Cpuv atau Be ke 57 dari Nuffnang | Twisties Traxxobeats | Dunia sebenar Shida Cpuv atau Be ke 57 dari Nuffnang | Twisties Traxxobeats

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 1 August 2013

Cpuv atau Be ke 57 dari Nuffnang | Twisties Traxxobeats

Assalamualaikum, peace upon you.
Wahhh..BE lagi dari Nuffnang, seronok betul tahun ni Nuffnang murah rezeki bagi BE selalu :) Nuffnang saja tau tak bagi shida cashout, dah 3 kali niat nak cashout bila asyik dapat BE semua tergendala, tapi shida nak tunggu BE RHB Debit Usage tu credited sebab earns paling banyak setakat ni tapi hairan Nuffnang tak kacau BE tu dah 3 bulan kot dia duk macam tu je, ada email nuffnang katanya akan kredit jika dah tamat tempoh pengiklanan lama betul lah huhuu. BE ke 57 shida dari Twisties Traxxobeats. Iklan baru masih belum nampak dia bergolek-golek dalam blog shida ni :) Apa-apa pun rezeki jangan ditolak kan. Thanks Nuffnang!

27 Jari Ohsem:

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

Siti Rohaida Yusof said...

wah shida...bagus betul la..banyak betul shida dapat cpuv yerk..sedang belajar dari tuto shida pasal nuffnang nie

huny madu said...

Alhamdulillah.. untung shida, banyak be melekat!

Sally Yatiey said...

tahniah dapat be lagi ;D

Zaza said...

Alhamdulillah, zaza pun bru ptama kali dapat cpuv... amin.. =)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. alhamdullilah. rezeki awak tu. hehehe

Sheila Salim said...

sheila klik tabung shida ye, sedekah :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SONOKNYE AKAK .. SLLU DPT BE .. NAK JUGAK . HEHE .. TP XRETI NK DPTKAN ACANE

Ayu Zan said...

bestnya...

azizah :) said...

tahniah shida.. rezeki ramadan..

Mieya Atiera said...

wahhh.. tahniah sis !
Berderet je CPUV masuk.

Mas Zull said...

assalamualaikum shida...wah bestnya banyak tu...:)

Farah Waheda Wahid said...

congrats shida, farah tumpang happy untuk shida...

inche hlovate said...

rezeki..

ANa Ahmad said...

wah... bestnye dpt BE banyak2,, yg best tu semua on going lagi hehe :D tahniah kak..

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

ainil fazieda said...

yeaa ! dpt duit raya :P

Solehah Shamsuddin said...

Tahniah kak shida :)

Cik Nur™ said...

Tahniah Shida.. :)

Invisible Me said...

Rezeki bertambah-tambah :)

aisya said...

tahniahhh.. tu la kak shida.. sy pun ada yg mcm RHB tu.. dah sent ticket katanya kena tunggu smpai habis tempoh pengiklanan. tp earning tak naik2 pun.

Dianaa said...

murah rezeki kak Shida :D

Sukma Haron said...

ye ler iklan RHB paling lama gak kat blog akak.....bila ler nak clear....

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Seronoknya....tahniah...saya br belajaq...huhu...

ayut said...

tahniah utk shida..done 3 BE dh...nnt mmg bestla klu skali cash out..ayut yg excited.hihihi :p

Cik Fie said...

tahniah kak shida :)

Nadia Johari said...

syg betul nuffnang kat die..hehe