Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 25 August 2013

Kad Raya Review : Blogger Intan Berlian & Blogger Emas Putih (terakhir)

Assalamualaikum, peace upon you.
Kad Raya dari Kak Intan Berlian yang ada sweet smile pada wajahnya :) thanks akak masih ingat shida walaupun shida dah jarang ke blog akak disebabkan masa yang tak menentu ni. Bulan 9 shida nak aktif balik sebab proses atau projek mengedit inshaallah diperlahan kan atau sementara waktu dibekukan hahaaa, dah tunggang langgang dah ni ayat shida, Thanks akak cium untuk saya pada Alisha dan Aqilah ye :)
dan ini pula Kad Raya yang terakhir dari Adik Comel uzu a.k.a Emas Putih dari blog yang tertera didalam gambar hehee :) cunn wooo kad raya ni tapi nak merajuk sebab dia tak bagi blogger card dia ^_^ ok apa-apa pun uzu awak adalah kawan paling syokk pernah saya ada :) ececeh berawak-awak pula geli den hahaa :p Kad raya terakhir dah tak ada siapa lagi bagi kad lagi rasanya, thanks kepada semua blogger yang sudi beri shida kad yang cantik-cantik cunnn meletopzz habiss tu haaa nanti shida siar kad-kad awak semua dalam Berita Harian ye hehee Inshaa Allah doakan semua yang baik-baik belaka :)


13 comments:

  1. wee hee..bookmark dia cantik.. =)

    ReplyDelete
  2. tahun depan nak tampal muka sendiri kat kad raya..hehe

    shida nanti remind zuan tau tuk buat kad raya..hehe

    ReplyDelete
  3. cantik..

    RHB satu


    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
  4. Comel2 kad raya ni.. Jeles okay tak dapat.. Hehe..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  5. Saya pun dapat bookmark dari kak Ina ;) Cantik kad raya tu ;D

    ReplyDelete
  6. wahh, byk kad raya shida dpt jenis special design kn ^^

    *dh lama x tgk kak ina, alisha & aqilah tu, huh...

    ReplyDelete
  7. mmg banyak kad raya shida tahun ni..hee

    ReplyDelete
  8. deno selalu jugak ke blog kak ina :) comel dua2 anak dia^^

    ReplyDelete
  9. banyak jugak shida dapat kad raya...jeles akak..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah.. sampai jugak akhirnya :-)

    ReplyDelete
  11. bestkan dapat kad raya dari blogger :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.