Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 6 July 2013

Cpuv ke 51 Edisi Julai yang pertama dari Nuffnang | Kanebo Kate SS Collection

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah syukur CPUV silih berganti dalam blog shida ni, satu dah credited mesti ada yang baru masuk, bersyukur shida semangat nak bloging macam ni :) Cpuv pertama edisi julai yang ke 51 ini dari KANEBO KATE SS COLLECTION, dengar nama pun dah macam butik tapi biasalah kalau cpuv baru shida susah nak perasan. Kalau korang nampak mohon klik eh :) sekarang ni cpuv dari bulan May shida satu-satunya earning paling masyukk sekali masih bertahan hampir 2 bulan korang :) seronok tengok iklan dari RHB Debit Mass Usage ni. Terima kasih juga kepada Nuffnang kerana sudi memberi rezeki seperti ini! syukrannn :) Love Nuffnang ketat-ketat!!




19 comments:

  1. pehhhhhhhhhhhhhhhh,lama gila cpuv shida bertahannnnnnnnnnnnnnnnnn :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. Rezeki... ALHAMDULILLAH..

    ReplyDelete
  3. Lajunya be die masuk :) kita kita klik2 ekk, btw congrats!

    ReplyDelete
  4. tahniah shida... jijah pon baru dapat iklan kanebo tu..hee

    ReplyDelete
  5. rezeki org rajin tu..
    tahniah..

    ReplyDelete
  6. tahniah kak shida, untung berblog kan, sambil berceloteh, boleh jana duit.. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah.. berderet CPUV blog dia dapat

    ReplyDelete
  8. tahniahhhh.. hehe.. tak nampak plak iklan tu kat mana2..

    2 bulan? lama gila. tahniah lg sekali. hehe

    ReplyDelete
  9. Waahhh... untunglaaa.. hehe.. sy sampai sekarang tak paham lagi iklan nuffnang ni. haha. Nanti kalau ada masa boleh la belajar

    ReplyDelete
  10. zaza dh phm pasal cpuv bila tya nufnang..hehe..lepas ni kena usaha lagi..goodluck shida =)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.