Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 7 September 2013

Air terjun coklat

Assalamualaikum, peace upon you.
Air terjun coklat adalah pemegang rekod dunia yang terletak di Las Vegas, di dalam Bellagio. Dengan ketinggian 27 kaki, air terjun coklat terbesar di dunia. Air terjun diisi dengan 2100 pound coklat, susu dan coklat putih. Jika korang rasa nak pergi ke Vegas dan ingin masuk ke dalam air terjun coklat cuba jangan tak cuba kalau boleh, sebab air terjun coklat ini terlindung oleh kaca.hahaa nasiblah! Willy Wonka akan menyukai sekiranya dia tahu tempat ini hehee.. siapa Willy Wonka?? silalah google ok :) antara gambar-gambar yang menarik Air Terjun Coklat.

peminat coklat, terliur tak? hahaa :)


13 comments:

  1. pstt...bhgia ygk je tapi iman xsuke coklat

    ReplyDelete
  2. Oh my.. Can I have this at home??? Hahaha.

    ReplyDelete
  3. Gigih ye dorang ni.. Ate idok ke membazir bior terjun cenggitu.. Adalah baik bagi pengunjung2 merasa.. hikhik! ^^,
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  4. wahh.... bestnya, rasa nak tadah mulut besar-besar je.. kihkih..

    ReplyDelete
  5. Yeayy solehah ske tgk cte Charlie and The Chocolate Factory. Ble tgk cte tu rasa nk g ke kilang coklat tu je.hehe :)

    Minta komen entry ni :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    Tq :)

    ReplyDelete
  6. willy wonka yang blakon dalam "willy wonka and the chocolate factory" tuu kan ?
    suka tengok cerita dia
    walaupun mengarut tapi besttt
    hehehe . .
    coklet mmg mengancam laa
    bila tengok coklet mesti rasa nak makan

    ReplyDelete
  7. macam membazir pun ada aku tgk..coklat untuk dimakan.

    ReplyDelete
  8. wa... menariknya.. dulu suka skg dah kurang.. hihi

    ReplyDelete
  9. willy wonka! willy wonka!
    The amazing chocolatier..

    *boleh pulak nyanyi kat sini kan. hehe*

    ReplyDelete
  10. wah..bestnye kalau ade depan mata..memang hadap tu je la..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.