Kepada Top Komen Dunia sebenar Shida Edisi April hingga Julai | Dunia sebenar Shida Kepada Top Komen Dunia sebenar Shida Edisi April hingga Julai

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 15 July 2013

Kepada Top Komen Dunia sebenar Shida Edisi April hingga Julai

Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua pembaca blog Dunia Sebenar Shida, ehh! masih ada lagi ke yang sudi baca dengan shida macam biskut chipsmore kejap ada kejap tak ada kan, so shida ada sedikit information nak beri tahu kepada semua pembaca blog shida ni. Shida nak minta 30 diatas yang tersenarai ni beri shida alamat sebab shida ada gift untuk korang :) Hadiah berupa Kad Raya Limited Editon dari Shida dan juga Bookmark cute! jadi kepada mereka yang tersenarai PM shida dikomen alamat korang k, kalau boleh bagi lah 2 komen, satu komen korang satu lagi Nama dan Alamat rumah ok. Bila shida dah copy paste semua alamatnya shida delete komen tersebut dengan segera jangan risau shida tak akan publish :) Jadi Tahniah buat mereka yang sangat-sangat bertuah dan juga mereka ini pembaca setia blog shida yang shida sayangi :) Terima Kasih semua, bagi yang ada dua nama dalam gambar diatas shida gandakan hadiah ok :) Jangan lupa bagi shida detail ASAP!



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

41 Jari Ohsem:

Sheila Salim said...

assalamualaikum shida. wahh bestnya. taniah buat semua kaki komen sini :D
nak kad raya juga, boleh?

Unknown said...

wahh bestnya dapat kad raya LIMITED EDITION Lagii :)) tahniahh ^^

Sukma said...

alhamdulillah....nama akak ada 2 banner komen kat atas....
nanti akak bagi address yea....
dapat 2 hadiah ekkk....bestnyaa....

cci said...

tahniah semua.. ^_^ *psstt..psstt.. shida nanti kita tkr2 kad raya agi ek.. :P

Karya Mahirah said...

tahniah kepada semua kaki komen kat sini...

Unknown said...

tak tersenarai! cisss akibat malas komen kat blog shida ><

Shida Radzuan said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik zuan wajib shida bg dun worry my prennn :)

Shida Radzuan said...

@cci akak beresss :) mcm biasa heheee..

Unknown said...

Eh. Nama kita ade lah. (^^,)
Time rajin tuh, sbb tu duk bertapa kt rmh kak Shida nih.
Mihmih. Tq akk.
P/s x sabo nk tunggu kad raya & bookmark tu smpai. Wiii.. (^______^)

Unknown said...

Tq akk. X sngka nama kiter ader. (^^,)
Wiiii..

Asma' Sah said...

Tahniah !

Unknown said...

Eh. Nama kita ade lah. (^^,)
Time rajin tuh, sbb tu duk bertapa kt rmh kak Shida nih.
Mihmih. Tq akk.
P/s x sabo nk tunggu kad raya & bookmark tu smpai. Wiii.. (^______^)

kisah si dairy said...

wah..tak sangka dapat kad raya...bukan senang nak dapat kad raya sekarang nie...

Diana Rashid said...

nanti boleh la kita balas2 kad raya..heheh

Zaza Iman said...

wah..tahniah =)

Adilah Asari said...

tahniah kepada mereka..

Adilah Asari said...

tahniah kepada mereka :)

Unknown said...

hehe ni kaki komen muncul.. :) tq shida :)

Asmar Arafad said...

ramainya tahniah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh eh nama yui tersenarai..ok yui komen lg satu naa..hihihi..

msti comel kadnya =)

ayut said...

eh3x...ayhut ada di situ...huhuhu..tersenarai lg ea..mcm tak caye ^^ jap lg ayut bg shida tau..sori ye klu lmbt bg..

Aimacomel said...

wah, tahniah utk meka semua,..

Cikrosecute said...

tahniah....

Miss N™ said...

ehh..ada nama Nur lah..
rasanya shida ada alamat NUr kan.. :)

dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH .. WAHHHHHHHHHHHHHHHHHH . XSGKE NAME DEQ TERSENARAI . DA LAME XKOMEN2 . TP TETAP NAIK . HEHE . ALHAMDULILLAH . RAYE THUN NI AMAT BERMAKNE .. HIHI

Maria Firdz said...

Tahniah kpd pengomen tegar..

jaakechik said...

uikkk nama gak ada gak terselit ek.. walaupun tercorot..hahaha,...

jaa dah lama x bw kak shida, bizi mgalahkan perdana menteri sejak dua menjak ni..huhu..

Unknown said...

hanya mampu tersenyum nampak gigi. haha.. tq kak shida! =)

Fais-SKA said...

tahniah bt mereka semua :)

Cik Nor said...

nama cik nor ada kiri n kanan..mcm mana tu shida?hehe

Cik Nor said...

thanks shida..:)

Si Matatajam said...

Wah! Bestnya mereka yg dapat kad raya special tu yek...kalau x jadi top komentar bleh dapat tak..ha ha ha ha..

Unknown said...

hehe thanks shida.. kena rain2 komen ni.. ^^

Sukma said...

poskod : 75350

caliph shuriken said...

wahh, congratz kpd semua ^^

Unknown said...

tahniah buat semua..... dah lama remy tak kesini....... kalau tak mesti tersenarai...he3.... nak buat camner.... busy memanjang.....btw..salam ramadhan shida....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Samalah macam akak chipsmore..sekejap ada sekejap takde.. :)

Unknown said...

Waahhh.. kad raya limited edition tu.. tahniah buat semua pengomen ohsem

Unknown said...

eh ada juga terselit erk, hahaha. sbb lama dah xberbloging. macam mood rajin tu dah terkubur. cpa nnti saya korek balik haha. dah ada alamat saya kan kak shida :3

Nadia Johari said...

baru nampak entry ni..hehehe

Cik Fie said...

tahniah buat pengomen tegar :)