Design dan printing sticker untuk customer | Dunia sebenar Shida Design dan printing sticker untuk customer

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 18 July 2013

Design dan printing sticker untuk customer

Assalamualaikum, peace upon you.
shida tak ada apa nak update untuk hari ini sebab sibuk kemas bilik huhuhu^^ korang usha dulu sticker yang shida siap print untuk customer shida :) berminat nak buat boleh PM sesuai untuk yang buat biznes produk atau buat kek lekat je sticker dekat bekas senang kan :) ok shida sambung kemas-kemas jap :)


18 Jari Ohsem:

Unknown said...

murah rezeki shida ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

dear kalau berwarna cmni brape hrganya??

Diana Rashid said...

oo..shida ada buat benda ni ye..bagus la..pandai cari duit nih..:)

kisah si dairy said...

comelnya sticker tu

Mimie said...

cantikkkkk

Unknown said...

mana tau nnti nk pakai benda2 mcm ni boleh cari kak shida.. hehe

Shida Radzuan said...

@nuyui a.k.a miss YUI dear PM shida eh kat FB :)

Mrs Velentine said...

cantik sticker tue

Mrs Velentine said...

cantik sticker tue

Unknown said...

cantikkkkk..

Unknown said...

menarik sangat! kalau utk bride to be pon sesuai ni utk doorgift..hee

Miss N™ said...

molek2 belaka
:)

Zaza Iman said...

wa..cantik lah.. =) nice

hazwan hairy said...

gudjob shida..

Nadia Johari said...

tambah rezeki..bagus shida..ada je masa terluang nak buat semua ni

ayut said...

smart jer print out.ni shida design ke shida print our je ni?

Cik Fie said...

pandainya kak shda buat :)

kisah si dairy said...

cantik shida...nanti boleh la akak order jugak...