Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 17 August 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin kepada pembaca & pengunjung blog Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua pembaca pengunjung blog shida, disini shida ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Mohon maaf andai selama shida menulis dalam blog ni ada yang terasa, terguris atau terluka dengan penulisan shida, shida susun 10 jari tanda kemaafan sempena lebaran ini.  Nak ajak datang rumah masing-masing jauh, tapi kalau tak keberatan dah lalu taiping tu nak singgah boleh roger shida itu pun kalau shida tak kemana-mana lah sebab ada plan nak bercuti memandangkan cuti raya kali ini lama juga lebih seminggu hehee :) so Salam Lebaran Aidilfitri buat semua yang mengenali shida Shida Radzuan | www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Terima Kasih, sayang semuanya


49 comments:

  1. selamat hari raya kak shida..:D

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin sis, nanti raya jemput datang rumah ye. Ade buat kueh semperit istimewa. Hehehe.

    #Mohon approve friend request kat fb. Mohon :( :p

    ReplyDelete
  3. Macam mna nak jadi senarai tu ?? Nak juga nak juga hihihi

    ReplyDelete
  4. wah wah wah.. kemain akak!!!

    siap ada cabutan bertuah bagai ni. harapnya no.5 bawak tuah. nombor pebret tu!

    ReplyDelete
  5. yeaa link apit ada. minx2 ada rezeki.

    btw, lawa header baru shida. :-)

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin , Kak Shida :)

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya Kak Shida :D

    ReplyDelete
  8. slmt hari raya shida..

    jemput mai beraya di rumah..

    link cmni leh ke yunk? WW je tu..huhuh

    http://nusha1706.blogspot.com/2013/07/ww-96-kad-raya-pertama-2013-dari.html

    ReplyDelete
  9. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI :)

    ReplyDelete
  10. yg dah buat entri kad raya kak shida tu lah kan? sy bg link kat sini je lah.. FB dah kena deactivate. huhu.

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/07/kad-raya-bookmark-sticker-dari.html

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya aidilfitri :)

    ReplyDelete
  12. Selamat hari raya Shida.....
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/08/hadiah-dari-dunia-shida.html

    ReplyDelete
  13. Salam, wah siap ada cabutan brtuah, best2 ! btw, selamat hari raya aidilfitri jugak kat shida ya, take care beraya..maaf zahir dan batin :D

    ReplyDelete
  14. shida..

    jijah mohon maaf jika penulisan jijah dalam blog ni ada menguris hati shida..
    doakan jijah sihat, selamat dan kuat untuk mengharungi proses bersalin nanti...

    selamat hari raya yer shida :)

    ReplyDelete
  15. ehh jijah pon ada buat entry http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2013/07/kad-raya-dari-shidar.html

    ReplyDelete
  16. tu dia..ada cabutan bertuah lagi

    ReplyDelete
  17. selamat berhari raya juga shida... =)

    http://sayazaza.blogspot.com/2013/07/kad-raya-pertama.html

    ReplyDelete
  18. Selamat Hari Raya kak Shida :D

    ReplyDelete
  19. dah tulis dah aritu, kena reject ke??

    http://eleventx.blogspot.com/2013/08/kad-raya-dari-shida-versi-2013.html

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  21. Selamat Hari Raya Shida
    Nih link entry akak
    http://www.mimiepinkummi.my/2013/08/kad-raya-dan-bookmark-daripada-blogger.html

    ReplyDelete
  22. wah ramainye hehe... selamat hari raya kak shida..

    yeyeyeyeye.... link ANaahmad ada hehe :)

    ReplyDelete
  23. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin... :)

    ReplyDelete
  24. selamat hari raya...
    maaf zahir batin yea shida. :)

    ReplyDelete
  25. Selamat hari raya juga kak shida :)

    ReplyDelete
  26. nak join jugak..heehe..selamat hari raya kak..^_^

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/08/kad-raya-dari-bloggers-part-1.html

    ReplyDelete
  27. Selamat ari raya kak shida ;) :)

    ReplyDelete
  28. Selamat Hari Raya Aidilfitri Shida..:D

    ReplyDelete
  29. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/08/kad-raya-dari-bloggers-part-1.html
    Kak Eymasu Punyaa (:

    ReplyDelete
  30. selamat hari raya kak shida... :) deno tahun ni raya kat hosp je... admit sehari sebelum raya... time raya jugak nak sakit... sabar je la...

    ReplyDelete
  31. salam aidilfitri semua ^^

    oic, ni special entry rupanya.. ehh, entry simple kad raya sy publish aritu kira qualified x? hukk...

    ReplyDelete
  32. mencuba nasib :)
    http://zakieazid.blogspot.com/2013/08/kad-raya-of-year-part-1.html

    ReplyDelete
  33. http://superdreamland.blogspot.com/2013/08/kad-raya-blogger-2-entry-bergambar.html

    ReplyDelete
  34. nak menyelit :3
    http://www.fatindiana.com/2013/07/kad-raya-dari-blogger-1.html

    ReplyDelete
  35. Selamat hari raya, maaf zahir batin ye shida..

    ReplyDelete
  36. http://tampawan.blogspot.com/2013/08/gila-cepat.html

    ReplyDelete
  37. sempat lagi wish selamat hari raya kat shida

    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/dapat-kad-raya-dari-blogger.html

    ReplyDelete
  38. Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

    ReplyDelete
  39. Shida,,....!!slmt hari raya maaf zahir dan batin yer :))

    ReplyDelete
  40. Shida,,....!!slmt hari raya maaf zahir dan batin yer :))

    ReplyDelete
  41. Selamat hari raya, maaf zahir dan batin. Wewitt mantap trafik blog shida

    ReplyDelete
  42. Salam.

    Selamat hari raya gak shida.. lana pun minta maaf kalau lana ada terkasar bhsa spnjg kenal shida melalui blog ni ya.. maaf juga, kalau hasil kerja lana kurg baik.. :)

    #err..lana tersalah komen ke entry cabutan bertuah kad raya tdi..rmai komen kt sini..huhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.