Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 20 August 2013

Kad Raya Review : Blogger Aida Omar & Blogger Azizah@Jiejah

Assalammualaikum, peace upon you.
Kad Raya dari Blogger Aida Omar, thanks kepada Aida sebab dia masih ingat shida, sudi bagi kad raya walaupun aida agak sibuk kan, dah lama kot shida tak berjimba dengan aida kan, aida bila nak call hehee rindu dah dekat aida tau :)
Kad Raya warna fav shida ni dari mama cute dari Blogger Azizah@jiejah mama blogpecut, jiejah sekarang dalam proses menunggu baby dia keluar melihat dunia :) seronok shida dengar jiejah tak sabar nak tengok baby cik shida ni kan mesti comel macam makcik dia hehee :) jiejah moga semua berjalan dengan lancar dan selamat :)


16 comments:

  1. tq dear.. jijah simpan alamat shida ms jijah kawen dulu..hee nasib sampai jugak kad raya ni yer..

    ReplyDelete
  2. bestnye dapat kad raya!!!!heheheeh...

    ReplyDelete
  3. banyak jugak kak shida dapat kad raya tahun ni ;) hee. Best2

    ReplyDelete
  4. seronoknya semoga jijah selamat melahirkan

    ReplyDelete
  5. byknya kad raya shida..
    best2. :)

    ReplyDelete
  6. kad raya shida dah sampai.. terima kasih ye shida..

    selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin.. :)

    ReplyDelete
  7. kad raya warna biru.. fav shida ;-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.