Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 17 July 2013

Wordless Wednesday | Kad Raya Dunia sebenar Shida 2013 Limited Edition

Assalamualaikum, peace upon you.
siapa nak bertukar kad dengan shida boleh PM shida di facebook atau fanpage ok :)



19 comments:

  1. nak kad raya tapi taknak exchange hehehe

    ReplyDelete
  2. tak da kad raya yg khas dari diri sndiri.malulah nak exchange sbb bkn asal design sendiri.hehe :)

    ReplyDelete
  3. lawanye kad raya kak shida :)

    ReplyDelete
  4. wah...kek...nak nak nak...tapi saya lom pandai buat kek lagi...acaner..laa..

    ReplyDelete
  5. ade nak bagi kak shida kad raya.. tapi kad raya biasa2 je lah, tak macam org lain, design cantik2.. huhu.. alamat kak shida tak tukar kan? still simpan lagi yg kak shida bagi dulu.. =)

    ReplyDelete
  6. boleh gak ...hantar kat akak shida nanti shida pm kat akak alamat shida, tapi kad raya biasa jer....hehe

    ReplyDelete
  7. klu kad raya biasa blhlah shida..:)

    ReplyDelete
  8. nak tukar jugak..semalam dah bg alamat...nanti shida bg alamat kt fb ye...

    ReplyDelete
  9. yey! kad raya dari shida ^^

    ReplyDelete
  10. wahh..bestnya ada kad raya sendiri.. :)

    ReplyDelete
  11. wahh menarik sangat shidaa!! wajib di simpan ni..heee

    ReplyDelete
  12. as salam perkenlan :)
    zaza pun nakkkk 1^

    ReplyDelete
  13. ayut dpt kad raya niiii!!..hihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.