Moga Sampai dengan Selamat | Dunia sebenar Shida Moga Sampai dengan Selamat

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 15 July 2013

Moga Sampai dengan Selamat

Assalamualaikum, peace upon you.
Shida bakal kirim ini pada hari Rabu 17 July 2013 kepada Top Komen Bulanan Blog Shida. Alhamdulillah semua dah kirim alamat masing-masing senang kerja shida dan berharap korang enjoy dengan hadiah yang shida beri tapi barang tu tak lah mahal mana dan semestinya Limited Edition dari Shida sendiri untuk korang ok. Mohon jasa korang dah sampai dan terima hadiah ini sila PM shida supaya shida tahu Hadiah tu sampai dengan selamat dan tak tercicir satu pun :) tahniah korang! tunggu ya :)



20 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

YEY . XSABAR NAK TGGU HADIAH NI SMPAI :) HEHE

shuhaida saad said...

wahhh bestnya dapat kad Limited dari kak Shida

Normi Nieza said...

semoga sampai dgn selamat ...aamiin

aisya said...

mcm alamat sy je tu.. hehehe...

Mrs Velentine said...

nama akak ada tak??hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga slmt smpainya..insyaALLAH..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hee tahniah kepada yang dapat.. bukan senang nak dapat special from shida ^^

NAL said...

moga selamat sampai.. :)

Sukma Haron said...

Tak sabar nak dapat...tunggu...yg penting limited edition...hehe
thanks Shida...

Zaza said...

wah..siapakah yg dapat =)

Sally Yatiey said...

semoga selamat sampai ;)

deno said...

insyaallah semoga selamat :)

diana said...

mesti ramai yang tertunggu2 tuh..:)

Cik Nur™ said...

terima kaseh shida.. :)

boni kacak said...

wah..bestnya.. dapat kad raya..hehehe

azizah :) said...

tahniah pd yg terlibat.. dpt kad special edition dr shida lagi tu..

cik amal said...

wahhh untung mereka :D

Nadia Johari said...

untungnyer..siapakah..

ayut said...

dh slmat smpi bru menjenguk ke sini..hihihi.blh gitu? :p

Cik Fie said...

semoga sampai dengan selamat :)