Moga Sampai dengan Selamat | Dunia sebenar Shida Moga Sampai dengan Selamat

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 15 July 2013

Moga Sampai dengan Selamat

Assalamualaikum, peace upon you.
Shida bakal kirim ini pada hari Rabu 17 July 2013 kepada Top Komen Bulanan Blog Shida. Alhamdulillah semua dah kirim alamat masing-masing senang kerja shida dan berharap korang enjoy dengan hadiah yang shida beri tapi barang tu tak lah mahal mana dan semestinya Limited Edition dari Shida sendiri untuk korang ok. Mohon jasa korang dah sampai dan terima hadiah ini sila PM shida supaya shida tahu Hadiah tu sampai dengan selamat dan tak tercicir satu pun :) tahniah korang! tunggu ya :)



20 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

YEY . XSABAR NAK TGGU HADIAH NI SMPAI :) HEHE

Anonymous said...

wahhh bestnya dapat kad Limited dari kak Shida

Cik Nor said...

semoga sampai dgn selamat ...aamiin

Unknown said...

mcm alamat sy je tu.. hehehe...

Mrs Velentine said...

nama akak ada tak??hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga slmt smpainya..insyaALLAH..

Unknown said...

hee tahniah kepada yang dapat.. bukan senang nak dapat special from shida ^^

NAL said...

moga selamat sampai.. :)

Sukma said...

Tak sabar nak dapat...tunggu...yg penting limited edition...hehe
thanks Shida...

Zaza Iman said...

wah..siapakah yg dapat =)

Unknown said...

semoga selamat sampai ;)

Dayang Deno said...

insyaallah semoga selamat :)

Diana Rashid said...

mesti ramai yang tertunggu2 tuh..:)

Miss N™ said...

terima kaseh shida.. :)

Unknown said...

wah..bestnya.. dapat kad raya..hehehe

Unknown said...

tahniah pd yg terlibat.. dpt kad special edition dr shida lagi tu..

Unknown said...

wahhh untung mereka :D

Nadia Johari said...

untungnyer..siapakah..

ayut said...

dh slmat smpi bru menjenguk ke sini..hihihi.blh gitu? :p

Cik Fie said...

semoga sampai dengan selamat :)