Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 22 August 2013

Cpuv atau Be ke 59 dan 60 dari Nuffnang | Sanofi Lactacyd: Revitalize | Escape - Treaser

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah 2 hari lepas dan hari ini keluar lagi be/cpuv baru dari Nuffnang, iklan dari Sanofi Lactacyd: Revitalize dan Escape - Treaser, selalunya bila BE baru ni jarang muncul dekat blog selalu kena tunggu 2 3 hari baru dia muncul selalu, shida belum lagi sempat tengok iklan ni :) Sebanyak 60 BE atau CPUV terkumpul setakat ini, nak merayu Nuffnang tolonglah credited CPUV RHB Debit Mass Usage ni, saya nak cashout!! Tak pun clear semua sekali BE senang cashout sekali! dah lama cpuv bulan May shida ni duduk diam-diam je kat dalam tu huhuhu^^ Jangan sampai shida peerraammm sampai tahun depan haa!! baru tau!! Kalau macam tu tahun ni pecah record tak cashout langsung selalunya setahun 2 kali cashout tahun ni hampehh!! Nuffnang apa-apa pun tetap i tetap sayang u! belum tiba masa nak curang hehee :p


15 comments:

  1. 60 terkumpul?? tu dia byk tu..

    tp sdh plak tak leh nak cahout ea.. dia suh tunggu hujung bulan kot yang..hihi

    ReplyDelete
  2. congrats shida, farah tumpang happy untuk shida...

    ReplyDelete
  3. terbaek..
    60 tu..
    rasanyer bar jer dpt yg lain..
    congrat:)

    ReplyDelete
  4. SONOKNYE KAK .. DEQ XDPT AG BE BRU .. 2 JE NI . HEHEHE ..

    ReplyDelete
  5. sama dgn akak dpt iklan baru, tapi iklan RHB tak clear lagi, ingat nak cash out tapi nak tunggu sampai next week kalau tak clear terpaksa ler cash kan dulu.....

    ReplyDelete
  6. tahniah sis...

    ReplyDelete
  7. Tahniah shida..byk tuh cpuv terkumpul smp 60

    ReplyDelete
  8. murah rezeki dari nuffnang.


    Entri Baru Update : Mandi Sambil Menderma

    ReplyDelete
  9. sy pulak ade problem dgn iklan transition optical tu.. huhu.. tak gerak2 langsung.. dh berapa kali hantar tiket jwpn sama je.. huhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.