Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 15 August 2013

Cpuv atau Be ke 58 dari Nuffnang | Q3 prepaid Roaming

Assalamualaikum, peace upon you.
Cpuv atau Be ke 58 dari Nuffnang | Q3 prepaid Roaming
Alhamdulillah selepas seminggu raya muncul lagi cpuv baru dari Nuffnang dan pihak periklanan ingatkan raya habis iklan pun habis tapi masih banyak lagi iklan syukur, shida sekarang ni asyik menghitung hari nak cashout duit Nuffnang ni tapi disebabkan banyak BE belum ME atau credited so malas pula nak cashout nak tunggu semua be clear baru cashout, tak pe lah sabar sikit lagi :) hope be kali ni kekal lama macam yang lain! Thanks Nuffnang!


17 comments:

  1. WAHH . BYKNYE BE AKAK . DEQ BRU 2 BE DPT . XSGKE DPT . HEHEE . ALHAMDULILLAH ..

    KAK . KALAU YG ON GOING TU , MMG DIE XUPDATE DUIT LG KE ? HEHE . XPAHAM

    ReplyDelete
  2. duit raya dari nuffnang tu :3
    tahniah

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum shida. bestnya murah rezeki awak. selamat hari raya shida :)

    ReplyDelete
  4. meriah nuffnang beriklan di blog shida........

    ReplyDelete
  5. tahniah shida..akak pun same dpt cpuv yg sama

    ReplyDelete
  6. tahniah shida..:)

    selamat hari raya shida..:)

    ReplyDelete
  7. murah rezeki shida...banyk betul yang ongoing tu...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, rezeki lagi shida..
    shida, bila kita leh jumpa ni??

    ReplyDelete
  9. hebatlah shida ni.....

    selamat hari raye :)

    ReplyDelete
  10. Bnyaknyer...
    Bleh capai 100 ni untk thn ni..
    Congrat kak.

    ReplyDelete
  11. bnyknye cpuv tngah running.. congrate..;)

    ReplyDelete
  12. berderet CPUV tu...tahniah2...ezad pun ada 6 CPUV tengah running ni..nak cashout macam sayang pulak sebab CPUV belum metered lagi...hee

    ReplyDelete
  13. Taniah sis . Tak sgka bnyak jugak eh .

    ReplyDelete
  14. murah rezeki shida.. :) thaniah yer...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.