Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 19 July 2013

MINI GA RAMADHAN by DEDEQ

Assalamualaikum, peace upon you.


alhamdulillah .. sejak jadi peniaga on9 ni . rezeki melimpah-limpah .. syukur alhamdulillah .. hehe ..jadi .. dedeq nak ambil kesempatan ni nak buat MINI GA RAMADHAN .. harap sambutan memuaskan .. al-maklumla . dedeq tak femes . hehe .. uhuk sedih .. kihkih .. 

Syarat-syarat wajib
1) Buat entry yang bertajuk MINI GA RAMADHAN by DEDEQ  
2) Copypaste coding entry MINI GA kat bawah dan paste kan ke ruangan html post
3) LIKE page NAMIE mini SHOP
4) KLIK iklan ni (loading sampai habis)
5) Follow blog dedeq

Hadiah
1) Jubah lace diamond untuk TOP REFERRAL x 1
2) Tudung bawal untuk orang PERTAMA join x 1
3) Brooch untuk orang TERAKHIR join x 1
4) Kad raya limited by dedeq untuk yang BERTUAH x 15


Tarikh mula 18/7 - 26/7/13 (11.59 malam)




5 comments:

  1. jubah dia menarik..huhuhu..good luck yer shida :)

    ReplyDelete
  2. dari GA yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/07/mini-ga-ramadhan-by-dedeq.html

    ReplyDelete
  3. dari GA yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/07/mini-ga-ramadhan-by-dedeq.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.