Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 27 August 2013

Pemenang Cabutan Bertuah akan shida umum malam ini, yang terlibat mohon alert :)

Assalamualaikum, peace upon you.
Mesti korang tertunggu-tunggu siapakah yang bakal menerima 7 hadiah dari cabutan tangan shida sendiri :) malas nak guna random, malam ni lebih kurang antara jam 9 hingga10 malam shida akan update pemenang-pemenangn dan hadiahnya sekali, hadiah ni shida buat sendiri tau, jadi ambil masa sikit shida kena print apa semua dulu :) hadiah ikhlas dari shida, mungkin ada penambahan pemenang doakan ye. Hope semua boleh beri detail selepas pemenang diumumkan ok. Good Luck ya :)



16 comments:

  1. wah..tahniah utk pemenang nanti =)

    ReplyDelete
  2. shida, cik, nor tak online malam..cik nor tgk pagi lah yer..:)

    ReplyDelete
  3. ok sayang dah set memori nie...hihi

    ReplyDelete
  4. xsabar nak tunggu pemenang nya tu...

    ReplyDelete
  5. HARAP BERNASIB BAIK . HEHE . AMIN

    ReplyDelete
  6. siapakah yg bertuah tu yer...jeng3x

    ReplyDelete
  7. Siapalah yg bakal betuah tue...

    ReplyDelete
  8. siapalah yg bertuah tu yea... :)

    ReplyDelete
  9. siapakah agaknya yang bertuah tu^^ :)

    ReplyDelete
  10. zuan jarang on9 during weekdays.. macam mana?

    ReplyDelete
  11. dh diumumkan dh pemenang yer..ayut je lmbt smpi..hihihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.