Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 14 July 2013

Hadiah dari Blogger Noor Atikah Ramli | www.nooratikahramli.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Kali ini hadiah keychain dan button badge yang cute ini datangnya dari Blogger Ika atau www.nooratikahramli.com kalau tengok doodle tu semua boleh cam betul tak?? shida sendiri pun tak sure apa sebab dia bagi tapi biasanya kalau blogger lain bagi hadiah ni sebagai tanda perkenalan dan terima kasih. Yup! sebagai tanda perkenalan antara shida dan blogger ika ni. Duduk je dekat belum lagi jumpa ika ni. Nak sangat jumpa blogger comel ni, Tapi kalau jumpa dia mesti nak jumpa sekali dengan Blogger Yui sebab dua-dua menyewa di Ipoh kan. Inshaa Allah kita pasti berjumpa cuma shida terlalu sibuk nak kemana pun susah huhuhu. So sebagai tanda terima kasih juga kepada ika shida kirimkan kad raya untuk dia. Thanks Ika :) Jom melawat Blog Ika :)


12 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.