Ulangtahun ke 3 Blog Dunia sebenar Shida | www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Ulangtahun ke 3 Blog Dunia sebenar Shida | www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 19 July 2013

Ulangtahun ke 3 Blog Dunia sebenar Shida | www.duniashida.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Baik punya header tempek besaq-besaq gambar sendiri hahaa ^_^ hari ini happy sangat-sangat sebab hari ulangtahun ke 3 Blog shida www.duniashida.com ni dan juga hari Ulangtahun ke 3 shida bersama sidia "bakal sehidup semati" inshaa allah dan juga hari shida boleh berbloging seperti biasa sebab kerja mendesign siap :) fuhh^^ lega sangat-sangat hampir 3 bulan shida abaikan blog ni sampai semua jatuh habis, ranking apatah lagi jangan cakaplah dah berbalik bawah 3k hadoiiann~ sabar jelah! tak apa shida perbaiki balik, shida rindu nak blogwalking sebenarnya. 
Selama tiga tahun blog shida wujud ni macam-macam dah shida tempuh shida pelajari lagi-lagi dalam bidang koding-koding Blog ni dari shida tak tahu langsung zero lah katakan now alhamdulillah terror juga hehee :p Ada yang perasan shida dah tukar beberapa part dalam blog ni sempena ulangtahun blog dan juga sempena Raya yang bakal tiba nanti. Lepas raya sebulan baru shida tukar yang sebetulnya inshaa allah jika shida banyak masa mendesign lagi :) Apa yang penting sekarang ni shida nak ucapkan ribuan terima kasih kepada pembaca, pengunjung, stalker apa-apa lah yang selama ni menyokong blog shida yang warna biruu ni menjadi seperti sekarang. Seronok dapat kenal dengan kawan-kawan alam maya shida ni semua terbaik, shida sayang semua kawan-kawan shida :)
Jadi Inshaa Allah lepas raya shida akan lancarkan GA shida sempena hari-hari istimewa shida ni untuk shida berkongsi rezeki, merapatkan lagi silaturahim antara kita semua. Mungkin memerlukan beberapa sponsor yang baik hati untuk menaja GA shida supaya lebih meriah lagi. Nanti dah tiba masanya shida akan keluar satu entri untuk pencarian sponsor ok. Tak banyak shida nak bercerita bulan-bulan puasa ni rasa blurr tak banyak idea nak keluar, so  macam mana rupa blog shida berwajah baru? cer citer..hehee




29 Jari Ohsem:

Khalilah MNor said...

Tahniah shida... saya pun byk refer entry tips blog shida utk buat blog sendiri :) Tq. Semoga success selalu!

Che Rosliza Che Mat said...

Tahniah Shida...

dEdEQ dE wIshEs said...

TERBAIKK . CANTIK BLOG KAKSHIDA DGN WAJAH BRU .. TP DEQ SBNRNYE XSABAR NK TGGU KAKSHIDA BUAT HEADER NGAN GAMBO SIDIA . HEHEHE :p .. JGN MRAH HAA ..

OPPSS . NK SPONSER. HAHA

Eyma su said...

SELAMAT ULANG TAHUN..^_^

diana said...

shida abaikan blog 3 bulan pun dah turun rank..apa lagi akak..akak abai blog dekat setahun tau..jatuh tertonggeng terus..tapi sekarang tengah usaha nak baik pulih rank ni..sama2 kita usaha ye..chaiyok2..

dear xila said...

slmt ulangtahun dss. haa la ni nampak lebeh kemaih hehe

penyisir rambut said...

happy annivsry! semoga blog ni terus kekal dan dapat share info yg berguna.. ;)

aisya said...

yg penting tema tetap biru.. hiks.. tahniah kak shida.. =)

Puan Bui Junaidi said...

BOLEH TAHAN..^_^

Cik Matahariku said...

wahh...tahniah, satu kejayaan yang patut dihargai, especially utk diri sendiri kan, berblog ni kalau tak betul2 nanti blog ke mana, entri ke mana..heheh..

Eraz Fadli said...

Tahniah .. ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt ulgthun utk blog shida =)

Siti Rohaida Yusof said...

banyak juga perubahannya yerk..so far header tu cantik dan kemas...

Putri Nur Ifa said...

tahniah shida.. :) happy anniversary! :D

Fyna Ahmad said...

waaaaa.. dah 3 tahun. selamat ulang tahun ^_^

cci said...

selamat ulangtahu.. terbaik header tu..

Muhammad Syazwan Norhalik said...

happy birthday shida ^^

still kekalkan the blues..ehehe

Azwar Syuhada said...

Tahniah!! :)

Wanie Zunidan said...

Selamat Ulangtahun (:

azizah :) said...

selamat ulangtahun blog shidaa! moga terus success!

deno said...

cantik! kan deno dah kata mesti mengekalkan biru? deno pun suka biru^^

Princess Syazliyana said...

selamat ulang tahun hihik

Cik Nur™ said...

tahniah shida...dah 3 tahun dah pun... :)

Sukma Haron said...

tahniah Shida...gift pengomen kat blog akak dah dapat...thanks.....cantik sesangat...

Maria Firdz said...

Tahniah... Keep writing... :-)

Nadia Johari said...

3 tahun dah erk shida..tahniah..selama 3 tahun shida berblogging tak sia-sia sebab dapat income..hehe

baby comel said...

3tahun dah? wah hepi aniversary ye shida.. pasti dah boleh lari laju2 dah. thumbs up utk dunia sebenar shida =)

ayut said...

selmat ulang tahun ke 3 bt shida dan blog serta dgn ehem2x.hihihi ^^ mekaseh jgk kat shida sbb bkwan gan ayut ^^

Cik Fie said...

Selamat Ulangtahun ke 3 Blog Dunia sebenar Shida :)