Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 9 July 2013

Hadiah dari blogger Fatin Diana | Menang Simple Giveaway #2

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah shida aktif balik berbloging seperti biasa sambil-sambil buat entri ni ada masa kelapangan shida nak blogwalking, rasa dah berbulan-bulan tak blogwalking kesian dekat kawan-kawan asyik datang blog shida tapi shida belum lagi singgah blog korang, minta MAAf ya shida memang sibuk sangat-sangat dah macam PM pula hikhikhik :p Jadi entri ini shida nak ucapkan THANKS pada blogger fatin diana kerana hadiah ini. Oh ya shida menang GA yang dianjurkan fatin thanks eh :) Jom terjah Blog Fatin!



14 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.