Kad Raya Review : Blogger Aida Omar & Blogger Azizah@Jiejah | Dunia sebenar Shida Kad Raya Review : Blogger Aida Omar & Blogger Azizah@Jiejah

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 20 August 2013

Kad Raya Review : Blogger Aida Omar & Blogger Azizah@Jiejah

Assalammualaikum, peace upon you.
Kad Raya dari Blogger Aida Omar, thanks kepada Aida sebab dia masih ingat shida, sudi bagi kad raya walaupun aida agak sibuk kan, dah lama kot shida tak berjimba dengan aida kan, aida bila nak call hehee rindu dah dekat aida tau :)
Kad Raya warna fav shida ni dari mama cute dari Blogger Azizah@jiejah mama blogpecut, jiejah sekarang dalam proses menunggu baby dia keluar melihat dunia :) seronok shida dengar jiejah tak sabar nak tengok baby cik shida ni kan mesti comel macam makcik dia hehee :) jiejah moga semua berjalan dengan lancar dan selamat :)


16 Jari Ohsem:

zaza nizam said...

byaknya dpt kad raya ye!!

azizah :) said...

tq dear.. jijah simpan alamat shida ms jijah kawen dulu..hee nasib sampai jugak kad raya ni yer..

P#eoniX said...

bestnye dapat kad raya!!!!heheheeh...

Sally Yatiey said...

banyak jugak kak shida dapat kad raya tahun ni ;) hee. Best2

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

seronoknya semoga jijah selamat melahirkan

Cik Nur™ said...

byknya kad raya shida..
best2. :)

boni kacak said...

kad raya shida dah sampai.. terima kasih ye shida..

selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin.. :)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHH . BYKNYE KAD AKAK

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk sggh kad raya ni..

Normi Nieza said...

tahniah

Bahrain Ramlan said...

dapat kad raya lagi..

Nadia Johari said...

amboii ade lagi kad raya dia

diana said...

dua2 kad cantik..:)

caliph shuriken said...

wahh, kad diorg pun cantik2 ^^

Cik Fie said...

biru :)

IntaNBerliaN said...

kad raya warna biru.. fav shida ;-)