeki raya lah ni, hehehe :D

    ReplyDelete
  11. yahoooo dah dapat ! congratez, mmg rezeki raya lah ni, hehehe :D

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah. rezeki nak raya tue. hehehhe...

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan. Saya dah follow Shida ya. #4619

    Wow...dah dapat CPUV baru tu..dua skali dalam sehari

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..rezeki..Tahniah Shida...^^


    p/s : Thanx Shida...akak dah terima kad raya...tak sangka dapat gak akak kad raya dari Shida...TQ so much..^^

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah byak tu duit raya^

    ReplyDelete
  16. tu dia banyaknya dapat BE.. smoga trus murah rezki, shida ^^

    ReplyDelete
  17. PERGHHH,BYKNYA BE..SYUKUR ALHAMDULILLAH..^_^

    SELAMAT HARI RAYA SHIDA..MAAF ZAHIR BATIN

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.