Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 23 August 2013

Duit Raya dan Hamper Raya

Assalamualaikum, peace upon you.
Tahun rasa best sebab bos bagi duit raya berganda, bukan baru dapat tau duit raya ni dah dapat lama dah sebelum raya lagi, shida dapat duit ni lagi 3 hari nak raya, bos kirim dekat rumah superb!! syok tiap-tiap tahun bos begitu, selalu buat kejutan dan duit raya yang dia bagi berganda dari biasa, terima kasih bos saya berjanji akan bekerja lebih rajin lagi walaupun sebelum ni memang dah terlebih rajin :)
Selain duit raya, bos bagi juga Hamper Raya untuk family besar dia boleh tahan, sampai sekarang cekedis dalam tu pun tak habis makan lagi huhuuu^^ asyik makan makanan raya kan tu lah pasal :) Apa-apa pun thanks bos :) saya hargai semua pemberian bos cuma tahun ni tak ada set kerongsang untuk saya, tak apa ini pun dah memadai :)


14 comments:

  1. best la dpt bos yg baek.. dpt duit raye lagi.. hehe

    ReplyDelete
  2. Bestnya kak ;) dapat duit raya + hamper sekali :D hee

    ReplyDelete
  3. wow hamper tu sedap.

    selamat hari raya aidil fitri


    Entri Baru Update : Mandi Sambil Menderma

    ReplyDelete
  4. pest best sangat!!! :D
    jemput ke blog fi baca siri design "The Amazing Teddy Bear Journey" :)

    ReplyDelete
  5. UNTUNG NYA DPT BOS BAIK MCM NI..^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah sis...

    ReplyDelete
  7. woww bestnya... untung dapat majikan baik hati macam bos shida..

    ReplyDelete
  8. baiknye boss kak shida.. bertuah dpt boss yg baik mcm tu.. =)

    ReplyDelete
  9. wah bestnya dapat boss camni.. :-)

    ReplyDelete
  10. untunglah dapat duit raya lagi..hamper lagi..rezeki tu kan..alhamdulillah.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.