Kad Raya Review : Blogger Zaza dan Blogger Caliph Shuriken | Dunia sebenar Shida Kad Raya Review : Blogger Zaza dan Blogger Caliph Shuriken

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 24 July 2013

Kad Raya Review : Blogger Zaza dan Blogger Caliph Shuriken

Assalamualaikum, peace upon you.
Kad Raya pertama sampai ke rumah shida versi bookmark cantik sangat dari Blogger Zaza yang meletop sekarang ni, Admin Trendysite yang masuk Utusan Malaysia baru-baru ni boleh tengok sini kalau tak percaya hope dia allow untuk outside viewer lah hehe kalau tak kena add facebook zaza baru boleh tengok zaza dalam Paper Utusan hehee :) Selamat berkenalan dengan zaza ye :)

Kad Raya ini pula yang seba serbi biru i loike datangnya mesti lah dari jejaka malaya Blogger caliph Konnichiwa ni :) heheee suka sangat dengan korea jepun dia hehee. Kad raya biru ni di pos khas untuk shida. Caliph memang seorang yang peka terhadap minat shida hehee. Dari hadiah yang lepas pun dia bagi dalam serba serbi biru sampailah kad raya ni :) terima kasih liph, kad shida on the way tu :)


19 Jari Ohsem:

Muhammad Syazwan Norhalik said...

rajin zaza tu design.. hmm zuan malas la pulak nak design.. beli je la kot tahun ni

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

p/s:kad raya shida dah sampai..:)
thanks..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2 je...

aisya said...

comel je kad raya versi bookmark. hehe

Sally Yatiey said...

Comel2 kad raya ;D

azizah :) said...

tahniah shida...

kad raya shida pon dah sampai
http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2013/07/kad-raya-dari-shidar.html

Bahrain Ramlan said...

cantik!

Rosmiza Ali said...

Bestnya Shida dapat kad raya dari rakan blogger.. =)

Cik Nur™ said...

cantikk.. :)

p/s: NUr dah dapat kad raya shida...terima kaseh yea.. :)

caliph shuriken said...

bgus laa shida dh trima kad raya serba biru tu ^^

ok, noted.. arigatou, sy tggu kad raya shida kirim tu, hikk...

Noor Mala Shahar said...

cantik kad raya tu....kreatif sekali

MaYa MustWany said...

comelnya!

ayut said...

shida ni mesti dpt byk kad raya ni..hihi

ayut said...

done ikea

deno said...

coemlnya kak raya! :)

Che Rosliza Che Mat said...

cantik...

baby comel said...

bestnya shida dapat kad raya :)

Nadia Johari said...

tu diaaa...berapa dah er..banyak peminat ni

Cik Fie said...

comel gila :)