Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com | Dunia sebenar Shida Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 18 August 2013

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....



20 Jari Ohsem:

Cikgu Aini said...

Salam... hai! Dari segmen k.mia... jom singgah & join contest akak.... ;)


http://ainblogger.blogspot.com/2013/08/5years-blogs-birthday-contest.html?m=1

farhan irfan said...

ddari segmen yang sama datan singgah :D Good Luck,btw mintak tolong komen yup design baru beloggies paan :D http://supermonitor99.blogspot.com/2013/08/blog-bertukar-baju-kawaii.html

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK KAKAK .. NK JOIN JUGAK . WEE~

Che Rosliza Che Mat said...

akak pun join jugak...selamat bersegmen shida..

Invisible Me said...

Datang sini dari segmen yang sama. Jemput singgah ENTRY SINI :)

akmaL said...

datang dari segmen kak mia.. jemput singgah ye :)

http://biskutcelup.blogspot.com

Nadya Dyana said...

Salam, Nad dari segmen yg sama singgah ke blog ini :)Jemput juga ^^
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

P#eoniX said...

singgah dari segmen yang same n klik iklan skalik kat sineh!!heheheeh...

Sally Yatiey said...

selamat bersegmen ;D

Hydrangeas Blooms said...

Jemput singgah.=)

http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

Chot said...

#4628 Goodluck.Selamat bersegmen.

Kisah Si Dairy said...

singgah dari segmen mialiana.com
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
jemput singgah ye...SELAMAT BERSEGMEN!!

Intan Zulhilmi said...

salam, singgah dr segmen yg sama... gudluck dan selamat bersegmen!

aisya said...

selamat bersegmen and good luck =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt bersgmen dear..

Nadia Johari said...

dah lama tak join segmen..

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

(^_^) Semoga berjaya.

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

(^_^) Semoga berjaya.

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Jom Follow & Blogwalking..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

Azwar Syuhada said...

datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html