Hadiah Shawl dari Nabila Medan | Menang Duo Big Giveaway | Dunia sebenar Shida Hadiah Shawl dari Nabila Medan | Menang Duo Big Giveaway

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 12 July 2013

Hadiah Shawl dari Nabila Medan | Menang Duo Big Giveaway

Assalamualaikum, peace upon you.
Sejak kebelakangan ni shida banyak dapat Hadiah Shawl walaupun shida bukan si pemakai shawl, nampak gayanya terpaksa shida try juga untuk pakai dah banyak shawl dalam almari semua tergantung tak pakai pun. Hadiah Shawl ni shida dapat dari Duo Big Giveaway anjuran Nabila Medan. Alhamdulillah menang juga blog shida ni :) Terima kasih Nabila terima kasih juga kepada yang sponsor shawl ni dalam GA nabila :) Jom singgah blog adik nabila ni.


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

11 Jari Ohsem:

Unknown said...

hehehe shida kena mula bergaya

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Unknown said...

boleh lah guna time raya nanti kak shida.. gaya baru katakan. hehe

Unknown said...

tahniah shida... cubalah..lom cuba lom tahu..he

Fatin Diana said...

tahniah kak Shida :D

Unknown said...

tahniah kak ;D

Unknown said...

tahniah shida......cantik...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Shida..boleh buat tudung raya..:)

Aimacomel said...

mmg kena try jugak nampaknya shida :) tahniah eh

Nadia Johari said...

tahniah

Cik Fie said...

tahniah sebab menang :)