Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 31 July 2013

Selamat Berpuasa kepada semua blogger, kawan-kawan dan pembaca setia DSS

Assalamualaikum, peace upon you.
Ucapan Salam Ramadhan shida kepada semua blogger, kawan-kawan, sahabat handai dan tak lupa kepada semua pembaca pengunjung setia Blog Dunia sebenar Shida :) Tahun ni kita berpuasa agak awal dari tahun sebelum ni bulan7 kita dah berpuasa jadi rasa masa tu terlalu cepat dan pantas sehinggakan shida rasa terkejar-kejar dengan sibuk urusan sendiri dan kerja shida. So bulan puasa tahun ni tak ada yang nak tambah tolak seperti biasa cuma tahun ni nak kerap pergi solat tarawih selalunya shida tak berpeluang nak pergi sebab kerja malam kan so tahun ni nak cari juga masa untuk pergi berjemaah tarawih bersama keluarga. Inshaa allah moga kita mendapat lebih keberkatan dalam bulan Ramadhan yang Mulia ni amin :) Mungkin ada yang lupa shida share juga Niat Puasa dan Doa Berbuka Puasa kepada semua :)



57 comments:

  1. Selamat berpuasa buat shida sekeluarga...

    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  2. Selamat berpuasa kak shida ♥

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa, kak Shida! :D

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan Al Mubaraq dan selamat menjalani 'ibadah puasa dengan ibadah yang maksima...dari Kak Ummi :)

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa...
    selamat bershoping jugak :p

    ReplyDelete
  6. selamat berpuasa shida..:)

    ReplyDelete
  7. salam ramadhan dan selamat berpuasa juga buat kak shida.. =)

    ReplyDelete
  8. selamat berpuasa shida syggg :D

    ReplyDelete
  9. selamat berpuasa untuk shida juga

    ReplyDelete
  10. Selamat berpuasa kak shida ;)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah puasa dah kita.. =)

    ReplyDelete
  12. salam ramadhan. thank's for sharing this :)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum shida...selamat berpuasa...;)

    ReplyDelete
  14. Selamat berpuasa Shida..maaf yek akak lama tak jenguk sini

    ReplyDelete
  15. Salam Ramadhan. Selamat berpuasa kak Shida :D

    ReplyDelete
  16. salam ramadan shida... moga ramadan kali ni di berkati..

    ReplyDelete
  17. Selamat berpuasa kak shida :)

    ReplyDelete
  18. salam ramadhan semoga ramadhan kali ini dipergunakan sepenuhnya....

    ReplyDelete
  19. Selamat berpuasa, Semoga terhitung pahala oleh Allah.

    ReplyDelete
  20. salam ramadhan, selamat berpuasa & selamat beramal, shida ^^

    ReplyDelete
  21. salam ramadhan dan selamat berpuasa shida.......

    ReplyDelete
  22. Salam ramadhan & selamat berpuasa buat Shida sekeluarga...

    Sori lama akak tak singgah sini..mood pun on off jer berblog skrg ni.. :)

    ReplyDelete
  23. dh msuk puasa ke 5 bru nak wish...slmt menjalani ibadah puasa shida :)

    ReplyDelete
  24. salam ramadhan shida

    ReplyDelete
  25. Selamat menjalani ibadat puasa di bulan Ramadan, kak Shida! :) Dah seminggu puasa baru sempat nak ucap. Hehehe! :D

    ReplyDelete
  26. slamat b'puase shida... :3

    sori lame xdtg sni..
    br je active blk blogging, hehe...

    ReplyDelete
  27. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. selamat berpuasa kak shida!! :)

    ReplyDelete
  29. salam ramadhan al-Mubarak kak.... :)

    ReplyDelete
  30. salam Ramadhan shida..dah 12 ramadhan kita berpuasa..=)

    ReplyDelete
  31. salam ramadhan utk shida.. maaf, lambat ucap

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum shida..
    selamat berpuasa utk shida..:-)

    ReplyDelete
  33. Maaf.. lewat.. Haha.. Baru ada peluang utk berblogwalking.. huhuhu.. Ehh.. Selamat Berpuasa gak tau.. ^_^

    ReplyDelete
  34. Selamat berpuasa...Jgn ponteng2 tau..hehehe

    ReplyDelete
  35. Salam Ramadhan kak syida. :)

    ReplyDelete
  36. salam cik shida... selamat berpuasa gak dari jaa yer... :)

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. Selamat berposa dan berari raya kak shida :)

    ReplyDelete
  39. Salam Ramadhan kak shida . :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.