Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 15 July 2013

Kepada Top Komen Dunia sebenar Shida Edisi April hingga Julai

Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua pembaca blog Dunia Sebenar Shida, ehh! masih ada lagi ke yang sudi baca dengan shida macam biskut chipsmore kejap ada kejap tak ada kan, so shida ada sedikit information nak beri tahu kepada semua pembaca blog shida ni. Shida nak minta 30 diatas yang tersenarai ni beri shida alamat sebab shida ada gift untuk korang :) Hadiah berupa Kad Raya Limited Editon dari Shida dan juga Bookmark cute! jadi kepada mereka yang tersenarai PM shida dikomen alamat korang k, kalau boleh bagi lah 2 komen, satu komen korang satu lagi Nama dan Alamat rumah ok. Bila shida dah copy paste semua alamatnya shida delete komen tersebut dengan segera jangan risau shida tak akan publish :) Jadi Tahniah buat mereka yang sangat-sangat bertuah dan juga mereka ini pembaca setia blog shida yang shida sayangi :) Terima Kasih semua, bagi yang ada dua nama dalam gambar diatas shida gandakan hadiah ok :) Jangan lupa bagi shida detail ASAP!



41 comments:

  1. assalamualaikum shida. wahh bestnya. taniah buat semua kaki komen sini :D
    nak kad raya juga, boleh?

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya dapat kad raya LIMITED EDITION Lagii :)) tahniahh ^^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah....nama akak ada 2 banner komen kat atas....
    nanti akak bagi address yea....
    dapat 2 hadiah ekkk....bestnyaa....

    ReplyDelete
  4. tahniah semua.. ^_^ *psstt..psstt.. shida nanti kita tkr2 kad raya agi ek.. :P

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua kaki komen kat sini...

    ReplyDelete
  6. tak tersenarai! cisss akibat malas komen kat blog shida ><

    ReplyDelete
  7. @cci akak beresss :) mcm biasa heheee..

    ReplyDelete
  8. Eh. Nama kita ade lah. (^^,)
    Time rajin tuh, sbb tu duk bertapa kt rmh kak Shida nih.
    Mihmih. Tq akk.
    P/s x sabo nk tunggu kad raya & bookmark tu smpai. Wiii.. (^______^)

    ReplyDelete
  9. Tq akk. X sngka nama kiter ader. (^^,)
    Wiiii..

    ReplyDelete
  10. Eh. Nama kita ade lah. (^^,)
    Time rajin tuh, sbb tu duk bertapa kt rmh kak Shida nih.
    Mihmih. Tq akk.
    P/s x sabo nk tunggu kad raya & bookmark tu smpai. Wiii.. (^______^)

    ReplyDelete
  11. wah..tak sangka dapat kad raya...bukan senang nak dapat kad raya sekarang nie...

    ReplyDelete
  12. nanti boleh la kita balas2 kad raya..heheh

    ReplyDelete
  13. hehe ni kaki komen muncul.. :) tq shida :)

    ReplyDelete
  14. eh eh nama yui tersenarai..ok yui komen lg satu naa..hihihi..

    msti comel kadnya =)

    ReplyDelete
  15. eh3x...ayhut ada di situ...huhuhu..tersenarai lg ea..mcm tak caye ^^ jap lg ayut bg shida tau..sori ye klu lmbt bg..

    ReplyDelete
  16. wah, tahniah utk meka semua,..

    ReplyDelete
  17. ehh..ada nama Nur lah..
    rasanya shida ada alamat NUr kan.. :)

    ReplyDelete
  18. ALHAMDULILLAH .. WAHHHHHHHHHHHHHHHHHH . XSGKE NAME DEQ TERSENARAI . DA LAME XKOMEN2 . TP TETAP NAIK . HEHE . ALHAMDULILLAH . RAYE THUN NI AMAT BERMAKNE .. HIHI

    ReplyDelete
  19. Tahniah kpd pengomen tegar..

    ReplyDelete
  20. uikkk nama gak ada gak terselit ek.. walaupun tercorot..hahaha,...

    jaa dah lama x bw kak shida, bizi mgalahkan perdana menteri sejak dua menjak ni..huhu..

    ReplyDelete
  21. hanya mampu tersenyum nampak gigi. haha.. tq kak shida! =)

    ReplyDelete
  22. tahniah bt mereka semua :)

    ReplyDelete
  23. nama cik nor ada kiri n kanan..mcm mana tu shida?hehe

    ReplyDelete
  24. Wah! Bestnya mereka yg dapat kad raya special tu yek...kalau x jadi top komentar bleh dapat tak..ha ha ha ha..

    ReplyDelete
  25. hehe thanks shida.. kena rain2 komen ni.. ^^

    ReplyDelete
  26. tahniah buat semua..... dah lama remy tak kesini....... kalau tak mesti tersenarai...he3.... nak buat camner.... busy memanjang.....btw..salam ramadhan shida....

    ReplyDelete
  27. Samalah macam akak chipsmore..sekejap ada sekejap takde.. :)

    ReplyDelete
  28. Waahhh.. kad raya limited edition tu.. tahniah buat semua pengomen ohsem

    ReplyDelete
  29. eh ada juga terselit erk, hahaha. sbb lama dah xberbloging. macam mood rajin tu dah terkubur. cpa nnti saya korek balik haha. dah ada alamat saya kan kak shida :3

    ReplyDelete
  30. tahniah buat pengomen tegar :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.