Kad Raya Review : Blogger Afzalsukasuki & Blogger Nabila Biela | Dunia sebenar Shida Kad Raya Review : Blogger Afzalsukasuki & Blogger Nabila Biela

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 19 August 2013

Kad Raya Review : Blogger Afzalsukasuki & Blogger Nabila Biela

Assalamualaikum, peace upon you.
 Kad Raya dari Blogger Afzal Sukasuki a.k.a ketuat group blogger sengal! perghh comel betul kad afzal mengalahkan retiss kan hehee :) thanks afzal masih ingat shida ni :) dan tahniah juga dah jadi BAPA kan :)
Kad seterusnya dari Blogger Nabilabiela, nabila memang nama betul ke nabila biela macam best je nama tu hehee :) thanks sudi exchange dengan akak kad raya k :) next year tukar lagi tau hehee :D


15 Jari Ohsem:

Normi Nieza said...

tahniah shida..

Normi Nieza said...

tahniah shida..

Sukma Haron said...

cantik-cantik kad raya yang dikirim......

nabila biela said...

kad..tu nama femess kite je kak..name betol wan nabila...hahaha...ade jugaklah nabila tu kan??ade org nama femes tak same teruss dgn nama sbenar..hihihi

afzalsukasuki said...

alhamdulillah sampai gak akhirnya.

dis year sorang..next yer bertiga plak :D

diana said...

kad raya Afzal memang macam kad retis..muka dia je...bajet ensem la tu..
muahahah

JAMIL HASHIM said...

COMEL2 KAD RAYA KAK SHIDA DAPAT

aisya said...

geram tgk kad raya yg 2nd tu. byknya bear! hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik kad2nya..

Sally Yatiey said...

tahniah :)

azizah :) said...

wahhh banyak kad raya shida tahun ni yer..meriah!

S.K.A said...

semua kad raya 2 cantik2 =)

Nadia Johari said...

comelneyr kad raya tu..

Cik Fie said...

comelnya :)

IntaNBerliaN said...

cute je kad raya nabila