Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 19 August 2013

Kad Raya Review : Blogger Afzalsukasuki & Blogger Nabila Biela

Assalamualaikum, peace upon you.
 Kad Raya dari Blogger Afzal Sukasuki a.k.a ketuat group blogger sengal! perghh comel betul kad afzal mengalahkan retiss kan hehee :) thanks afzal masih ingat shida ni :) dan tahniah juga dah jadi BAPA kan :)
Kad seterusnya dari Blogger Nabilabiela, nabila memang nama betul ke nabila biela macam best je nama tu hehee :) thanks sudi exchange dengan akak kad raya k :) next year tukar lagi tau hehee :D


15 comments:

  1. cantik-cantik kad raya yang dikirim......

    ReplyDelete
  2. kad..tu nama femess kite je kak..name betol wan nabila...hahaha...ade jugaklah nabila tu kan??ade org nama femes tak same teruss dgn nama sbenar..hihihi

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah sampai gak akhirnya.

    dis year sorang..next yer bertiga plak :D

    ReplyDelete
  4. kad raya Afzal memang macam kad retis..muka dia je...bajet ensem la tu..
    muahahah

    ReplyDelete
  5. COMEL2 KAD RAYA KAK SHIDA DAPAT

    ReplyDelete
  6. geram tgk kad raya yg 2nd tu. byknya bear! hehe

    ReplyDelete
  7. wahhh banyak kad raya shida tahun ni yer..meriah!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.