Hadiah dari Blogger Noor Atikah Ramli | www.nooratikahramli.com | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Blogger Noor Atikah Ramli | www.nooratikahramli.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 14 July 2013

Hadiah dari Blogger Noor Atikah Ramli | www.nooratikahramli.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Kali ini hadiah keychain dan button badge yang cute ini datangnya dari Blogger Ika atau www.nooratikahramli.com kalau tengok doodle tu semua boleh cam betul tak?? shida sendiri pun tak sure apa sebab dia bagi tapi biasanya kalau blogger lain bagi hadiah ni sebagai tanda perkenalan dan terima kasih. Yup! sebagai tanda perkenalan antara shida dan blogger ika ni. Duduk je dekat belum lagi jumpa ika ni. Nak sangat jumpa blogger comel ni, Tapi kalau jumpa dia mesti nak jumpa sekali dengan Blogger Yui sebab dua-dua menyewa di Ipoh kan. Inshaa Allah kita pasti berjumpa cuma shida terlalu sibuk nak kemana pun susah huhuhu. So sebagai tanda terima kasih juga kepada ika shida kirimkan kad raya untuk dia. Thanks Ika :) Jom melawat Blog Ika :)


12 Jari Ohsem:

Mimi Azirah said...

Bestnye dpt keychain n button badge...tahniah shida

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ok terasa tak pernah bagi shida pape lg..hehehe

dEdEQ dE wIshEs said...

OHSEM :) UNTUNG LA AKAK

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

baby comel said...

nanti boleh la kita jumpa sekali eh shida.
tahniah dpt hadiah :)

aisya said...

tahniah.. hehe

Sukma Haron said...

terasa diri dihargai oleh blogger lain....

Penjejak Mimpi said...

Shida duk Ipoh ke? Area mana?

Sally Yatiey said...

bestnyaaaa dapat hadiah ;)

Noor Atikah Ramli said...

hehehehe..yui ika dah jumpe..nnt boleh la jumpa yui ngn shida pulak ^^

Nadia Johari said...

cute dan omeyy

Cik Fie said...

comelnya button badge tu . hehe :)