Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 29 August 2013

Link download Movie KL Gangster 2 tersebar di internet

Assalamualaikum, peace upon you.
Tudiaa kecoh dah pasal link-link download Movie KL Gangster 2 ni bocor angkara siapa?? entah la, siapa punya kerja belum pasti mungkin masih dalam siasatan, shida baca dari blog fizgraphic.com tadi, kesian pun ada dengan Syamsul Yusof tapi nak buat macam mana nasi dah jadi bubur. Apa saja yang bermain dengan internet memang cepat dari biasa, sekejap saja informasi seperti ini akan tersebar. Kita tengoklah nanti macam mana Syamsul handle hal ni sama ada dapat di bendung atau sebaliknya. Tapi tengok trailer saja perghh!! tak keluar lagi kat wayang lagi ni. haihhh sabar jelah~! 




5 comments:

  1. Plik jugak ni dh bleh downlod..
    Mesti ada org dalam pnya keje ni..

    ReplyDelete
  2. trending dekat twitter pasal ni. hehe.

    ReplyDelete
  3. moga dptlah dihandle dgn cara yg baik oleh pihak yg terlibat...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.