Kad Raya Review : Blogger Intan Berlian & Blogger Emas Putih (terakhir) | Dunia sebenar Shida Kad Raya Review : Blogger Intan Berlian & Blogger Emas Putih (terakhir)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 25 August 2013

Kad Raya Review : Blogger Intan Berlian & Blogger Emas Putih (terakhir)

Assalamualaikum, peace upon you.
Kad Raya dari Kak Intan Berlian yang ada sweet smile pada wajahnya :) thanks akak masih ingat shida walaupun shida dah jarang ke blog akak disebabkan masa yang tak menentu ni. Bulan 9 shida nak aktif balik sebab proses atau projek mengedit inshaallah diperlahan kan atau sementara waktu dibekukan hahaaa, dah tunggang langgang dah ni ayat shida, Thanks akak cium untuk saya pada Alisha dan Aqilah ye :)
dan ini pula Kad Raya yang terakhir dari Adik Comel uzu a.k.a Emas Putih dari blog yang tertera didalam gambar hehee :) cunn wooo kad raya ni tapi nak merajuk sebab dia tak bagi blogger card dia ^_^ ok apa-apa pun uzu awak adalah kawan paling syokk pernah saya ada :) ececeh berawak-awak pula geli den hahaa :p Kad raya terakhir dah tak ada siapa lagi bagi kad lagi rasanya, thanks kepada semua blogger yang sudi beri shida kad yang cantik-cantik cunnn meletopzz habiss tu haaa nanti shida siar kad-kad awak semua dalam Berita Harian ye hehee Inshaa Allah doakan semua yang baik-baik belaka :)


13 Jari Ohsem:

Zaza said...

wee hee..bookmark dia cantik.. =)

dEdEQ dE wIshEs said...

SONOKNYE KNE REVIEW :)

Muhammad Syazwan Norhalik said...

tahun depan nak tampal muka sendiri kat kad raya..hehe

shida nanti remind zuan tau tuk buat kad raya..hehe

Noor Mala Shahar said...

cantik..

RHB satu


http://www.noormalashahar.com

Rosmiza Ali said...

Comel2 kad raya ni.. Jeles okay tak dapat.. Hehe..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Sally Yatiey said...

Saya pun dapat bookmark dari kak Ina ;) Cantik kad raya tu ;D

Kathy Rbain said...

tahniah sis..

caliph shuriken said...

wahh, byk kad raya shida dpt jenis special design kn ^^

*dh lama x tgk kak ina, alisha & aqilah tu, huh...

azizah :) said...

mmg banyak kad raya shida tahun ni..hee

deno said...

deno selalu jugak ke blog kak ina :) comel dua2 anak dia^^

Che Rosliza Che Mat said...

banyak jugak shida dapat kad raya...jeles akak..

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. sampai jugak akhirnya :-)

Azhafizah Md Nor said...

bestkan dapat kad raya dari blogger :)