Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 1 August 2013

Cpuv atau Be ke 57 dari Nuffnang | Twisties Traxxobeats

Assalamualaikum, peace upon you.
Wahhh..BE lagi dari Nuffnang, seronok betul tahun ni Nuffnang murah rezeki bagi BE selalu :) Nuffnang saja tau tak bagi shida cashout, dah 3 kali niat nak cashout bila asyik dapat BE semua tergendala, tapi shida nak tunggu BE RHB Debit Usage tu credited sebab earns paling banyak setakat ni tapi hairan Nuffnang tak kacau BE tu dah 3 bulan kot dia duk macam tu je, ada email nuffnang katanya akan kredit jika dah tamat tempoh pengiklanan lama betul lah huhuu. BE ke 57 shida dari Twisties Traxxobeats. Iklan baru masih belum nampak dia bergolek-golek dalam blog shida ni :) Apa-apa pun rezeki jangan ditolak kan. Thanks Nuffnang!

27 comments:

  1. wah shida...bagus betul la..banyak betul shida dapat cpuv yerk..sedang belajar dari tuto shida pasal nuffnang nie

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. untung shida, banyak be melekat!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, zaza pun bru ptama kali dapat cpuv... amin.. =)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum shida. alhamdullilah. rezeki awak tu. hehehe

    ReplyDelete
  5. sheila klik tabung shida ye, sedekah :)

    ReplyDelete
  6. SONOKNYE AKAK .. SLLU DPT BE .. NAK JUGAK . HEHE .. TP XRETI NK DPTKAN ACANE

    ReplyDelete
  7. tahniah shida.. rezeki ramadan..

    ReplyDelete
  8. wahhh.. tahniah sis !
    Berderet je CPUV masuk.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum shida...wah bestnya banyak tu...:)

    ReplyDelete
  10. congrats shida, farah tumpang happy untuk shida...

    ReplyDelete
  11. wah... bestnye dpt BE banyak2,, yg best tu semua on going lagi hehe :D tahniah kak..

    ReplyDelete
  12. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. tahniahhh.. tu la kak shida.. sy pun ada yg mcm RHB tu.. dah sent ticket katanya kena tunggu smpai habis tempoh pengiklanan. tp earning tak naik2 pun.

    ReplyDelete
  14. ye ler iklan RHB paling lama gak kat blog akak.....bila ler nak clear....

    ReplyDelete
  15. Seronoknya....tahniah...saya br belajaq...huhu...

    ReplyDelete
  16. tahniah utk shida..done 3 BE dh...nnt mmg bestla klu skali cash out..ayut yg excited.hihihi :p

    ReplyDelete
  17. syg betul nuffnang kat die..hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.