Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 29 July 2013

Kad Raya Review : Blogger Aisya & Blogger Tampawan (handmade)

Assalamualaikum, peace upon you.
Kad Raya kali ni terbang jauh dari sarawak tau :) shida dapat dari Blogger Aisya :) comel je orangnya cute miut! dia buat kad raya sendiri memang unik, pandai dia buat ada pula masa aisya buat kan, shida pun teringin nak buat sendiri tapi apa kan daya nak buat 100keping mau siap tahun depan kan huhuhu.. so design dan print :) habis cerita jimat masa dan tenaga hehee. Apa-apa pun aisya thanks k jom terjah Blog Aisya :)

Kad ke4 ni datangnya dari Blogger Tampawan, adik-adik ni :) shida baru je kenal-kenal dengan dia, dan kami bertukar kad :) seronok juga bertukar-tukar kad ni :) apa-apa pun terima kasih kepada adik tampawan dan Selamat Hari Raya Aidilfitri, jom terjah Blog dia :)


26 comments:

  1. kreatif walaupun simple kan.. ^_^ mcm cci dulu2..

    ReplyDelete
  2. handmade lagi tu..best...kad eca dua-tiga hari ne sampai ka kot.hehehe

    ReplyDelete
  3. hehe..comel kad kalo hasil tangan sendiri..lagi seronok dapat kad raya..^_^

    ReplyDelete
  4. wah... deno ada dpt kad dari kad shida :)

    ReplyDelete
  5. WAHHH SONOKNYE LEH TUKAR2 KAD ..

    ReplyDelete
  6. seronok jugak kan bertukar-tukar kad nie..macam2 pattern warna yang cantik2..

    ReplyDelete
  7. harap harap esok atau lusa sampai kad zuan di tangan korang

    ReplyDelete
  8. sebab tu buat yg simple je.. hehe..

    ReplyDelete
  9. ehh ada kad raya kitalah dekat situ :)

    ReplyDelete
  10. cantiknya...bestnya dapat kad raya..^^

    ReplyDelete
  11. handmade yg best tu, gigih mereka buatkan utk kita. terasa mcm betul2 dihargai kan...

    ReplyDelete
  12. rajinnya Aisya....
    cantik nur tgk kad tu...

    ReplyDelete
  13. Tahun depan kalau dipanjangkan umur Insha Allah nak bagi kad raya kat rakan2 blogger macam ni.. =)

    ReplyDelete
  14. alololo comelnya.. insyaAllah tahun depan kot baru bukak utk kad raya. thn ni kita busy jgk cam shida. tak sempat nk sedia kad raya

    ReplyDelete
  15. ayut dpt jgk dr aisya..tp tak teramik2x gambar yer..hihihi..jom kumpul kad raya! :)

    ReplyDelete
  16. kad raya handmade yang kreatif dan cantik....

    ReplyDelete
  17. Banyaknye akak dapat kad rayaa. Nak culiks satuuuuu! Hihi

    ReplyDelete
  18. aYUT PON DPT DH DR AISYA :) rajin dia bt sndiri...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.