Tempahan Kad Raya Design Sendiri Dibuka | Dunia sebenar Shida Tempahan Kad Raya Design Sendiri Dibuka

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 10 July 2013

Tempahan Kad Raya Design Sendiri Dibuka

Assalamualaikum, peace upon you.
Facebook | Fanpage | admin@duniashida.com




23 Jari Ohsem:

Normi Nieza said...

bagus la..:)

Siti Rohaida Yusof said...

menarik juga nie..

Farah Waheda Wahid said...

menarik ni shida... boleh difikir2kan...semoga dapat sambutan yer sayang...

Maria Firdz said...

Wah..cpat2 sapa nk wat kad ray...

nZaOdonut said...

ohsemm nyerr :)

Budak Kampung said...

wah2..income ni kak shida.

diana said...

wah..best jugak kan kalau ada kad raya sendiri...

Eyma su said...

bestnyer kalau buat nie..hehe..(^_^)

Cik Nur™ said...

bestnyaa....
macam bekanan tapi tu la, risau ramadhan ni nur bz..huhu

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

menarik business ni shida.. zuan tlng2 share ye :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

menarik..nanti buka kad khwin plak kan yunk..hihi

azizah :) said...

menariknya ada kad raya sendiri.. tp jijah bukan popular sgt sampai nak buat sendiri..hee

Sukma Haron said...

menariknya kalau ada kad raya sendiri....dah lama tak hantar kad raya nie.....

Zaza said...

cun =)

aisya said...

teringin jugak kan.. tp tengok la dulu. hehe

ayut said...

shida dh mmg keje ye hebat mendesign mmg blhlah bt bisnes..bgus2x.. :) ayut nk design mcmne pon tak tahu..bkn kad raya kad kawen pon tak reti nk bt cane :D

jaakechik said...

shida RM36 tu, harga utk berapa keping?

mashitahrosli said...

wahh..semangat raya ni cik shida,,mcm berminat ni..hihi..

http://mashitahrosli.blogspot.com/

Si Matatajam said...

Wah...menariknya...

Misz Nadea said...

eh eh terselit jugak.. hehehe patutlh tergerak dua tiga ari ni nak belek blog shida.. hikhik.. line teruk kat ladang susah nak bukak tenet.. sigh :(

Remy hazza said...

menarik...siap boleh design sendiri

Nadia Johari said...

rexiki melimpah ruah

Cik Fie said...

sangat bertuah sapa yang tempah kad raya dari kak shida :)