Kad Raya Review : Blogger Unclezuan & Blogger Dysha | Dunia sebenar Shida Kad Raya Review : Blogger Unclezuan & Blogger Dysha

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 4 August 2013

Kad Raya Review : Blogger Unclezuan & Blogger Dysha

Assalamualaikum, peace upon you.
Kad Raya dari Blogger : www.unclezuan.com (saiazuan)
zuan thanks bagi kad raya kat shida tahun ni :) special kad raya ni siap namecard lagi. Sorry shida tak ada namecard lagi tak dapat nak bertukar kad huhuhu..nanti shida dah buat shida bagi k :)

Kad Raya dari Blogger : http://dyshasahhir.blogspot.com (dysha)
kad dysha juga pertama kali untuk tahun ni tak silap shida, thanks dysha dan shida ucapkan takziah pada dysha diatas pemergian arwah (suami tercinta) Al-fatihah shida sedekah pada arwah amin. Hope dysha tabah dan sabar mengharungi liku-liku kehidupan seterusnya :) be strong dear!


20 Jari Ohsem:

SecretOfShaila said...

wahh...dapat kad lagi...bestnya..^^

Nur Aqilah said...

cantiknya kad raya. :)

Muhammad Syazwan Norhalik said...

hehe alright, will be waitin for your card :D

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

Sally Yatiey said...

tahniah kak ;)

cci said...

comel kad2 semua tu.. ^_^

dEdEQ dE wIshEs said...

SONOKNYE KAK SHIDA . KAD RAYE LAGI

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2 kadnya..

Harith Iskandar said...

lawanya kad raya.pinjam... :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

aha shida.. kad raya pertama.. sebab kita pun beraktif kenal dalam tahun ne jugak kan.. selamat hari raya dear.. maaf zahir n batin

Bahrain Ramlan said...

bestnya dapt kad raya..cantik plak tuu..

Bahrain Ramlan said...

bestnya dapt kad raya..cantik plak tuu..

Cik Fie said...

comelnya kad raya tu :)

aisya said...

cantik2 je kad raya yg design sendiri ni. huhu

Sukma Haron said...

cantik kad-kad raya...

azizah :) said...

cantiknya kad2 raya dorang..

Nadia Johari said...

cantik-cantik semuanyer..

Dianaa said...

omey kad dari kak dysha :D

baby comel said...

Tahniah shida dpt kad raya comel.. hehehe

Ezad Skytech said...

seronok betul bila dapat kad raya banyak2 ni kan...hee