Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 10 July 2013

Tempahan Kad Raya Design Sendiri Dibuka

Assalamualaikum, peace upon you.
Facebook | Fanpage | admin@duniashida.com




23 comments:

  1. menarik ni shida... boleh difikir2kan...semoga dapat sambutan yer sayang...

    ReplyDelete
  2. Wah..cpat2 sapa nk wat kad ray...

    ReplyDelete
  3. wah2..income ni kak shida.

    ReplyDelete
  4. wah..best jugak kan kalau ada kad raya sendiri...

    ReplyDelete
  5. bestnyer kalau buat nie..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  6. bestnyaa....
    macam bekanan tapi tu la, risau ramadhan ni nur bz..huhu

    ReplyDelete
  7. menarik business ni shida.. zuan tlng2 share ye :)

    ReplyDelete
  8. menarik..nanti buka kad khwin plak kan yunk..hihi

    ReplyDelete
  9. menariknya ada kad raya sendiri.. tp jijah bukan popular sgt sampai nak buat sendiri..hee

    ReplyDelete
  10. menariknya kalau ada kad raya sendiri....dah lama tak hantar kad raya nie.....

    ReplyDelete
  11. teringin jugak kan.. tp tengok la dulu. hehe

    ReplyDelete
  12. shida dh mmg keje ye hebat mendesign mmg blhlah bt bisnes..bgus2x.. :) ayut nk design mcmne pon tak tahu..bkn kad raya kad kawen pon tak reti nk bt cane :D

    ReplyDelete
  13. shida RM36 tu, harga utk berapa keping?

    ReplyDelete
  14. wahh..semangat raya ni cik shida,,mcm berminat ni..hihi..

    http://mashitahrosli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. eh eh terselit jugak.. hehehe patutlh tergerak dua tiga ari ni nak belek blog shida.. hikhik.. line teruk kat ladang susah nak bukak tenet.. sigh :(

    ReplyDelete
  16. menarik...siap boleh design sendiri

    ReplyDelete
  17. sangat bertuah sapa yang tempah kad raya dari kak shida :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.