2 Cpuv Campaign dari Nuffnang | SENHENG/SEN Q-Plant A Tree | KL SOGO TRENDSETTER ONLINE | Dunia sebenar Shida 2 Cpuv Campaign dari Nuffnang | SENHENG/SEN Q-Plant A Tree | KL SOGO TRENDSETTER ONLINE

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 26 September 2013

2 Cpuv Campaign dari Nuffnang | SENHENG/SEN Q-Plant A Tree | KL SOGO TRENDSETTER ONLINE

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah rezeki bulan september ni tak di duga :) dapat 2 lagi BE menjadikan 4 BE semuanya untuk bulan September. Terima Kasih kepada Nuffnang sudi bagi shida BE bayk seperti ini tapi earns biarlah yang berjenis sikit eh heheee :) nanti terkena macam iklan Q3 Prepaid Roaming tu dari dapat hingga sekarang asyik 0.07sen haiiiyaa, itu macam tak perlu bagi pun tak kesah hahaa, bukan tak bersyukur tapi shida kalau ada BE jaga trafik kemain lagi, tapi tak nampak hasil, tak apalah mungkin tak ada rezeki dekat iklan tu. Cpuv kali ni datang dari SENHENG/SEN Q - Plant A Tree dan KL SOGO TRENDSETTER ONLINE rasanya iklan ni dah pernah keluar dulu, now keluar lagi sekali untuk dapatkan market online dengan SOGO, keseluruhan Cpuv Campaign setakat ini adalah 64 syukrann :) ternampak bolehlah klik-klik kan ^_^ Terima Kasih semua!!


21 Jari Ohsem:

Asha Lya said...

Wah tahniah shida..kita tlg klik la ya :)

Cik Nor said...

tahniah shida..:)

Aswan Az said...

tahniah yumida..done klik nuffnang

Invisible Me said...

Tahniah.
Klik olay :)

budakbandunglaici said...

alhamdulilah.. banyak kempen tengah running tu. BBL isi tabung shida sekali..

Entri Di Blog : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 7

Unknown said...

tahniah :D

Farah Waheda Wahid said...

tahniah shida, farah tumpang happy untuk shida...alhamdulillah rezeki...

bunga pink said...

waaaa..banyknya ..
jeles! huhu :)
nk 1 boleh? huhu

Azhafizah MN said...

congrats..mari menabung banyak2 :)

Sukma said...

tahniah Shida...banyak CPuv kat situ....

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Unknown said...

Tahniah shida :) bestnyeee

Unknown said...

banyaknya ongoing... hehe tahniah shida!

naomei said...

wah dik...banyak betul cpuv adik nie...hihi...nak belajar juga dari adik lah :)

Miss N™ said...

Murah rezeki shida.. :)

TAhniahhh

Unknown said...

wah hebat!!...banyak betul cpuv nya :D rezeki3

Unknown said...

tahniah kak ;D

Nadia Johari said...

64 tu..fuh nuffnang syg shida habis..hehe

Dingdang said...

tahniah shida. akak pon dapat jugak. hehehe.

ayut said...

nnt ayut lelama kat sini ckit nk bg iklan kuar..hihihi..tahniah dear...tp tu la kan kdg2x earning tu plik2x sikit.hihihi

Ezad Skytech said...

hee...nuffnang sejak akhir bulan ogos merajuk dengan ezad...da hujung2 september baru nuffnang baik sikit...bagi 4 cpuv...ada 6 cpuv la tengah running sekarang ni...shida lagi best ada 8 cpuv...hee...

cpuv Q3 tu memang da statik da earnings dia kan...ezad punya 3.13 tak bergerak2...bila entah nak metered agaknya tu...iklan Q3 pun tak nampak pun kat blog da kan....huhu...btw, tahniah shida dapat sekali banyak cpuv untuk bulan ni...hee