10 Pemenang Cabutan Bertuah Entri Kad Raya Limited Edition Blog Shida 2013 | Tahniah! | Dunia sebenar Shida 10 Pemenang Cabutan Bertuah Entri Kad Raya Limited Edition Blog Shida 2013 | Tahniah!

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 28 August 2013

10 Pemenang Cabutan Bertuah Entri Kad Raya Limited Edition Blog Shida 2013 | Tahniah!

Assalamualaikum, peace upon you.
2 barang ini adalah hadiah yang bakal korang terima dari shida :) klip paper dan bookmark kepada 7 pemenang bertuah manakala tambahan lagi 3 iaitu hadiah bookmark sahaja, jadi total hadiah adalah 10 pemenang, klip paper tu nanti shida akan design dan tampal dekat situ dengan nama korang ok sebagai kenang kenangan dari shida :) Tahniah semua pemenang yang bertuah mereka adalah :

7 Pemenang Cabutan Bertuah Entri Kad Raya 2013

3 Pemenang Tambahan Cabutan Bertuah Entri Kad Raya

Tahniah!! semua yang berjaya dari cabutan shida, yang tak kena tu boleh cuba next year tau :) kad raya tiap-titap tahun shida akan edar dan tahun depan mungkin bertambah dalam 100 ke 200 kad inshaallah :) bagi yang berjaya sila hantar detail (nama dan alamat) melalui facebook, fanpage atau komen saja dekat sini tapi hantar lah 2 komen ok 1 komen 1 detail korang, mudah kan?? detail shida akan padam! Tahniah semua :) p/s: sorry lambat post sepatutnya update 10pm tiba-tiba laptop hengg terus bawa jumpa member shida, nasib dia boleh selesaikan masa tu juga! oh! virus nyahhhh kau dari sini!! member dengan sabar melayan kerenah shida, of cos lah free hehee :)


28 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH :)

Eymasu said...

TAHNIAH2 YG MENANG..^^

IntaNBerliaN said...

tahniah untuk pemenang

Mimie said...

Tahniah kpd pemenang

Cik Nor said...

alhamdulillah..nama cik nor tersenarai jgk..thanks a lot shida..:)

Cik Nor said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sukma said...

cantik klip paper tu shida, tapi akak takder rezeki nak menang kali ini....
tahniah buat para pemenang.......

kisah si dairy said...

alhamdulillah....tersenarai...

kisah si dairy said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah tahniah untuk semua pemenang..bertuah sungguh

Unknown said...

tahniah buat yg bertuah.. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh2 yui adalah..hihi..
tahniah kepada yg lain juga..yui pm di fb ya =)

Unknown said...

tahniah pd semua pemenang...

Unknown said...

tahniah kepada semua pemenang!! :)

Unknown said...

Tahniah..
sya tak bertuah hee :D

Kekzamanis said...

Tahniah semua pemenang! ^^,

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Yeahh! ada, hehehe. Thanks shida..bertmbh bookmark lana,hihi.

Unknown said...

Tahniah ;)

Azhafizah MN said...

Tahniah kepada semua yang menang :)

Fatin Diana said...

Alhamdulilah. Terima kasih kak Shida. FD bg details kat facebook ye kak
Tahniah utk diorang jugak

Miss N™ said...

tahniah buat semua.. :)

Anonymous said...

tahniah...

INNANIE ARIFFIN said...

eh ada nama kita lah!!! no.1 tu... syukur. terima kasih kak shida!

Diana Rashid said...

macam tak caya lak nama sendiri ada..hehe..maklum la..akak ni selalunya insan kurang bertuah...

Diana Rashid said...
This comment has been removed by a blog administrator.
caliph shuriken said...

*sori baru sempat singgah sini..

congratz semua ^^

Unknown said...

tahniah semua kepada yg menang :)

ayut said...

tahniah bt pemenang...slmt tak tersenarai klu tak melepas nk dpt hadiah sbb tak bg details kan :p