17 hari bersama NMGNetwork | Peluang Menjana Pendapatan Online | Dunia sebenar Shida 17 hari bersama NMGNetwork | Peluang Menjana Pendapatan Online

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 19 September 2013

17 hari bersama NMGNetwork | Peluang Menjana Pendapatan Online

Assalamualaikum, peace upon you.
17 hari bersama NMG (19.9.2013) amount terkini RM203 (bonus tajaan+bonus unilevel) bonus pool masih belum nampak memang ambil masa sikit sebab ahli baru terlalu ramai so ikut turn untuk dapatkan bonus pool mengikut pakej yang kita ambil, jadi dari tunggu bonus pool tu saja apa kata kita buat bonus tajaan boleh tambah income seperti shida, nak tunggu bonus pool bukan macam tungggu gaji tiap-tiap bulan, ambil masa mungkin lebih dari 5 bulan mungkin setahun diupdate dari masa kesemasa so downline-downline shida jom kita berusaha lagi sehingga mendapatkan hasil yg boleh buat kita tak tidur malam hehee, berminat boleh PM shida simpanan serendah RM40.00 sahaja! Rugi kalau tak ambil peluang ini sekarang!! facebook shida dan email : admin@duniashida.com



9 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

chaiyok2..

Normi Nieza said...

wah..bgus side income nie..:)

Sally Yatiey said...

wahh..
bagus ni kak..

Zaza said...

alhamdulillah byk rezeki shida... zaza tunggu masa je nak join nanti ;)

Rosmiza Ali said...

Ramai yang dah cerita pasal NMG ni.. Nanti ada bajet, bolehla Mieza join.. =)
SIAPA DIA BLOGGER BUDIMAN?

Cik Nur™ said...

murah rezeki..
tahniahhh

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..fiza masih di bawah lagi ni.

Nadia Johari said...

wah..kalau shida boleh why not org lain tak boleh..nanti nad pikir-pikirkan

ayut said...

usaha tangga kejayaan... ^^ Ayut tunggu masa jap...hihihi..nk join jgk nnt :)