Selamat Berpuasa kepada semua blogger, kawan-kawan dan pembaca setia DSS | Dunia sebenar Shida Selamat Berpuasa kepada semua blogger, kawan-kawan dan pembaca setia DSS

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 31 July 2013

Selamat Berpuasa kepada semua blogger, kawan-kawan dan pembaca setia DSS

Assalamualaikum, peace upon you.
Ucapan Salam Ramadhan shida kepada semua blogger, kawan-kawan, sahabat handai dan tak lupa kepada semua pembaca pengunjung setia Blog Dunia sebenar Shida :) Tahun ni kita berpuasa agak awal dari tahun sebelum ni bulan7 kita dah berpuasa jadi rasa masa tu terlalu cepat dan pantas sehinggakan shida rasa terkejar-kejar dengan sibuk urusan sendiri dan kerja shida. So bulan puasa tahun ni tak ada yang nak tambah tolak seperti biasa cuma tahun ni nak kerap pergi solat tarawih selalunya shida tak berpeluang nak pergi sebab kerja malam kan so tahun ni nak cari juga masa untuk pergi berjemaah tarawih bersama keluarga. Inshaa allah moga kita mendapat lebih keberkatan dalam bulan Ramadhan yang Mulia ni amin :) Mungkin ada yang lupa shida share juga Niat Puasa dan Doa Berbuka Puasa kepada semua :)



57 Jari Ohsem:

eqbalzack said...

Selamat berpuasa buat shida sekeluarga...

-eqbalzack-

Unknown said...

slmt brpuasa shida ;)

myraVea said...

Selamat berpuasa kak shida ♥

Ain Syahirah said...

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa, kak Shida! :D

Unknown said...

Salam Ramadhan Al Mubaraq dan selamat menjalani 'ibadah puasa dengan ibadah yang maksima...dari Kak Ummi :)

Asmar Arafad said...

selamat berpuasa juga

Unknown said...

selamat berpuasa...
selamat bershoping jugak :p

Cik Nor said...

selamat berpuasa shida..:)

Unknown said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa juga buat kak shida.. =)

Diana Rashid said...

selamat berpuasa..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt berpose shida =)

Mek Onie said...

selamat berpuasa shida syggg :D

kisah si dairy said...

selamat berpuasa untuk shida juga

Unknown said...

Selamat berpuasa kak shida ;)

Zaza Iman said...

alhamdulillah puasa dah kita.. =)

Mohamad Zaki said...

salam ramadhan. thank's for sharing this :)

maszull said...

assalamualaikum shida...selamat berpuasa...;)

Si Matatajam said...

Selamat berpuasa Shida..maaf yek akak lama tak jenguk sini

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

selamat berpuasa shida

Fatin Diana said...

Salam Ramadhan. Selamat berpuasa kak Shida :D

Unknown said...

salam ramadan shida... moga ramadan kali ni di berkati..

Maria Firdz said...

Selamat berpuasa... :-)

ejulz said...

puasa jgn x puasa.. hehe

Dayang Deno said...

Selamat berpuasa kak shida :)

Sukma said...

salam ramadhan semoga ramadhan kali ini dipergunakan sepenuhnya....

Noor Atikah Ramli said...

selamat berpuasa shida ^^

Anonymous said...

Selamat berpuasa, Semoga terhitung pahala oleh Allah.

caliph shuriken said...

salam ramadhan, selamat berpuasa & selamat beramal, shida ^^

NF said...

salam ramadhan :)

Unknown said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa shida.......

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Salam ramadhan & selamat berpuasa buat Shida sekeluarga...

Sori lama akak tak singgah sini..mood pun on off jer berblog skrg ni.. :)

ayut said...

dh msuk puasa ke 5 bru nak wish...slmt menjalani ibadah puasa shida :)

Anonymous said...

salam ramadhan shida

Tengkubutang said...

slmt bpuasa.. =)

Izzat Eshak said...

salam ramadhan =)

AM said...

Selamat menjalani ibadat puasa di bulan Ramadan, kak Shida! :) Dah seminggu puasa baru sempat nak ucap. Hehehe! :D

kisah si dairy said...

selamat berpuasa shida

Nisa Greennnpanda said...

slamat b'puase shida... :3

sori lame xdtg sni..
br je active blk blogging, hehe...

Unknown said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

hazwan hairy said...

selamat berpusa shida..

Mimie said...

selamat berpuasa shida

Mimie said...

done sunsilk

phat said...

selamat berpuasa

Azwar Syuhada said...

selamat berpuasa kak shida!! :)

✿INA AINAA✿ said...

salam ramadhan al-Mubarak kak.... :)

Nadia Johari said...

salam Ramadhan shida..dah 12 ramadhan kita berpuasa..=)

Aimacomel said...

salam ramadhan utk shida.. maaf, lambat ucap

Unknown said...

Assalamualaikum shida..
selamat berpuasa utk shida..:-)

Mohamad Fathi said...

Maaf.. lewat.. Haha.. Baru ada peluang utk berblogwalking.. huhuhu.. Ehh.. Selamat Berpuasa gak tau.. ^_^

Unknown said...

Selamat berpuasa...Jgn ponteng2 tau..hehehe

Anonymous said...

Salam Ramadhan kak syida. :)

Unknown said...

salam Ramadhan ya

jaakechik said...

salam cik shida... selamat berpuasa gak dari jaa yer... :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERPUASE KAKAK

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Adriannasyaz said...

Selamat berposa dan berari raya kak shida :)

Cik Fie said...

Salam Ramadhan kak shida . :)