CPUV Campaign yang ke 62 dari Nuffnang | University of Londan International Programmes | Dunia sebenar Shida CPUV Campaign yang ke 62 dari Nuffnang | University of Londan International Programmes

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 24 September 2013

CPUV Campaign yang ke 62 dari Nuffnang | University of Londan International Programmes

Assalamualaikum, peace upon you.
Wahh CPUV baru lagi muncul, yang ke 62 ramai juga blogger dapat cpuv ni. Cpuv yang ke 62 keseluruhan dan yang ke 2 untuk bulan September. University Of  London International Programmes, so bagi adik-adik lepasan SPM 2012 yang nak tahu lebih lanjut boleh klik iklan ini ok memang sesuai untuk korang :) tengok program macam mana yang ditawarkan dan sebagainya :) Boleh terus pergi ke Renaissance Hotel 50450, Kuala Lumpur pada 24 hingga 26 September 2013 (1:00pm - 6:00pm) Rebutlah peluang yang ada bukan senang tau :) Thanks Nuffnang untuk iklan ini sedikit sebanyak membantu adik-adik melihat masa depan yang lebih sempurna :) 


19 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

wahhhhh..tahniah2 hehehe

miss fifi said...

Tahniah dear...moga naikla earnings this month :)

anyway, jemput support segmen fifi :)

http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/09/segmen-my-feveret-book-everrr.html

baby comel said...

tahniah shida. banyaknya rezeki.. hehehe

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH KAK :)

Kisah Si Dairy said...

tahniah shida....banyak tu..

jaakechik said...

huiyooo... bersusun cpuv cik shida... untung la. masyuk2x...

Norhasniza Khalid said...

tahniah yer dear.. :)

Mek Onie said...

huyoooo shida huyoooo :D

Sukma Haron said...

tahniah Shida....
akak nak tanya kenapa buka nuffnang akak tak boleh klik kat button dalam nuffnang, nak tgk history, payment @ button di sebelah kiri pun tak boleh.....

izaFiza said...

Tahniah ;-)

aisya said...

tahniah :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum yangg, taniah ye. murah rezeki awak. nak minta tolong boleh? pm sheila dekat fb skrg.. nak minta tolong pasal blog :(

Azhafizah Md Nor said...

Congrats! Nuff sangat baik hati skang kan..heee

Shark Kay said...

62 sudah..
fuuh..
terbaek ler blog shida nie.
congrat :)

Nadia Johari said...

tahniah..berkat usaha shida jugak

ayut said...

kumpul shida jgn tak kumpul...tahniah yer.. ^^

Ezad Skytech said...

tahniah shida...banyak betul cpuv blog shida ni...ezad tak dapat pulak cpuv ni...hee..