Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin kepada pembaca & pengunjung blog Shida | Dunia sebenar Shida Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin kepada pembaca & pengunjung blog Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 17 August 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin kepada pembaca & pengunjung blog Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua pembaca pengunjung blog shida, disini shida ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Mohon maaf andai selama shida menulis dalam blog ni ada yang terasa, terguris atau terluka dengan penulisan shida, shida susun 10 jari tanda kemaafan sempena lebaran ini.  Nak ajak datang rumah masing-masing jauh, tapi kalau tak keberatan dah lalu taiping tu nak singgah boleh roger shida itu pun kalau shida tak kemana-mana lah sebab ada plan nak bercuti memandangkan cuti raya kali ini lama juga lebih seminggu hehee :) so Salam Lebaran Aidilfitri buat semua yang mengenali shida Shida Radzuan | www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Terima Kasih, sayang semuanya


49 Jari Ohsem:

Fizi Zaidi said...

selamat hari raya kak shida..:D

Fiza Suhaimi said...

Salam Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin sis, nanti raya jemput datang rumah ye. Ade buat kueh semperit istimewa. Hehehe.

#Mohon approve friend request kat fb. Mohon :( :p

cik nyoonyalita said...

Macam mna nak jadi senarai tu ?? Nak juga nak juga hihihi

Innanie Ariffin said...

wah wah wah.. kemain akak!!!

siap ada cabutan bertuah bagai ni. harapnya no.5 bawak tuah. nombor pebret tu!

Hafizzi Aziz said...

yeaa link apit ada. minx2 ada rezeki.

btw, lawa header baru shida. :-)

Cik Fie said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin , Kak Shida :)

Cik Chokie said...

Selamat Hari Raya Kak Shida :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari raya shida..

jemput mai beraya di rumah..

link cmni leh ke yunk? WW je tu..huhuh

http://nusha1706.blogspot.com/2013/07/ww-96-kad-raya-pertama-2013-dari.html

Harith Iskandar said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI :)

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Normi Nieza said...

tahniah..:)

aisya said...

yg dah buat entri kad raya kak shida tu lah kan? sy bg link kat sini je lah.. FB dah kena deactivate. huhu.

http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/07/kad-raya-bookmark-sticker-dari.html

~♥dieyba_baby♥~ said...

SELAMAT HARI RAYA SHIDA :)

DIARI FARISHA said...

Selamat Hari Raya aidilfitri :)

Sukma Haron said...

Selamat hari raya Shida.....
http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/08/hadiah-dari-dunia-shida.html

Lynn Damya said...

Salam, wah siap ada cabutan brtuah, best2 ! btw, selamat hari raya aidilfitri jugak kat shida ya, take care beraya..maaf zahir dan batin :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza bg link esk yaaaaa

SecretOfShaila said...

selamat hari raya..^^

azizah :) said...

shida..

jijah mohon maaf jika penulisan jijah dalam blog ni ada menguris hati shida..
doakan jijah sihat, selamat dan kuat untuk mengharungi proses bersalin nanti...

selamat hari raya yer shida :)

azizah :) said...

ehh jijah pon ada buat entry http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2013/07/kad-raya-dari-shidar.html

Nadia Johari said...

tu dia..ada cabutan bertuah lagi

Zaza said...

selamat berhari raya juga shida... =)

http://sayazaza.blogspot.com/2013/07/kad-raya-pertama.html

Sally Yatiey said...

Selamat Hari Raya kak Shida :D

Muhammad Syazwan Norhalik said...

dah tulis dah aritu, kena reject ke??

http://eleventx.blogspot.com/2013/08/kad-raya-dari-shida-versi-2013.html

Phat said...

selamat hari raya maaf zahir & batin

Mimi Azirah said...

Selamat Hari Raya Shida
Nih link entry akak
http://www.mimiepinkummi.my/2013/08/kad-raya-dan-bookmark-daripada-blogger.html

ANa Ahmad said...

wah ramainye hehe... selamat hari raya kak shida..

yeyeyeyeye.... link ANaahmad ada hehe :)

Aminin said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin... :)

Cik Nur™ said...

selamat hari raya...
maaf zahir batin yea shida. :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

Selamat hari raya juga kak shida :)

Eyma su said...

nak join jugak..heehe..selamat hari raya kak..^_^

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/08/kad-raya-dari-bloggers-part-1.html

Eza Boom Boom said...

Selamat ari raya kak shida ;) :)

Ezad Skytech said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Shida..:D

Amer Amirah said...

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/08/kad-raya-dari-bloggers-part-1.html
Kak Eymasu Punyaa (:

deno said...

selamat hari raya kak shida... :) deno tahun ni raya kat hosp je... admit sehari sebelum raya... time raya jugak nak sakit... sabar je la...

caliph shuriken said...

salam aidilfitri semua ^^

oic, ni special entry rupanya.. ehh, entry simple kad raya sy publish aritu kira qualified x? hukk...

SecretOfShaila said...

selamat hari raya..^^

zakieazid said...

mencuba nasib :)
http://zakieazid.blogspot.com/2013/08/kad-raya-of-year-part-1.html

Hawa Syazana SD said...

http://superdreamland.blogspot.com/2013/08/kad-raya-blogger-2-entry-bergambar.html

Dianaa said...

nak menyelit :3
http://www.fatindiana.com/2013/07/kad-raya-dari-blogger-1.html

baby comel said...

Selamat hari raya, maaf zahir batin ye shida..

Tampawan said...

http://tampawan.blogspot.com/2013/08/gila-cepat.html

Kisah Si Dairy said...

sempat lagi wish selamat hari raya kat shida

http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/dapat-kad-raya-dari-blogger.html

Zamani Abe said...

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

ayut said...

Shida,,....!!slmt hari raya maaf zahir dan batin yer :))

ayut said...

Shida,,....!!slmt hari raya maaf zahir dan batin yer :))

Khairul Zamri said...

Selamat hari raya, maaf zahir dan batin. Wewitt mantap trafik blog shida

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat Hari Raya Shida..

Tinta Lana said...

Salam.

Selamat hari raya gak shida.. lana pun minta maaf kalau lana ada terkasar bhsa spnjg kenal shida melalui blog ni ya.. maaf juga, kalau hasil kerja lana kurg baik.. :)

#err..lana tersalah komen ke entry cabutan bertuah kad raya tdi..rmai komen kt sini..huhu