Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 18 July 2013

Design dan printing sticker untuk customer

Assalamualaikum, peace upon you.
shida tak ada apa nak update untuk hari ini sebab sibuk kemas bilik huhuhu^^ korang usha dulu sticker yang shida siap print untuk customer shida :) berminat nak buat boleh PM sesuai untuk yang buat biznes produk atau buat kek lekat je sticker dekat bekas senang kan :) ok shida sambung kemas-kemas jap :)


18 comments:

  1. dear kalau berwarna cmni brape hrganya??

    ReplyDelete
  2. oo..shida ada buat benda ni ye..bagus la..pandai cari duit nih..:)

    ReplyDelete
  3. mana tau nnti nk pakai benda2 mcm ni boleh cari kak shida.. hehe

    ReplyDelete
  4. menarik sangat! kalau utk bride to be pon sesuai ni utk doorgift..hee

    ReplyDelete
  5. tambah rezeki..bagus shida..ada je masa terluang nak buat semua ni

    ReplyDelete
  6. smart jer print out.ni shida design ke shida print our je ni?

    ReplyDelete
  7. cantik shida...nanti boleh la akak order jugak...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.