Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 30 August 2013

Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #6

Assalamualaikum, peace upon you.
Pejam celik pejam celik kita dah hampir nak masuk bulan September kan dan lagi beberapa hari kita akan menyambut Hari Kemerdekaan, mesti ramai blog blogger sedang menghias blog masing-masing dengan tema kemerdekaan, baguslah kalau macam tu ada semangat patriotik :) shida pun ada semangat macam tu tapi shida tak ada masa nak hiasa blog ni mengikut tema mampu hias office saja huhuh^^ ok kita lupa kan dulu hal hias menghias ni, disebabkan shida kekurangan idea sementara shida nak jawab soalan soal jawab part5 ni, shida keluar dulu part6. Korang boleh tanya shida apa saja soalan tak kira peribadi atau tidak, shida try untuk lebih terbuka untuk menjawab semua soalan yang diajukan, soalan yang agak peribadi boleh tapi ada had nya ok? :) soal lah tentang apa saja Inshaa Allah shida jawab dengan sempurna dan tekun, soalan biar logik tau korang hehee :) thanks!



13 comments:

  1. matlamat shida dalam berblogging...

    ReplyDelete
  2. hingga waktu skrg, apa hajat shida yg masih belum tercapai??

    ReplyDelete
  3. nanti kalau ada nak tanye fiza pm shida je eh..skang xde soalan :)

    ReplyDelete
  4. Disebabkan nak merdeka ni kita tanya pasal hal2 berkaitan lah. hehehe..

    Definisi kemerdekaan bagi kak shida?

    ReplyDelete
  5. Nak tanya..
    Kak shida pernah melancong ke mana sebelum ni? :D

    ReplyDelete
  6. macam mana shida create kotak shoutbox yang comel mcm tu?cute sesangat...

    ReplyDelete
  7. Dah lama xjenguk blog kak Shida. Nak tanya ni.hehe

    1. Tips akak naikkan google pagerank blog.




    2. Betul ke jika guna bakground warna putih, blog akan jadi mesra SEO?




    3. Selain biru, kak shida suka warna apa ye?




    4. Bila akak design blog, akak selalu guna perisian apa ye?




    5. Purata earning hasil berblogging akak sejak dulu berapa ye?hehe nak tau jgk.




    * Sori byk tanya, kak Shida :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum shida. heee bestnya sheila suka baca sesi soal jawab shida ni. rasanya belum ada soalan nak ditanya. bagi peluang dekat sahabat lain dulu :)

    ReplyDelete

  9. Untuk blogger newbie macam saya ,apa yg patut saya buat untuk naikkan follower ?

    ReplyDelete
  10. Cara nak pastikan follower kita berkualiti..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.