Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 15 July 2013

Moga Sampai dengan Selamat

Assalamualaikum, peace upon you.
Shida bakal kirim ini pada hari Rabu 17 July 2013 kepada Top Komen Bulanan Blog Shida. Alhamdulillah semua dah kirim alamat masing-masing senang kerja shida dan berharap korang enjoy dengan hadiah yang shida beri tapi barang tu tak lah mahal mana dan semestinya Limited Edition dari Shida sendiri untuk korang ok. Mohon jasa korang dah sampai dan terima hadiah ini sila PM shida supaya shida tahu Hadiah tu sampai dengan selamat dan tak tercicir satu pun :) tahniah korang! tunggu ya :)



20 comments:

  1. YEY . XSABAR NAK TGGU HADIAH NI SMPAI :) HEHE

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnya dapat kad Limited dari kak Shida

    ReplyDelete
  3. semoga sampai dgn selamat ...aamiin

    ReplyDelete
  4. mcm alamat sy je tu.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. hee tahniah kepada yang dapat.. bukan senang nak dapat special from shida ^^

    ReplyDelete
  6. moga selamat sampai.. :)

    ReplyDelete
  7. Tak sabar nak dapat...tunggu...yg penting limited edition...hehe
    thanks Shida...

    ReplyDelete
  8. mesti ramai yang tertunggu2 tuh..:)

    ReplyDelete
  9. wah..bestnya.. dapat kad raya..hehehe

    ReplyDelete
  10. tahniah pd yg terlibat.. dpt kad special edition dr shida lagi tu..

    ReplyDelete
  11. dh slmat smpi bru menjenguk ke sini..hihihi.blh gitu? :p

    ReplyDelete
  12. semoga sampai dengan selamat :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.