Cpuv atau Be ke 58 dari Nuffnang | Q3 prepaid Roaming | Dunia sebenar Shida Cpuv atau Be ke 58 dari Nuffnang | Q3 prepaid Roaming

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 15 August 2013

Cpuv atau Be ke 58 dari Nuffnang | Q3 prepaid Roaming

Assalamualaikum, peace upon you.
Cpuv atau Be ke 58 dari Nuffnang | Q3 prepaid Roaming
Alhamdulillah selepas seminggu raya muncul lagi cpuv baru dari Nuffnang dan pihak periklanan ingatkan raya habis iklan pun habis tapi masih banyak lagi iklan syukur, shida sekarang ni asyik menghitung hari nak cashout duit Nuffnang ni tapi disebabkan banyak BE belum ME atau credited so malas pula nak cashout nak tunggu semua be clear baru cashout, tak pe lah sabar sikit lagi :) hope be kali ni kekal lama macam yang lain! Thanks Nuffnang!


17 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHH . BYKNYE BE AKAK . DEQ BRU 2 BE DPT . XSGKE DPT . HEHEE . ALHAMDULILLAH ..

KAK . KALAU YG ON GOING TU , MMG DIE XUPDATE DUIT LG KE ? HEHE . XPAHAM

Dianaa said...

duit raya dari nuffnang tu :3
tahniah

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. bestnya murah rezeki awak. selamat hari raya shida :)

Sukma Haron said...

meriah nuffnang beriklan di blog shida........

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Mimi Azirah said...

tahniah shida..akak pun same dpt cpuv yg sama

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

selamat hari raya shida..:)

Kisah Si Dairy said...

murah rezeki shida...banyk betul yang ongoing tu...

baby comel said...

Alhamdulillah, rezeki lagi shida..
shida, bila kita leh jumpa ni??

hyz said...

hebatlah shida ni.....

selamat hari raye :)

Nor Farhanah said...

Tahniah lah ek!

Shark Kay said...

Bnyaknyer...
Bleh capai 100 ni untk thn ni..
Congrat kak.

shera haifa said...

bnyknye cpuv tngah running.. congrate..;)

Ezad Skytech said...

berderet CPUV tu...tahniah2...ezad pun ada 6 CPUV tengah running ni..nak cashout macam sayang pulak sebab CPUV belum metered lagi...hee

azizah :) said...

tahniah!

Pykaa Pdott said...

Taniah sis . Tak sgka bnyak jugak eh .

ayut said...

murah rezeki shida.. :) thaniah yer...