Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 28 July 2013

Simple Segment by Fatin Diana

Assalamualaikum, peace upon you.
kalau suruh pilih hadiah ni yang masalah sikit sebab shida sendiri suka semua hadiah yang ditawarkan tu "kad raya atau buttob badge" so FD dapat mana-mana pun tak kisah kak shida ok je 'kalau menanglah' hehee bagi yang nak join cepat-cepat sebab segmen ni 5 hari saja klik banner untuk join ok :) thanks FD semua syarat kak shida dah ikut kalau ada terkurang tu tegur ye :)
Hadiah menarik yang ditawarkan apa tunggu lagi pakat join lah!!


21 comments:

  1. gudluck! dri segmen yg sama..

    ReplyDelete
  2. hehe malas pula nak join segment2 ni.. selalu tengok rajin tak rajin je..

    ReplyDelete
  3. slmt bersegmen yer shida :)

    ReplyDelete
  4. Wah,klu dpt button badge tu cantiknya..

    .

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sudi join Simple Segment :)
    Btw ada tambahan, like fanpage. Nanti rujuk kat entri semula ye.
    FD dah update senarai peserta :)
    http://www.fatindiana.com/2013/07/simple-segment-by-fatin-diana.html

    Good luck! :D

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen... gud luck ya!

    ReplyDelete
  7. moga ada rezeki ye shida :))

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/07/simple-segment-by-fatin-diana.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.