Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 20 September 2013

CPUV Campaign yang ke 61 dari Nuffnang | Olay JAS Bundle

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah dah lama sebenarnya menunggu BE baru dari Nuffnang ni, untuk BE pertama bulan september Olay JAS Bundle, agak menarik bunyinya kan? dah nampak iklan cuba lah klik tengok apa yang menarik pada iklan tu ok :) sejak shida hantar tiket pada Nuffnang bertanyakan BE shida yang terlalu lama dari bulan MAY lagi muncul tapi agak lama juga earns dia tak berjalan, tapi hari ni dah berjalan seperti biasa. Tunggu BE dari RHB Debit Mass Usage ni credit baru shida nak cashout Nuffnang, yang lain tinggal untuk cashout seterusnya. Thanks pada Nuffnang tapi muka tak malu sebab nak minta lagi dalam 3 4 cpuv baru lagi hehee :p nak dapat be/cpuv macam shida? klik tutorial nuffnang ok :)


13 comments:

  1. dah lama x dpt BE.
    Mana nk dapat kalau xde update pape..hihii

    ReplyDelete
  2. wah..!!semakin banyak earning hehe tahniah kak shida..
    sentiasa murah rezeki ;)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... saya pun dapat CPUV yg sama... :)

    ReplyDelete
  4. wah..banyaknye CPUV Shida.alhamdulillah..tahniah!

    ReplyDelete
  5. wah.. bnyak nya.. tahniah.. ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah..zaza pun dah dapat semalam :)

    ReplyDelete
  7. tahniah dear.. mama pun dapat juga semalam...

    ReplyDelete
  8. Assalammualikum...duniashida,

    Tahniah kepada semua yg dapat... teruskan berblog dan menyampaikan info yg berguna utk blogger lain k...
    amin..

    mselim3

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.