Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 23 September 2013

BlogShop Shaklee | Edit Full Template Blog Simple

Assalamualaikum, peace upon you.


kalau korang pakai produk shaklee bolehlah contact mereka ni, pengedar sah shaklee :) sorry shida agak busy dengan edit blogshop tempahan dari geng-geng shaklee fuhhhh^^


16 comments:

  1. wah!!...fi dulu ada jugak edit2 blog..tapi skrang dah malas dah...leceh sikit..hehe

    ReplyDelete
  2. uihhh cantiknya design.... nak jugak huhu

    ReplyDelete
  3. teringin nak edit blog sendiri...lom tercapai nak buat..

    ReplyDelete
  4. tu die..designer makin busy..hehe

    ReplyDelete
  5. fiza pun ade jual shaklee..hehe..wahh shida aktif kembali edit blog ye..ade sesape nak tempah,fiza recommed shida nanti ye..all the best shida.

    ReplyDelete
  6. cantik.. pandai cik shida edit ya!!!

    ReplyDelete
  7. semua cantik2 :) mcm kenal je doodle tu kak... hihi^^ xpe, tu freebies :)

    ReplyDelete
  8. pttla promote pengedar shaklee..hiihihi..tgh edit blog diorang upe yer :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.