Duit Raya dan Hamper Raya | Dunia sebenar Shida Duit Raya dan Hamper Raya

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 23 August 2013

Duit Raya dan Hamper Raya

Assalamualaikum, peace upon you.
Tahun rasa best sebab bos bagi duit raya berganda, bukan baru dapat tau duit raya ni dah dapat lama dah sebelum raya lagi, shida dapat duit ni lagi 3 hari nak raya, bos kirim dekat rumah superb!! syok tiap-tiap tahun bos begitu, selalu buat kejutan dan duit raya yang dia bagi berganda dari biasa, terima kasih bos saya berjanji akan bekerja lebih rajin lagi walaupun sebelum ni memang dah terlebih rajin :)
Selain duit raya, bos bagi juga Hamper Raya untuk family besar dia boleh tahan, sampai sekarang cekedis dalam tu pun tak habis makan lagi huhuuu^^ asyik makan makanan raya kan tu lah pasal :) Apa-apa pun thanks bos :) saya hargai semua pemberian bos cuma tahun ni tak ada set kerongsang untuk saya, tak apa ini pun dah memadai :)


14 Jari Ohsem:

Chot said...

haa..best..nak sikit

Puan Ezy said...

best la dpt bos yg baek.. dpt duit raye lagi.. hehe

Sally Yatiey said...

Bestnya kak ;) dapat duit raya + hamper sekali :D hee

Zaza said...

rezeki hari raya shida =)

Marou Apple Hijau said...

wow hamper tu sedap.

selamat hari raya aidil fitri


Entri Baru Update : Mandi Sambil Menderma

Syarafi[skyforce331] said...

pest best sangat!!! :D
jemput ke blog fi baca siri design "The Amazing Teddy Bear Journey" :)

Puan Bui Junaidi said...

UNTUNG NYA DPT BOS BAIK MCM NI..^_^

Muhammad Syazwan Norhalik said...

tahniah shida ;)

Kathy Rbain said...

tahniah sis...

azizah :) said...

woww bestnya... untung dapat majikan baik hati macam bos shida..

aisya said...

baiknye boss kak shida.. bertuah dpt boss yg baik mcm tu.. =)

deno said...

wah bestnya kak shida!!!

IntaNBerliaN said...

wah bestnya dapat boss camni.. :-)

Azhafizah Md Nor said...

untunglah dapat duit raya lagi..hamper lagi..rezeki tu kan..alhamdulillah.