Cpuv ke 51 Edisi Julai yang pertama dari Nuffnang | Kanebo Kate SS Collection | Dunia sebenar Shida Cpuv ke 51 Edisi Julai yang pertama dari Nuffnang | Kanebo Kate SS Collection

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 6 July 2013

Cpuv ke 51 Edisi Julai yang pertama dari Nuffnang | Kanebo Kate SS Collection

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah syukur CPUV silih berganti dalam blog shida ni, satu dah credited mesti ada yang baru masuk, bersyukur shida semangat nak bloging macam ni :) Cpuv pertama edisi julai yang ke 51 ini dari KANEBO KATE SS COLLECTION, dengar nama pun dah macam butik tapi biasalah kalau cpuv baru shida susah nak perasan. Kalau korang nampak mohon klik eh :) sekarang ni cpuv dari bulan May shida satu-satunya earning paling masyukk sekali masih bertahan hampir 2 bulan korang :) seronok tengok iklan dari RHB Debit Mass Usage ni. Terima kasih juga kepada Nuffnang kerana sudi memberi rezeki seperti ini! syukrannn :) Love Nuffnang ketat-ketat!!




19 Jari Ohsem:

Mek Onie said...

pehhhhhhhhhhhhhhhh,lama gila cpuv shida bertahannnnnnnnnnnnnnnnnn :D

Maria Firdz said...

Tahniah.. Rezeki... ALHAMDULILLAH..

huny madu said...

Lajunya be die masuk :) kita kita klik2 ekk, btw congrats!

azizah :) said...

tahniah shida... jijah pon baru dapat iklan kanebo tu..hee

shark said...

rezeki org rajin tu..
tahniah..

jaakechik said...

tahniah kak shida, untung berblog kan, sambil berceloteh, boleh jana duit.. :)

Mieya Atiera said...

tahniah.. berderet CPUV blog dia dapat

aisya said...

tahniahhhh.. hehe.. tak nampak plak iklan tu kat mana2..

2 bulan? lama gila. tahniah lg sekali. hehe

Sally Yatiey said...

Tahniah ;) hee

Amirul Ramli said...

Waahhh... untunglaaa.. hehe.. sy sampai sekarang tak paham lagi iklan nuffnang ni. haha. Nanti kalau ada masa boleh la belajar

potia casadelarossa said...

rezeki shidaR mencurah2...

Aswan Azmy said...

tahniah..rezeki lagi

Solehah Shamsuddin said...

Tahniah kak Shida. Rezeki tu :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Terus sukses!

Zaza said...

zaza dh phm pasal cpuv bila tya nufnang..hehe..lepas ni kena usaha lagi..goodluck shida =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..masukkk..

Sukma Haron said...

tahniah Shida.......

Remy hazza said...

tahniah....

Cik Fie said...

tahniah2 :)