Cpuv atau Be ke 55 dan 56 dari Nuffnang | Double CPUV terbaik dari Nuffnang!! | Dunia sebenar Shida Cpuv atau Be ke 55 dan 56 dari Nuffnang | Double CPUV terbaik dari Nuffnang!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 30 July 2013

Cpuv atau Be ke 55 dan 56 dari Nuffnang | Double CPUV terbaik dari Nuffnang!!

Assalamualaikum, peace upon you.
Pejam celik pejam celik dah 23 hari kita berpuasa kan :) cepat sangat masa berlalu kan lagi berapa hari dah nak raya wehh!! Actually cerita tentang persiapan belum lagi hahaa biasa last minit punya kerja kami buat masa tu memang all out lah bak ang!! hahaa ayat apa ni?? bak ang?? habaq hang lah!! shida nampak ayat ni dekat facebook hehee :D so tak nak cerita pasal persiapan raya cerita tentang cpuv yang shida dapat sekarang ni, masa tarikh 25 Julai shida memang tak buka blog pun semalam baru mula buka sebab sibuk dengan kerja harian sampai tak sempat rasa letih dan nk tidur awal, 2 cpuv ni dari IKEA FY13-Easy Home Renewal dan INTI Cycle 3 Degree Phase. Hope running seperti biasa tak nak jadi macam 3 CPUV shida yang korang tengok dari May diam seribu bahasa earning langsung tak berjalan. Bila tanya Nuffnang akan credited mengikut tempoh tapi sampaii laaa ni macam tu je haihhh~! Nuffnang memang ada masalah dari seawal shida dapat BE lagi masa bulan April shida perasan. Hope semua clear masa shida nak cashout nanti amin :) Thanks Nuffnang!


27 Jari Ohsem:

Cik Nur™ said...

murah rezeki shida.. :)

deno said...

wah.... tahniah kak shida :)

azizah :) said...

tahniah shidaa! banyak tu on going...

Zaza said...

wah..rezeki =) selamat hari raya shida....xlama dah..

baby comel said...

alhamdulillah, rezeki puasa plus raya :)
tahniah shida,

Cik Matahariku said...

AlHamdulillah, tahniah..semoga terus suksess ya..:)

Invisible Me said...

Masyuukkk nak dekat raya ni. hehe

sharmiza shahar said...

seronoknya tengok...ada tips x nak dapatkan BE mcm ni..hihi

huny madu said...

Dapat double lg, congrats shida!

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

ayut said...

tahniah shida!berpuluh dh haaaa dpt yer^^

aisya said...

tahniah kak shida. =)

Sukma Haron said...

tahniah Shida....

nuyui a.k.a miss YUI said...

thniah dear.

JaSSNaNi said...

banyak tul cpuv.. tahniah ye.. :D

Lynn Damya said...

yahoooo dah dapat ! congratez, mmg rezeki raya lah ni, hehehe :D

Lynn Damya said...

yahoooo dah dapat ! congratez, mmg rezeki raya lah ni, hehehe :D

Fyna Ahmad said...

alhamdulillah. rezeki nak raya tue. hehehhe...

Ainim Suju said...

Salam perkenalan. Saya dah follow Shida ya. #4619

Wow...dah dapat CPUV baru tu..dua skali dalam sehari

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alhamdulillah..rezeki..Tahniah Shida...^^


p/s : Thanx Shida...akak dah terima kad raya...tak sangka dapat gak akak kad raya dari Shida...TQ so much..^^

zaza nizam said...

alhamdulillah byak tu duit raya^

caliph shuriken said...

tu dia banyaknya dapat BE.. smoga trus murah rezki, shida ^^

Puan Bui Junaidi said...

PERGHHH,BYKNYA BE..SYUKUR ALHAMDULILLAH..^_^

SELAMAT HARI RAYA SHIDA..MAAF ZAHIR BATIN

dEdEQ dE wIshEs said...

SONOKNYE SALU DPT BE :)

Nadia Johari said...

untunglaaa

ayut said...

tahniah shida.. :)

Cik Fie said...

alhamdulillah :)