Kepada Top Komen Dunia sebenar Shida Edisi April hingga Julai | Dunia sebenar Shida Kepada Top Komen Dunia sebenar Shida Edisi April hingga Julai

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)



Monday, 15 July 2013

Kepada Top Komen Dunia sebenar Shida Edisi April hingga Julai

Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua pembaca blog Dunia Sebenar Shida, ehh! masih ada lagi ke yang sudi baca dengan shida macam biskut chipsmore kejap ada kejap tak ada kan, so shida ada sedikit information nak beri tahu kepada semua pembaca blog shida ni. Shida nak minta 30 diatas yang tersenarai ni beri shida alamat sebab shida ada gift untuk korang :) Hadiah berupa Kad Raya Limited Editon dari Shida dan juga Bookmark cute! jadi kepada mereka yang tersenarai PM shida dikomen alamat korang k, kalau boleh bagi lah 2 komen, satu komen korang satu lagi Nama dan Alamat rumah ok. Bila shida dah copy paste semua alamatnya shida delete komen tersebut dengan segera jangan risau shida tak akan publish :) Jadi Tahniah buat mereka yang sangat-sangat bertuah dan juga mereka ini pembaca setia blog shida yang shida sayangi :) Terima Kasih semua, bagi yang ada dua nama dalam gambar diatas shida gandakan hadiah ok :) Jangan lupa bagi shida detail ASAP!



41 Jari Ohsem:

Sheila Salim said...

assalamualaikum shida. wahh bestnya. taniah buat semua kaki komen sini :D
nak kad raya juga, boleh?

Amer Amirah said...

wahh bestnya dapat kad raya LIMITED EDITION Lagii :)) tahniahh ^^

Sukma Haron said...

alhamdulillah....nama akak ada 2 banner komen kat atas....
nanti akak bagi address yea....
dapat 2 hadiah ekkk....bestnyaa....

cci said...

tahniah semua.. ^_^ *psstt..psstt.. shida nanti kita tkr2 kad raya agi ek.. :P

Mahirah Ridzuan said...

tahniah kepada semua kaki komen kat sini...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tak tersenarai! cisss akibat malas komen kat blog shida ><

Shida Radzuan said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik zuan wajib shida bg dun worry my prennn :)

Shida Radzuan said...

@cci akak beresss :) mcm biasa heheee..

Ez Bil said...

Eh. Nama kita ade lah. (^^,)
Time rajin tuh, sbb tu duk bertapa kt rmh kak Shida nih.
Mihmih. Tq akk.
P/s x sabo nk tunggu kad raya & bookmark tu smpai. Wiii.. (^______^)

Ez Bil said...

Tq akk. X sngka nama kiter ader. (^^,)
Wiiii..

Asma Sah said...

Tahniah !

Ez Bil said...

Eh. Nama kita ade lah. (^^,)
Time rajin tuh, sbb tu duk bertapa kt rmh kak Shida nih.
Mihmih. Tq akk.
P/s x sabo nk tunggu kad raya & bookmark tu smpai. Wiii.. (^______^)

Siti Rohaida Yusof said...

wah..tak sangka dapat kad raya...bukan senang nak dapat kad raya sekarang nie...

diana said...

nanti boleh la kita balas2 kad raya..heheh

Zaza said...

wah..tahniah =)

cik yaya said...

tahniah kepada mereka..

cik yaya said...

tahniah kepada mereka :)

azizah :) said...

hehe ni kaki komen muncul.. :) tq shida :)

Asmar Arafad said...

ramainya tahniah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh eh nama yui tersenarai..ok yui komen lg satu naa..hihihi..

msti comel kadnya =)

ayut said...

eh3x...ayhut ada di situ...huhuhu..tersenarai lg ea..mcm tak caye ^^ jap lg ayut bg shida tau..sori ye klu lmbt bg..

baby comel said...

wah, tahniah utk meka semua,..

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah....

Cik Nur™ said...

ehh..ada nama Nur lah..
rasanya shida ada alamat NUr kan.. :)

dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH .. WAHHHHHHHHHHHHHHHHHH . XSGKE NAME DEQ TERSENARAI . DA LAME XKOMEN2 . TP TETAP NAIK . HEHE . ALHAMDULILLAH . RAYE THUN NI AMAT BERMAKNE .. HIHI

Maria Firdz said...

Tahniah kpd pengomen tegar..

jaakechik said...

uikkk nama gak ada gak terselit ek.. walaupun tercorot..hahaha,...

jaa dah lama x bw kak shida, bizi mgalahkan perdana menteri sejak dua menjak ni..huhu..

aisya said...

hanya mampu tersenyum nampak gigi. haha.. tq kak shida! =)

S.K.A said...

tahniah bt mereka semua :)

Normi Nieza said...

nama cik nor ada kiri n kanan..mcm mana tu shida?hehe

Normi Nieza said...

thanks shida..:)

Si Matatajam said...

Wah! Bestnya mereka yg dapat kad raya special tu yek...kalau x jadi top komentar bleh dapat tak..ha ha ha ha..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe thanks shida.. kena rain2 komen ni.. ^^

Sukma Haron said...

poskod : 75350

caliph shuriken said...

wahh, congratz kpd semua ^^

Remy hazza said...

tahniah buat semua..... dah lama remy tak kesini....... kalau tak mesti tersenarai...he3.... nak buat camner.... busy memanjang.....btw..salam ramadhan shida....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Samalah macam akak chipsmore..sekejap ada sekejap takde.. :)

Hawa Syazana SD said...

Waahhh.. kad raya limited edition tu.. tahniah buat semua pengomen ohsem

shasha yacob said...

eh ada juga terselit erk, hahaha. sbb lama dah xberbloging. macam mood rajin tu dah terkubur. cpa nnti saya korek balik haha. dah ada alamat saya kan kak shida :3

Nadia Johari said...

baru nampak entry ni..hehehe

Cik Fie said...

tahniah buat pengomen tegar :)