Kad Raya Review : Blogger Eqbal Zack & Blogger Nurdani | Dunia sebenar Shida Kad Raya Review : Blogger Eqbal Zack & Blogger Nurdani

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 31 July 2013

Kad Raya Review : Blogger Eqbal Zack & Blogger Nurdani

Assalamualaikum, peace upon you.
Lompat tinggi-tinggi dapat Kad Raya dari Blogger Eqbal Zack ni :) sepanjang kenal blogger EZ ni tiap-tiap tahun mesti dapat kad raya dari dia. Mula-mula kenal pun tak silap tahun 2011 dan abg EZ juga pernah sponsor untuk GA tahunan shida :) Seronok kenal-kenal dengan abg EZ ni peramah tau, yang penting tak sombong. Blogger femes a.k.a blogger retis ni kan agak susah kita nak bergaul tapi dengan abg EZ lain bagi yang kenal abg EZ mesti setuju dengan shida kan?? hehee thanks bro kad dah sampai dengan selamatnya :)

Hah!! kad yang ni tersangat awesome :) Kad Raya serba merah ni dari Blogger Nurdani pakar ilustrasi, pakar excel, pakar SAI, segala pakar tentang membuat doodle yang sangat awesome! sampai terlalu kagum dengan bakat dani shida tempah satu untuk diri sendiri, simpan sebagai kenangan :) Thanks dani untuk kad yang cantik dan beberapa keping sticker doodle girl and boy!! alaa cutenya, dani minat merahh eh?? :)


18 Jari Ohsem:

Siti Rohaida Yusof said...

cantik kad yag warna merah tu..akak pun dapat kad dari blogger eqbal..
anyway...kad dari akak da sampai??

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH . SONOKNYE LA KAKAK .. DPT KAD RAYE COMEL2

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. bestnya dapat kad raya. btw cantik gila gambar doodle tu. heeee

bunga said...

cantik kad..

bunga said...

cantikk kad..jeles ok..hehehhe..

nZaOdonut said...

wawawaaaa..........beshh nyer dia :p
nak2 kad raye jugak boleyy..??

Nadia Johari said...

wah cntiknyer

myraVea said...

Rajin antar kad raya. Nantilah turn myra pulak. Hihi

Sally Yatiey said...

tahniah ;D cantikkkkk ^_^

Nan Lime said...

Maaf tompang lalu
------------------
Saya ingin menjemput anda utk menyertai : Contest Blogger Jejaka Jambu.

zaza nizam said...

cantik2 kad raya diaorg! tahniah..

Zaza said...

cantiknya kad raya diorang...tahun depan nak buat mcm ni lah..hehe

aisya said...

meriah dgn kad raya kak shida ni... hehe.. tahniah. =)

azizah :) said...

cantik sgt! meriah la shida tahun ni dgn kad raya.

nurdani said...

tak minat merah tapi tahun ni saja pilih warna merah.hehe

terima kasih Shida!

ayut said...

abg eqbal tu rajin kan bg kad raya...rasa tahun lpas pon ada bg shida...best yela sntiasa cath up antara blogger kan ^^

Cik Fie said...

tahniah sebab dapat kad raya :)