Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 24 July 2013

Kad Raya Review : Blogger Zaza dan Blogger Caliph Shuriken

Assalamualaikum, peace upon you.
Kad Raya pertama sampai ke rumah shida versi bookmark cantik sangat dari Blogger Zaza yang meletop sekarang ni, Admin Trendysite yang masuk Utusan Malaysia baru-baru ni boleh tengok sini kalau tak percaya hope dia allow untuk outside viewer lah hehe kalau tak kena add facebook zaza baru boleh tengok zaza dalam Paper Utusan hehee :) Selamat berkenalan dengan zaza ye :)

Kad Raya ini pula yang seba serbi biru i loike datangnya mesti lah dari jejaka malaya Blogger caliph Konnichiwa ni :) heheee suka sangat dengan korea jepun dia hehee. Kad raya biru ni di pos khas untuk shida. Caliph memang seorang yang peka terhadap minat shida hehee. Dari hadiah yang lepas pun dia bagi dalam serba serbi biru sampailah kad raya ni :) terima kasih liph, kad shida on the way tu :)


19 comments:

  1. rajin zaza tu design.. hmm zuan malas la pulak nak design.. beli je la kot tahun ni

    ReplyDelete
  2. tahniah shida..:)

    p/s:kad raya shida dah sampai..:)
    thanks..:)

    ReplyDelete
  3. comel je kad raya versi bookmark. hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah shida...

    kad raya shida pon dah sampai
    http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2013/07/kad-raya-dari-shidar.html

    ReplyDelete
  5. Bestnya Shida dapat kad raya dari rakan blogger.. =)

    ReplyDelete
  6. cantikk.. :)

    p/s: NUr dah dapat kad raya shida...terima kaseh yea.. :)

    ReplyDelete
  7. bgus laa shida dh trima kad raya serba biru tu ^^

    ok, noted.. arigatou, sy tggu kad raya shida kirim tu, hikk...

    ReplyDelete
  8. cantik kad raya tu....kreatif sekali

    ReplyDelete
  9. shida ni mesti dpt byk kad raya ni..hihi

    ReplyDelete
  10. bestnya shida dapat kad raya :)

    ReplyDelete
  11. tu diaaa...berapa dah er..banyak peminat ni

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.