Kad Raya Review : Blogger Aisya & Blogger Tampawan (handmade) | Dunia sebenar Shida Kad Raya Review : Blogger Aisya & Blogger Tampawan (handmade)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 29 July 2013

Kad Raya Review : Blogger Aisya & Blogger Tampawan (handmade)

Assalamualaikum, peace upon you.
Kad Raya kali ni terbang jauh dari sarawak tau :) shida dapat dari Blogger Aisya :) comel je orangnya cute miut! dia buat kad raya sendiri memang unik, pandai dia buat ada pula masa aisya buat kan, shida pun teringin nak buat sendiri tapi apa kan daya nak buat 100keping mau siap tahun depan kan huhuhu.. so design dan print :) habis cerita jimat masa dan tenaga hehee. Apa-apa pun aisya thanks k jom terjah Blog Aisya :)

Kad ke4 ni datangnya dari Blogger Tampawan, adik-adik ni :) shida baru je kenal-kenal dengan dia, dan kami bertukar kad :) seronok juga bertukar-tukar kad ni :) apa-apa pun terima kasih kepada adik tampawan dan Selamat Hari Raya Aidilfitri, jom terjah Blog dia :)


26 Jari Ohsem:

cci said...

kreatif walaupun simple kan.. ^_^ mcm cci dulu2..

Eca Dwinky Asha said...

handmade lagi tu..best...kad eca dua-tiga hari ne sampai ka kot.hehehe

Eyma su said...

hehe..comel kad kalo hasil tangan sendiri..lagi seronok dapat kad raya..^_^

deno said...

wah... deno ada dpt kad dari kad shida :)

Che Rosliza Che Mat said...

banyaknya dapat...

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH SONOKNYE LEH TUKAR2 KAD ..

Siti Rohaida Yusof said...

seronok jugak kan bertukar-tukar kad nie..macam2 pattern warna yang cantik2..

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk kad raya shida dpt ea..

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

Muhammad Syazwan Norhalik said...

harap harap esok atau lusa sampai kad zuan di tangan korang

aisya said...

sebab tu buat yg simple je.. hehe..

Sally Yatiey said...

best dapat kad raya ;D

Tampawan said...

ehh ada kad raya kitalah dekat situ :)

SecretOfShaila said...

cantiknya...bestnya dapat kad raya..^^

azizah :) said...

tahniah shida..

jaakechik said...

handmade yg best tu, gigih mereka buatkan utk kita. terasa mcm betul2 dihargai kan...

Cik Nur™ said...

rajinnya Aisya....
cantik nur tgk kad tu...

Rosmiza Ali said...

Tahun depan kalau dipanjangkan umur Insha Allah nak bagi kad raya kat rakan2 blogger macam ni.. =)

baby comel said...

alololo comelnya.. insyaAllah tahun depan kot baru bukak utk kad raya. thn ni kita busy jgk cam shida. tak sempat nk sedia kad raya

ayut said...

ayut dpt jgk dr aisya..tp tak teramik2x gambar yer..hihihi..jom kumpul kad raya! :)

Sukma Haron said...

kad raya handmade yang kreatif dan cantik....

Nadia Johari said...

kreaftifnyer...

myraVea said...

Banyaknye akak dapat kad rayaa. Nak culiks satuuuuu! Hihi

ayut said...

aYUT PON DPT DH DR AISYA :) rajin dia bt sndiri...

Cik Fie said...

wah ! bestnya :)

Nur Alya said...

cantik jugak kad tu.=P