Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 21 August 2013

Wordless Wednesday | Not Responding

Assalamualaikum, peace upon you.
Masalah shida hadapi sekarang! kerja apa semua sangkut!! arghhh!!! :(


15 comments:

  1. kalau dah hang up memang geram...semua keje jadi lambat...

    ReplyDelete
  2. APE SBB EH KAK ? DEQ PUN CMNI GAK KDG2

    ReplyDelete
  3. musim ujan skrg ni semuanye lembap..,uhuUU

    ReplyDelete
  4. la kenapa plak erk..takpe nanti ok la tu

    ReplyDelete
  5. samalaaah kita!!, terutama photoshop!! argh!!

    ReplyDelete
  6. adalah tu yang tak kena shida...kena check tu..
    by the way nak jemput shida join 1st segmen dari akak nie
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  7. aisey, tiba2 jadi cmni.. shida ada update apa2 related browser ni ka?

    ReplyDelete
  8. sabar je kak . saya pon pernah terkena :)

    ReplyDelete
  9. fiza pun selalu jadi camni..nape ntah kan.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.