Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 19 July 2013

GA Ramadhan Abylla

Assalamualaikum, peace upon you.
Pakat join jom!! Hadiah Awesome! suka shida dengan hadiah Limited Edition ni :) bertuahlah kalau dapatkan! sesiapa nak join terus klik banner ok :) Tamat GA 30 Julai 2013 dan pemenang pula akan diumum pada 2 Ogos 2013 bersamaan Hari jadi Empunya Giveaway, so shida wish awal-awal lah Happy Birthday Abylla Semoga Murah Rezeki dan Sihat Selalu ya :)


7 comments:

  1. sy pun join jugak yg ini.. hehe.. good luck! :)

    ReplyDelete
  2. good luck dear....akak nak join ler....

    ReplyDelete
  3. nk join jgk ni nnt...tp duk dlm draft dlu.huhu

    ReplyDelete
  4. salam sayang..
    terima kasih sbb sudi join GA ni ye

    ada beberapa perkara yg perlu diambil perhatian:
    1) saya telah tamatkan GA lebih awal, 26/7/2013
    2) pemenang akan diumumkan esok, sabtu, 27/7/2013
    3) akan mengumpulkn butir2 pemenang sehingga isnin, 29/7/2013
    4) hadiah akan di post selewatnya hari selasa, 30/7/2013

    good luck, dear ^^

    ReplyDelete
  5. dari GA yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/07/ga-ramadhan-abylla.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.