shida mencari 2 barang ini | Dunia sebenar Shida shida mencari 2 barang ini

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 22 July 2013

shida mencari 2 barang ini

Assalamualaikum, peace upon you.
shida nak minta bantuan semua jika korang ada ternampak mana-mana kedai ada jual punch jenis ini minta PM shida segera ya, shida nak beli segera agak urgent nak guna, satu cirlce punch dan satu lagi shape punch, jika ada mohon PM shida segera :) puas cari sekitar tempat shida susah nak jumpa huhuhu!
oh ya satu lagi kad raya untuk rakan-rakan blogger shida akan edar pada esok hari hope selamat sampai dengan selamat ya :) dah dapat sila inform shida ya terima kasih :)


20 Jari Ohsem:

Solehah Shamsuddin said...

maaf kak.solehah xtau kat mana dijual punch tu.

Cik Nur™ said...

shida dah tgk kedai buku dynamic...??

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

xtau la shidah.. online ada kot..

baby comel said...

maaf shida, punch yg biasa tu tau lah

Muhammad Syazwan Norhalik said...

hmm tak pernah jumpa la shida

Normi Nieza said...

xpernah jumpa bnda2 tu shida..:)

lala yusof said...

saya takde yg mcm tu, craft punch bentuk bintang dll tu adale blh tgk kat fb;-)

Sukma Haron said...

nak kena cari kat kedai buku...@ benda nie memang susah nak jumpa...ada kad raya untuk akak tak...?huhu

aisya said...

kedai buku ada. tak pun tengok kat Daiso.

azizah :) said...

dulu masa buat preparation kawen berlambak jumpa benda ni shida.. krg xingat kat mane ha.. huhuhu sory!

shida.. kad raya dah sampai..tq so much my dear!

Dianaa said...

rasanya kat kedai buku banyak kot. try kat Popular

Sally Yatiey said...

Kedai buku mungkin ada kot, kak ;)

P/s: kad raya dah sampai tadi. TQ kak ^_^

boni kacak said...

kalau area kl, try cari kat jalan ipoh.. berdekatan chow kit

eqbalzack said...

OK Shida. kalau abg eq jumpa mana2 kat KL ni abg eq roger ok. :)
Email shida abg eq dah dapat. thanks ye... :)

ayut said...

punch tu kalau search kat tenet takde ke shida...mcm ayut pernah ternampak.tp tak ingt...huhuhu..ayut dpt dh kad raya.Mekaseh shida ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasanya online crfter ada tu..

nurdani said...

tak pernah nampak puncher unik ni. kalau ada, saya pun nak. mohon sesiapa tahu, boleh share.hehe

caliph shuriken said...

wahh, agak special design 2 items ni ^^

Che Rosliza Che Mat said...

banyaknya...rajin betul shida...

Cik Fie said...

saya xpernah jumpa benda2 tu . hehe :)