Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 24 September 2013

CPUV Campaign yang ke 62 dari Nuffnang | University of Londan International Programmes

Assalamualaikum, peace upon you.
Wahh CPUV baru lagi muncul, yang ke 62 ramai juga blogger dapat cpuv ni. Cpuv yang ke 62 keseluruhan dan yang ke 2 untuk bulan September. University Of  London International Programmes, so bagi adik-adik lepasan SPM 2012 yang nak tahu lebih lanjut boleh klik iklan ini ok memang sesuai untuk korang :) tengok program macam mana yang ditawarkan dan sebagainya :) Boleh terus pergi ke Renaissance Hotel 50450, Kuala Lumpur pada 24 hingga 26 September 2013 (1:00pm - 6:00pm) Rebutlah peluang yang ada bukan senang tau :) Thanks Nuffnang untuk iklan ini sedikit sebanyak membantu adik-adik melihat masa depan yang lebih sempurna :) 


19 comments:

  1. Tahniah dear...moga naikla earnings this month :)

    anyway, jemput support segmen fifi :)

    http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/09/segmen-my-feveret-book-everrr.html

    ReplyDelete
  2. tahniah shida. banyaknya rezeki.. hehehe

    ReplyDelete
  3. huiyooo... bersusun cpuv cik shida... untung la. masyuk2x...

    ReplyDelete
  4. tahniah Shida....
    akak nak tanya kenapa buka nuffnang akak tak boleh klik kat button dalam nuffnang, nak tgk history, payment @ button di sebelah kiri pun tak boleh.....

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum yangg, taniah ye. murah rezeki awak. nak minta tolong boleh? pm sheila dekat fb skrg.. nak minta tolong pasal blog :(

    ReplyDelete
  6. Congrats! Nuff sangat baik hati skang kan..heee

    ReplyDelete
  7. 62 sudah..
    fuuh..
    terbaek ler blog shida nie.
    congrat :)

    ReplyDelete
  8. tahniah..berkat usaha shida jugak

    ReplyDelete
  9. kumpul shida jgn tak kumpul...tahniah yer.. ^^

    ReplyDelete
  10. tahniah shida...banyak betul cpuv blog shida ni...ezad tak dapat pulak cpuv ni...hee..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.