Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 4 August 2013

Kad Raya Review : Blogger Unclezuan & Blogger Dysha

Assalamualaikum, peace upon you.
Kad Raya dari Blogger : www.unclezuan.com (saiazuan)
zuan thanks bagi kad raya kat shida tahun ni :) special kad raya ni siap namecard lagi. Sorry shida tak ada namecard lagi tak dapat nak bertukar kad huhuhu..nanti shida dah buat shida bagi k :)

Kad Raya dari Blogger : http://dyshasahhir.blogspot.com (dysha)
kad dysha juga pertama kali untuk tahun ni tak silap shida, thanks dysha dan shida ucapkan takziah pada dysha diatas pemergian arwah (suami tercinta) Al-fatihah shida sedekah pada arwah amin. Hope dysha tabah dan sabar mengharungi liku-liku kehidupan seterusnya :) be strong dear!


20 comments:

  1. wahh...dapat kad lagi...bestnya..^^

    ReplyDelete
  2. hehe alright, will be waitin for your card :D

    ReplyDelete
  3. comel kad2 semua tu.. ^_^

    ReplyDelete
  4. SONOKNYE KAK SHIDA . KAD RAYE LAGI

    ReplyDelete
  5. lawanya kad raya.pinjam... :)

    ReplyDelete
  6. aha shida.. kad raya pertama.. sebab kita pun beraktif kenal dalam tahun ne jugak kan.. selamat hari raya dear.. maaf zahir n batin

    ReplyDelete
  7. bestnya dapt kad raya..cantik plak tuu..

    ReplyDelete
  8. bestnya dapt kad raya..cantik plak tuu..

    ReplyDelete
  9. cantik2 je kad raya yg design sendiri ni. huhu

    ReplyDelete
  10. cantiknya kad2 raya dorang..

    ReplyDelete
  11. Tahniah shida dpt kad raya comel.. hehehe

    ReplyDelete
  12. seronok betul bila dapat kad raya banyak2 ni kan...hee

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.