Wordless Wednesday | Kad Raya Dunia sebenar Shida 2013 Limited Edition | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Kad Raya Dunia sebenar Shida 2013 Limited Edition

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 17 July 2013

Wordless Wednesday | Kad Raya Dunia sebenar Shida 2013 Limited Edition

Assalamualaikum, peace upon you.
siapa nak bertukar kad dengan shida boleh PM shida di facebook atau fanpage ok :)



19 Jari Ohsem:

Tampawan said...

nak kad raya tapi taknak exchange hehehe

Solehah Shamsuddin said...

tak da kad raya yg khas dari diri sndiri.malulah nak exchange sbb bkn asal design sendiri.hehe :)

Unknown said...

lawanye kad raya kak shida :)

Unknown said...

wah...kek...nak nak nak...tapi saya lom pandai buat kek lagi...acaner..laa..

Unknown said...

ade nak bagi kak shida kad raya.. tapi kad raya biasa2 je lah, tak macam org lain, design cantik2.. huhu.. alamat kak shida tak tukar kan? still simpan lagi yg kak shida bagi dulu.. =)

Sukma said...

boleh gak ...hantar kat akak shida nanti shida pm kat akak alamat shida, tapi kad raya biasa jer....hehe

Cik Nor said...

klu kad raya biasa blhlah shida..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntiknyaaa...

kisah si dairy said...

nak tukar jugak..semalam dah bg alamat...nanti shida bg alamat kt fb ye...

Nisa Greennnpanda said...

ok...nnti sy pm shida eh... :3

Unknown said...

cantiknyaaaaa ;)

Unknown said...

yey! kad raya dari shida ^^

Miss N™ said...

wahh..bestnya ada kad raya sendiri.. :)

Unknown said...

wahh menarik sangat shidaa!! wajib di simpan ni..heee

hazwan hairy said...

nakkkkk....

zazanizam said...

as salam perkenlan :)
zaza pun nakkkk 1^

Nadia Johari said...

wah bila nak dapat ni..hehehe

ayut said...

ayut dpt kad raya niiii!!..hihi

Cik Fie said...

kreatif :)