Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 26 September 2013

2 Cpuv Campaign dari Nuffnang | SENHENG/SEN Q-Plant A Tree | KL SOGO TRENDSETTER ONLINE

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah rezeki bulan september ni tak di duga :) dapat 2 lagi BE menjadikan 4 BE semuanya untuk bulan September. Terima Kasih kepada Nuffnang sudi bagi shida BE bayk seperti ini tapi earns biarlah yang berjenis sikit eh heheee :) nanti terkena macam iklan Q3 Prepaid Roaming tu dari dapat hingga sekarang asyik 0.07sen haiiiyaa, itu macam tak perlu bagi pun tak kesah hahaa, bukan tak bersyukur tapi shida kalau ada BE jaga trafik kemain lagi, tapi tak nampak hasil, tak apalah mungkin tak ada rezeki dekat iklan tu. Cpuv kali ni datang dari SENHENG/SEN Q - Plant A Tree dan KL SOGO TRENDSETTER ONLINE rasanya iklan ni dah pernah keluar dulu, now keluar lagi sekali untuk dapatkan market online dengan SOGO, keseluruhan Cpuv Campaign setakat ini adalah 64 syukrann :) ternampak bolehlah klik-klik kan ^_^ Terima Kasih semua!!


21 comments:

  1. Wah tahniah shida..kita tlg klik la ya :)

    ReplyDelete
  2. tahniah yumida..done klik nuffnang

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah.. banyak kempen tengah running tu. BBL isi tabung shida sekali..

    Entri Di Blog : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 7

    ReplyDelete
  4. tahniah shida, farah tumpang happy untuk shida...alhamdulillah rezeki...

    ReplyDelete
  5. waaaa..banyknya ..
    jeles! huhu :)
    nk 1 boleh? huhu

    ReplyDelete
  6. congrats..mari menabung banyak2 :)

    ReplyDelete
  7. tahniah Shida...banyak CPuv kat situ....

    ReplyDelete
  8. banyaknya ongoing... hehe tahniah shida!

    ReplyDelete
  9. wah dik...banyak betul cpuv adik nie...hihi...nak belajar juga dari adik lah :)

    ReplyDelete
  10. Murah rezeki shida.. :)

    TAhniahhh

    ReplyDelete
  11. wah hebat!!...banyak betul cpuv nya :D rezeki3

    ReplyDelete
  12. 64 tu..fuh nuffnang syg shida habis..hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah shida. akak pon dapat jugak. hehehe.

    ReplyDelete
  14. nnt ayut lelama kat sini ckit nk bg iklan kuar..hihihi..tahniah dear...tp tu la kan kdg2x earning tu plik2x sikit.hihihi

    ReplyDelete
  15. hee...nuffnang sejak akhir bulan ogos merajuk dengan ezad...da hujung2 september baru nuffnang baik sikit...bagi 4 cpuv...ada 6 cpuv la tengah running sekarang ni...shida lagi best ada 8 cpuv...hee...

    cpuv Q3 tu memang da statik da earnings dia kan...ezad punya 3.13 tak bergerak2...bila entah nak metered agaknya tu...iklan Q3 pun tak nampak pun kat blog da kan....huhu...btw, tahniah shida dapat sekali banyak cpuv untuk bulan ni...hee

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.