Air terjun coklat | Dunia sebenar Shida Air terjun coklat

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 7 September 2013

Air terjun coklat

Assalamualaikum, peace upon you.
Air terjun coklat adalah pemegang rekod dunia yang terletak di Las Vegas, di dalam Bellagio. Dengan ketinggian 27 kaki, air terjun coklat terbesar di dunia. Air terjun diisi dengan 2100 pound coklat, susu dan coklat putih. Jika korang rasa nak pergi ke Vegas dan ingin masuk ke dalam air terjun coklat cuba jangan tak cuba kalau boleh, sebab air terjun coklat ini terlindung oleh kaca.hahaa nasiblah! Willy Wonka akan menyukai sekiranya dia tahu tempat ini hehee.. siapa Willy Wonka?? silalah google ok :) antara gambar-gambar yang menarik Air Terjun Coklat.

peminat coklat, terliur tak? hahaa :)


13 Jari Ohsem:

Budak Kampung said...

pstt...bhgia ygk je tapi iman xsuke coklat

Vee Lea said...

Oh my.. Can I have this at home??? Hahaha.

Rosmiza Ali said...

Gigih ye dorang ni.. Ate idok ke membazir bior terjun cenggitu.. Adalah baik bagi pengunjung2 merasa.. hikhik! ^^,
ZON PERMAISURI CHOMEL

Norhasniza Khalid said...

wahh.... bestnya, rasa nak tadah mulut besar-besar je.. kihkih..

Solehah Shamsuddin said...

Yeayy solehah ske tgk cte Charlie and The Chocolate Factory. Ble tgk cte tu rasa nk g ke kilang coklat tu je.hehe :)

Minta komen entry ni :

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

Tq :)

Sally Yatiey said...

terliur.. haha

Ain Syima said...

willy wonka yang blakon dalam "willy wonka and the chocolate factory" tuu kan ?
suka tengok cerita dia
walaupun mengarut tapi besttt
hehehe . .
coklet mmg mengancam laa
bila tengok coklet mesti rasa nak makan

Bahrain Ramlan said...

macam membazir pun ada aku tgk..coklat untuk dimakan.

Zaza said...

wa... menariknya.. dulu suka skg dah kurang.. hihi

aisya said...

willy wonka! willy wonka!
The amazing chocolatier..

*boleh pulak nyanyi kat sini kan. hehe*

deno said...

cantik :)

Azhafizah Md Nor said...

wah..bestnye kalau ade depan mata..memang hadap tu je la..

Nadia Johari said...

sekadar perhiasan je ke..