Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 28 August 2013

10 Pemenang Cabutan Bertuah Entri Kad Raya Limited Edition Blog Shida 2013 | Tahniah!

Assalamualaikum, peace upon you.
2 barang ini adalah hadiah yang bakal korang terima dari shida :) klip paper dan bookmark kepada 7 pemenang bertuah manakala tambahan lagi 3 iaitu hadiah bookmark sahaja, jadi total hadiah adalah 10 pemenang, klip paper tu nanti shida akan design dan tampal dekat situ dengan nama korang ok sebagai kenang kenangan dari shida :) Tahniah semua pemenang yang bertuah mereka adalah :

7 Pemenang Cabutan Bertuah Entri Kad Raya 2013

3 Pemenang Tambahan Cabutan Bertuah Entri Kad Raya

Tahniah!! semua yang berjaya dari cabutan shida, yang tak kena tu boleh cuba next year tau :) kad raya tiap-titap tahun shida akan edar dan tahun depan mungkin bertambah dalam 100 ke 200 kad inshaallah :) bagi yang berjaya sila hantar detail (nama dan alamat) melalui facebook, fanpage atau komen saja dekat sini tapi hantar lah 2 komen ok 1 komen 1 detail korang, mudah kan?? detail shida akan padam! Tahniah semua :) p/s: sorry lambat post sepatutnya update 10pm tiba-tiba laptop hengg terus bawa jumpa member shida, nasib dia boleh selesaikan masa tu juga! oh! virus nyahhhh kau dari sini!! member dengan sabar melayan kerenah shida, of cos lah free hehee :)


28 comments:

  1. alhamdulillah..nama cik nor tersenarai jgk..thanks a lot shida..:)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. cantik klip paper tu shida, tapi akak takder rezeki nak menang kali ini....
    tahniah buat para pemenang.......

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. wah tahniah untuk semua pemenang..bertuah sungguh

    ReplyDelete
  6. tahniah buat yg bertuah.. hehe

    ReplyDelete
  7. eh2 yui adalah..hihi..
    tahniah kepada yg lain juga..yui pm di fb ya =)

    ReplyDelete
  8. tahniah pd semua pemenang...

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua pemenang!! :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah..
    sya tak bertuah hee :D

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.

    Yeahh! ada, hehehe. Thanks shida..bertmbh bookmark lana,hihi.

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada semua yang menang :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulilah. Terima kasih kak Shida. FD bg details kat facebook ye kak
    Tahniah utk diorang jugak

    ReplyDelete
  14. eh ada nama kita lah!!! no.1 tu... syukur. terima kasih kak shida!

    ReplyDelete
  15. macam tak caya lak nama sendiri ada..hehe..maklum la..akak ni selalunya insan kurang bertuah...

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  17. *sori baru sempat singgah sini..

    congratz semua ^^

    ReplyDelete
  18. tahniah semua kepada yg menang :)

    ReplyDelete
  19. tahniah bt pemenang...slmt tak tersenarai klu tak melepas nk dpt hadiah sbb tak bg details kan :p

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.