Link download Movie KL Gangster 2 tersebar di internet | Dunia sebenar Shida Link download Movie KL Gangster 2 tersebar di internet

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 29 August 2013

Link download Movie KL Gangster 2 tersebar di internet

Assalamualaikum, peace upon you.
Tudiaa kecoh dah pasal link-link download Movie KL Gangster 2 ni bocor angkara siapa?? entah la, siapa punya kerja belum pasti mungkin masih dalam siasatan, shida baca dari blog fizgraphic.com tadi, kesian pun ada dengan Syamsul Yusof tapi nak buat macam mana nasi dah jadi bubur. Apa saja yang bermain dengan internet memang cepat dari biasa, sekejap saja informasi seperti ini akan tersebar. Kita tengoklah nanti macam mana Syamsul handle hal ni sama ada dapat di bendung atau sebaliknya. Tapi tengok trailer saja perghh!! tak keluar lagi kat wayang lagi ni. haihhh sabar jelah~! 




5 Jari Ohsem:

Shark Kay said...

Plik jugak ni dh bleh downlod..
Mesti ada org dalam pnya keje ni..

Sally Yatiey said...

trending dekat twitter pasal ni. hehe.

dEdEQ dE wIshEs said...

ABIS PERIUK NACI ORG :)

deno said...

kesian shamsul yusof kan....

ayut said...

moga dptlah dihandle dgn cara yg baik oleh pihak yg terlibat...