2 Cpuv Campaign dari Nuffnang | SENHENG/SEN Q-Plant A Tree | KL SOGO TRENDSETTER ONLINE | Dunia sebenar Shida 2 Cpuv Campaign dari Nuffnang | SENHENG/SEN Q-Plant A Tree | KL SOGO TRENDSETTER ONLINE

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 26 September 2013

2 Cpuv Campaign dari Nuffnang | SENHENG/SEN Q-Plant A Tree | KL SOGO TRENDSETTER ONLINE

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah rezeki bulan september ni tak di duga :) dapat 2 lagi BE menjadikan 4 BE semuanya untuk bulan September. Terima Kasih kepada Nuffnang sudi bagi shida BE bayk seperti ini tapi earns biarlah yang berjenis sikit eh heheee :) nanti terkena macam iklan Q3 Prepaid Roaming tu dari dapat hingga sekarang asyik 0.07sen haiiiyaa, itu macam tak perlu bagi pun tak kesah hahaa, bukan tak bersyukur tapi shida kalau ada BE jaga trafik kemain lagi, tapi tak nampak hasil, tak apalah mungkin tak ada rezeki dekat iklan tu. Cpuv kali ni datang dari SENHENG/SEN Q - Plant A Tree dan KL SOGO TRENDSETTER ONLINE rasanya iklan ni dah pernah keluar dulu, now keluar lagi sekali untuk dapatkan market online dengan SOGO, keseluruhan Cpuv Campaign setakat ini adalah 64 syukrann :) ternampak bolehlah klik-klik kan ^_^ Terima Kasih semua!!


21 Jari Ohsem:

Asha Lya said...

Wah tahniah shida..kita tlg klik la ya :)

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

Aswan Azmy said...

tahniah yumida..done klik nuffnang

Invisible Me said...

Tahniah.
Klik olay :)

Marou Apple Hijau said...

alhamdulilah.. banyak kempen tengah running tu. BBL isi tabung shida sekali..

Entri Di Blog : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 7

aisya said...

tahniah :D

Farah Waheda Wahid said...

tahniah shida, farah tumpang happy untuk shida...alhamdulillah rezeki...

MG schmidt said...

waaaa..banyknya ..
jeles! huhu :)
nk 1 boleh? huhu

Azhafizah Md Nor said...

congrats..mari menabung banyak2 :)

Sukma Haron said...

tahniah Shida...banyak CPuv kat situ....

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Puteri Fiza said...

Tahniah shida :) bestnyeee

azizah :) said...

banyaknya ongoing... hehe tahniah shida!

Nao Mei said...

wah dik...banyak betul cpuv adik nie...hihi...nak belajar juga dari adik lah :)

Cik Nur™ said...

Murah rezeki shida.. :)

TAhniahhh

Syarafi[skyforce331] said...

wah hebat!!...banyak betul cpuv nya :D rezeki3

Sally Yatiey said...

tahniah kak ;D

Nadia Johari said...

64 tu..fuh nuffnang syg shida habis..hehe

Nurul Faiz said...

tahniah shida. akak pon dapat jugak. hehehe.

ayut said...

nnt ayut lelama kat sini ckit nk bg iklan kuar..hihihi..tahniah dear...tp tu la kan kdg2x earning tu plik2x sikit.hihihi

Ezad Skytech said...

hee...nuffnang sejak akhir bulan ogos merajuk dengan ezad...da hujung2 september baru nuffnang baik sikit...bagi 4 cpuv...ada 6 cpuv la tengah running sekarang ni...shida lagi best ada 8 cpuv...hee...

cpuv Q3 tu memang da statik da earnings dia kan...ezad punya 3.13 tak bergerak2...bila entah nak metered agaknya tu...iklan Q3 pun tak nampak pun kat blog da kan....huhu...btw, tahniah shida dapat sekali banyak cpuv untuk bulan ni...hee