Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 22 July 2013

shida mencari 2 barang ini

Assalamualaikum, peace upon you.
shida nak minta bantuan semua jika korang ada ternampak mana-mana kedai ada jual punch jenis ini minta PM shida segera ya, shida nak beli segera agak urgent nak guna, satu cirlce punch dan satu lagi shape punch, jika ada mohon PM shida segera :) puas cari sekitar tempat shida susah nak jumpa huhuhu!
oh ya satu lagi kad raya untuk rakan-rakan blogger shida akan edar pada esok hari hope selamat sampai dengan selamat ya :) dah dapat sila inform shida ya terima kasih :)


20 comments:

  1. maaf kak.solehah xtau kat mana dijual punch tu.

    ReplyDelete
  2. shida dah tgk kedai buku dynamic...??

    ReplyDelete
  3. maaf shida, punch yg biasa tu tau lah

    ReplyDelete
  4. hmm tak pernah jumpa la shida

    ReplyDelete
  5. xpernah jumpa bnda2 tu shida..:)

    ReplyDelete
  6. saya takde yg mcm tu, craft punch bentuk bintang dll tu adale blh tgk kat fb;-)

    ReplyDelete
  7. nak kena cari kat kedai buku...@ benda nie memang susah nak jumpa...ada kad raya untuk akak tak...?huhu

    ReplyDelete
  8. kedai buku ada. tak pun tengok kat Daiso.

    ReplyDelete
  9. dulu masa buat preparation kawen berlambak jumpa benda ni shida.. krg xingat kat mane ha.. huhuhu sory!

    shida.. kad raya dah sampai..tq so much my dear!

    ReplyDelete
  10. rasanya kat kedai buku banyak kot. try kat Popular

    ReplyDelete
  11. Kedai buku mungkin ada kot, kak ;)

    P/s: kad raya dah sampai tadi. TQ kak ^_^

    ReplyDelete
  12. kalau area kl, try cari kat jalan ipoh.. berdekatan chow kit

    ReplyDelete
  13. OK Shida. kalau abg eq jumpa mana2 kat KL ni abg eq roger ok. :)
    Email shida abg eq dah dapat. thanks ye... :)

    ReplyDelete
  14. punch tu kalau search kat tenet takde ke shida...mcm ayut pernah ternampak.tp tak ingt...huhuhu..ayut dpt dh kad raya.Mekaseh shida ^^

    ReplyDelete
  15. tak pernah nampak puncher unik ni. kalau ada, saya pun nak. mohon sesiapa tahu, boleh share.hehe

    ReplyDelete
  16. wahh, agak special design 2 items ni ^^

    ReplyDelete
  17. banyaknya...rajin betul shida...

    ReplyDelete
  18. saya xpernah jumpa benda2 tu . hehe :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.