Design dan printing sticker untuk customer | Dunia sebenar Shida Design dan printing sticker untuk customer

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 18 July 2013

Design dan printing sticker untuk customer

Assalamualaikum, peace upon you.
shida tak ada apa nak update untuk hari ini sebab sibuk kemas bilik huhuhu^^ korang usha dulu sticker yang shida siap print untuk customer shida :) berminat nak buat boleh PM sesuai untuk yang buat biznes produk atau buat kek lekat je sticker dekat bekas senang kan :) ok shida sambung kemas-kemas jap :)


18 Jari Ohsem:

Muhammad Syazwan Norhalik said...

murah rezeki shida ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

dear kalau berwarna cmni brape hrganya??

diana said...

oo..shida ada buat benda ni ye..bagus la..pandai cari duit nih..:)

Siti Rohaida Yusof said...

comelnya sticker tu

Mimi Azirah said...

cantikkkkk

aisya said...

mana tau nnti nk pakai benda2 mcm ni boleh cari kak shida.. hehe

Shida Radzuan said...

@nuyui a.k.a miss YUI dear PM shida eh kat FB :)

Mrs Velentine said...

cantik sticker tue

Mrs Velentine said...

cantik sticker tue

Sally Yatiey said...

cantikkkkk..

azizah :) said...

menarik sangat! kalau utk bride to be pon sesuai ni utk doorgift..hee

Cik Nur™ said...

molek2 belaka
:)

Zaza said...

wa..cantik lah.. =) nice

hazwan hairy said...

gudjob shida..

Nadia Johari said...

tambah rezeki..bagus shida..ada je masa terluang nak buat semua ni

ayut said...

smart jer print out.ni shida design ke shida print our je ni?

Cik Fie said...

pandainya kak shda buat :)

Kisah Si Dairy said...

cantik shida...nanti boleh la akak order jugak...