Pemenang Cabutan Bertuah akan shida umum malam ini, yang terlibat mohon alert :) | Dunia sebenar Shida Pemenang Cabutan Bertuah akan shida umum malam ini, yang terlibat mohon alert :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 27 August 2013

Pemenang Cabutan Bertuah akan shida umum malam ini, yang terlibat mohon alert :)

Assalamualaikum, peace upon you.
Mesti korang tertunggu-tunggu siapakah yang bakal menerima 7 hadiah dari cabutan tangan shida sendiri :) malas nak guna random, malam ni lebih kurang antara jam 9 hingga10 malam shida akan update pemenang-pemenangn dan hadiahnya sekali, hadiah ni shida buat sendiri tau, jadi ambil masa sikit shida kena print apa semua dulu :) hadiah ikhlas dari shida, mungkin ada penambahan pemenang doakan ye. Hope semua boleh beri detail selepas pemenang diumumkan ok. Good Luck ya :)



16 Jari Ohsem:

Zaza said...

wah..tahniah utk pemenang nanti =)

Normi Nieza said...

shida, cik, nor tak online malam..cik nor tgk pagi lah yer..:)

Nao Mei said...

ok sayang dah set memori nie...hihi

diana said...

BESTNYA KALAU MENANG..:)

Kisah Si Dairy said...

xsabar nak tunggu pemenang nya tu...

Sally Yatiey said...

Goodluck utk yg join ;)

dEdEQ dE wIshEs said...

HARAP BERNASIB BAIK . HEHE . AMIN

azizah :) said...

siapakah yg bertuah tu yer...jeng3x

Che Rosliza Che Mat said...

Siapalah yg bakal betuah tue...

Cik Nur™ said...

siapalah yg bertuah tu yea... :)

deno said...

siapakah agaknya yang bertuah tu^^ :)

Muhammad Syazwan Norhalik said...

zuan jarang on9 during weekdays.. macam mana?

Rosmiza Ali said...

All the best buat semua peserta! ^_^
ZON PERMAISURI CHOMEL

IntaNBerliaN said...

pemenang dah diketahui :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bertuah sungguh utk semua pemenang tu

ayut said...

dh diumumkan dh pemenang yer..ayut je lmbt smpi..hihihi