Duit Raya dan Hamper Raya | Dunia sebenar Shida Duit Raya dan Hamper Raya

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 23 August 2013

Duit Raya dan Hamper Raya

Assalamualaikum, peace upon you.
Tahun rasa best sebab bos bagi duit raya berganda, bukan baru dapat tau duit raya ni dah dapat lama dah sebelum raya lagi, shida dapat duit ni lagi 3 hari nak raya, bos kirim dekat rumah superb!! syok tiap-tiap tahun bos begitu, selalu buat kejutan dan duit raya yang dia bagi berganda dari biasa, terima kasih bos saya berjanji akan bekerja lebih rajin lagi walaupun sebelum ni memang dah terlebih rajin :)
Selain duit raya, bos bagi juga Hamper Raya untuk family besar dia boleh tahan, sampai sekarang cekedis dalam tu pun tak habis makan lagi huhuuu^^ asyik makan makanan raya kan tu lah pasal :) Apa-apa pun thanks bos :) saya hargai semua pemberian bos cuma tahun ni tak ada set kerongsang untuk saya, tak apa ini pun dah memadai :)


14 Jari Ohsem:

Chot said...

haa..best..nak sikit

ezy.xixii said...

best la dpt bos yg baek.. dpt duit raye lagi.. hehe

Unknown said...

Bestnya kak ;) dapat duit raya + hamper sekali :D hee

Zaza Iman said...

rezeki hari raya shida =)

budakbandunglaici said...

wow hamper tu sedap.

selamat hari raya aidil fitri


Entri Baru Update : Mandi Sambil Menderma

khairulsyarafi said...

pest best sangat!!! :D
jemput ke blog fi baca siri design "The Amazing Teddy Bear Journey" :)

Unknown said...

UNTUNG NYA DPT BOS BAIK MCM NI..^_^

Unknown said...

tahniah shida ;)

Anonymous said...

tahniah sis...

Unknown said...

woww bestnya... untung dapat majikan baik hati macam bos shida..

Unknown said...

baiknye boss kak shida.. bertuah dpt boss yg baik mcm tu.. =)

Dayang Deno said...

wah bestnya kak shida!!!

IntaNBerliaN said...

wah bestnya dapat boss camni.. :-)

Azhafizah MN said...

untunglah dapat duit raya lagi..hamper lagi..rezeki tu kan..alhamdulillah.