Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 24 August 2013

Cabutan Bertuah Entri Kad raya Limited Edition Blog Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
Cabutan Bertuah Entri Kad raya Limited Edition Blog Shida kepada semua blogger yang menerima kad raya limited edition shida dan juga blogger tersebut telah membuat entri tentang kad raya tersebut diminta PM link entri korang dikomen entri ini, shida akan list kan dan cabutan akan dibuat selepas seminggu raya In Shaa Allah, berapa pemenang belum pasti sebab nak tengok berapa blog yang terlibat nanti. Entri kad tu tak kisah lah kalau bercampur dengan kad-kad lain atau buat simple atau entri WW, janji ada kad shida ok :) shida akan senaraikan peserta dalam entri ini juga Good Luck korang!


 Senarai Peserta Cabutan Bertuah Entri Kad Raya Limited Edition Blog Shida 
  1. http://najihah90.blogspot.com/2013/07/kad-raya-1-thanx-sahabat.html
  2. http://www.ezadskytech.com/2013/07/kad-raya-dan-duit-raya-terawal-2013.html
  3. http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/07/dia-buat-saya-terkejut.html
  4. http://miszrockers.blogspot.com/2013/07/dapat-kad-raya-pertama-dari-blogger-s.html
  5. http://www.coklateyes.my/2013/08/kad-raya-istimewa-dari-para-blogger.html
  6. http://www.fizgraphic.com/2013/08/kad-raya-dari-blogger-banyaknya.html
  7. http://nusha1706.blogspot.com/2013/07/ww-96-kad-raya-pertama-2013-dari.html
  8. http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/07/kad-raya-bookmark-sticker-dari.html
  9. http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/08/hadiah-dari-dunia-shida.html
  10. http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2013/07/kad-raya-dari-shidar.html
  11. http://sayazaza.blogspot.com/2013/07/kad-raya-pertama.html
  12. http://eleventx.blogspot.com/2013/08/kad-raya-dari-shida-versi-2013.html
  13. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/08/kad-raya-dari-bloggers-part-1.html
  14. http://caliphshuriken.blogspot.com/2013/08/kad-raya.html
  15. http://www.mimiepinkummi.my/2013/08/kad-raya-dan-bookmark-daripada-blogger.html
  16. http://zakieazid.blogspot.com/2013/08/kad-raya-of-year-part-1.html
  17. http://superdreamland.blogspot.com/2013/08/kad-raya-blogger-2-entry-bergambar.html
  18. http://khairulzamri.com/kad-raya-2013-dari-bloggers/
  19. http://www.fatindiana.com/2013/07/kad-raya-dari-blogger-1.html
  20. http://tampawan.blogspot.com/2013/08/gila-cepat.html
  21. http://www.mialiana.com/2013/07/kad-raya-daripada-blogger-shida-2.html
  22. http://www.sop.name.my/2013/07/kad-raya-pertama-tahun-2013.html
  23. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/07/kad-raya-daripada-blogger-eqbal-zack.html
  24. http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/dapat-kad-raya-dari-blogger.html
  25. http://sallyyatiey.blogspot.com/2013/07/kad-raya.html
  26. http://akuayut.blogspot.com/2013/07/kad-raya-1-diterima.html
  27. http://afzalsukasuki.blogspot.com/2013/08/kad-pengganti-diri.html
  28. http://norminieza.blogspot.com/2013/07/kad-raya-pertama.html
  29. http://lianapm.blogspot.com/2013/08/kad-raya.html
  30. http://www.dianarashid.com/2013/08/kad-raya-dari-kawan-kawan-dan-peminat.html
  31. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/kad-raya-dari-rakan-blogger.html
  32. http://www.azhafizah.com/2013/07/kad-raya-dari-blogger-nurdani-shida.html
  33. http://www.kisahemasputih.com/2013/08/review-kad-raya-dari-blogger-2013_21.html
  34. http://diebadhie.blogspot.com/2013/07/kad-raya-da-sampai.html
  35. http://dayangdeno.blogspot.com/2013/07/kad-raya-daripada-blogger.html
  36. http://justforfund.blogspot.com/2013/08/kad-ghaye-dari-kak-shida.html 
  37. http://www.myravea.com/2013/08/kad-raya-masih-tak-lapuk-ditelan-zaman.html
  38. http://www.ecadwinkyasha.com/2013/08/kadraya-teman-blogger.html




shida lanjutkan sehingga sehingga 24.8.2013 (sabtu) untuk submit entri ya :) 27.8.2013 (selasa) shida akan umum pemenang!! jika sampai 30++ peserta shida akan cabut 7 yang bertuah nanti :)


28 comments:

  1. WAHH . LINK BLOG DEQ ATAS SKLI . HAHAHA :p

    ReplyDelete
  2. good luck sapa yang bertuah tu :)

    ReplyDelete
  3. #12! HEHE

    tapi num bertuah zuan 11, adoi. tak menang la ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. http://sallyyatiey.blogspot.com/2013/07/kad-raya.html

    ReplyDelete
  5. sampai berapa haribulan nih..akak punya dok dalam draft..tunggu publish hari isnin ni sebab tunggu semua habis bercuti..baru ramai yang baca,..heheh..tapi kalau tak sempat tak pe la..tak de rezeki kot...

    ReplyDelete
  6. wahhhh... kak mia punya sweet 21..

    ReplyDelete
  7. masih boleh anta lg ke ni..?nk jugak msukkkk..hahaha

    ReplyDelete
  8. http://akuayut.blogspot.com/2013/07/kad-raya-1-diterima.html

    ReplyDelete
  9. http://akuayut.blogspot.com/2013/07/kad-raya-1-diterima.html

    ReplyDelete
  10. http://norminieza.blogspot.com/2013/07/kad-raya-pertama.html

    ReplyDelete
  11. http://norminieza.blogspot.com/2013/07/kad-raya-pertama.html

    ReplyDelete
  12. Salam.

    Eh, nak join jugak shida,hehe. Mana tahu bertuah..tpi salu mmg tak bertuah T__T

    Bagi link je ya shida? Tapi, memang btul2 bercampur ni..

    http://lianapm.blogspot.com/2013/08/kad-raya.html

    ReplyDelete
  13. good luck kepada semua peserta

    ReplyDelete
  14. ni akak punya...

    http://www.dianarashid.com/2013/08/kad-raya-dari-kawan-kawan-dan-peminat.html

    ReplyDelete
  15. x sangka sy pun qualified.. arigatou shida ^^

    *gud luck semua ^^

    ReplyDelete
  16. cik akak pon ada juga dik...hihi...:)
    31 tu,...adik cari link sendiri ya dik...hihi

    ReplyDelete

  17. http://diebadhie.blogspot.com/2013/07/kad-raya-da-sampai.html

    ReplyDelete
  18. salam kak shida... oh rupanya amik je entri kad raya yang dah ada ya...

    ok ni ink dneo :
    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/07/kad-raya-daripada-blogger.html

    ReplyDelete
  19. http://justforfund.blogspot.com/2013/08/kad-ghaye-dari-kak-shida.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.