Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #6 | Dunia sebenar Shida Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #6

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 30 August 2013

Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #6

Assalamualaikum, peace upon you.
Pejam celik pejam celik kita dah hampir nak masuk bulan September kan dan lagi beberapa hari kita akan menyambut Hari Kemerdekaan, mesti ramai blog blogger sedang menghias blog masing-masing dengan tema kemerdekaan, baguslah kalau macam tu ada semangat patriotik :) shida pun ada semangat macam tu tapi shida tak ada masa nak hiasa blog ni mengikut tema mampu hias office saja huhuh^^ ok kita lupa kan dulu hal hias menghias ni, disebabkan shida kekurangan idea sementara shida nak jawab soalan soal jawab part5 ni, shida keluar dulu part6. Korang boleh tanya shida apa saja soalan tak kira peribadi atau tidak, shida try untuk lebih terbuka untuk menjawab semua soalan yang diajukan, soalan yang agak peribadi boleh tapi ada had nya ok? :) soal lah tentang apa saja Inshaa Allah shida jawab dengan sempurna dan tekun, soalan biar logik tau korang hehee :) thanks!



13 Jari Ohsem:

Kisah Si Dairy said...

matlamat shida dalam berblogging...

nuyui a.k.a miss YUI said...

hingga waktu skrg, apa hajat shida yg masih belum tercapai??

Azhafizah Md Nor said...

nanti kalau ada nak tanye fiza pm shida je eh..skang xde soalan :)

aisya said...

Disebabkan nak merdeka ni kita tanya pasal hal2 berkaitan lah. hehehe..

Definisi kemerdekaan bagi kak shida?

Rosmiza Ali said...

Selamat bersoal jawab Shida! Hehe..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Sally Yatiey said...

Nak tanya..
Kak shida pernah melancong ke mana sebelum ni? :D

Kathy Rbain said...

macam mana shida create kotak shoutbox yang comel mcm tu?cute sesangat...

Solehah Shamsuddin said...

Dah lama xjenguk blog kak Shida. Nak tanya ni.hehe

1. Tips akak naikkan google pagerank blog.




2. Betul ke jika guna bakground warna putih, blog akan jadi mesra SEO?




3. Selain biru, kak shida suka warna apa ye?




4. Bila akak design blog, akak selalu guna perisian apa ye?




5. Purata earning hasil berblogging akak sejak dulu berapa ye?hehe nak tau jgk.




* Sori byk tanya, kak Shida :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. heee bestnya sheila suka baca sesi soal jawab shida ni. rasanya belum ada soalan nak ditanya. bagi peluang dekat sahabat lain dulu :)

caliph shuriken said...

wahh, dh masuk part 6 ^^

Asma Sah said...


Untuk blogger newbie macam saya ,apa yg patut saya buat untuk naikkan follower ?

Maria Firdz said...

Cara nak pastikan follower kita berkualiti..

ayut said...

shida sihat? :)