CPUV Campaign yang ke 61 dari Nuffnang | Olay JAS Bundle | Dunia sebenar Shida CPUV Campaign yang ke 61 dari Nuffnang | Olay JAS Bundle

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 20 September 2013

CPUV Campaign yang ke 61 dari Nuffnang | Olay JAS Bundle

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah dah lama sebenarnya menunggu BE baru dari Nuffnang ni, untuk BE pertama bulan september Olay JAS Bundle, agak menarik bunyinya kan? dah nampak iklan cuba lah klik tengok apa yang menarik pada iklan tu ok :) sejak shida hantar tiket pada Nuffnang bertanyakan BE shida yang terlalu lama dari bulan MAY lagi muncul tapi agak lama juga earns dia tak berjalan, tapi hari ni dah berjalan seperti biasa. Tunggu BE dari RHB Debit Mass Usage ni credit baru shida nak cashout Nuffnang, yang lain tinggal untuk cashout seterusnya. Thanks pada Nuffnang tapi muka tak malu sebab nak minta lagi dalam 3 4 cpuv baru lagi hehee :p nak dapat be/cpuv macam shida? klik tutorial nuffnang ok :)


13 Jari Ohsem:

xaty said...

dah lama x dpt BE.
Mana nk dapat kalau xde update pape..hihii

ANa Ahmad said...

wah..!!semakin banyak earning hehe tahniah kak shida..
sentiasa murah rezeki ;)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... saya pun dapat CPUV yg sama... :)

Azhafizah Md Nor said...

wah..banyaknye CPUV Shida.alhamdulillah..tahniah!

Amyma Omar said...

wah.. bnyak nya.. tahniah.. ^_^

Zaza said...

tahniah..zaza pun dah dapat semalam :)

Sally Yatiey said...

Tahniah kak :)

Norhasniza Khalid said...

tahniah dear.. mama pun dapat juga semalam...

aisya said...

tahniah..
:D

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum...duniashida,

Tahniah kepada semua yg dapat... teruskan berblog dan menyampaikan info yg berguna utk blogger lain k...
amin..

mselim3

Mia Liana said...

congratssss ya shida...

Invisible Me said...

Tahniah. Makin masyukk :)

ayut said...

masyukkk..tahniah shida ^^