Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 22 September 2013

Email geli-geli dari SPAM

Assalamualaikum, peace upon you.
Inilah email geli-geli yang shida dapat tak silap 2 hari lepas rasanya, shida yang manis jelita dia boleh kata HANDSOME hahaaa, lagi satu ayat dia "i like you and would like to have a good relationship with you" hohoo bahaya ni hahaaaa kalau dilayan mesti dia bagi shida picture AWESOME dia hahaaa, nak muntah hijau ok :p mengarut je email macam ni, padan lah masuk dalam SPAM email, esok lusa mesti dapat lagi sorang minah atau mamat nama Jane Rahmat yang bertalu-talu email nak berkawan sooo geli ok hahaaa!! detele terus!! mengarut! mengarut! mengarut!

23 comments:

  1. Hahaha, dia mesti random sent kat orang ramai. Terkena pulak dekat girl. Ayokkkk.

    ReplyDelete
  2. memang banyak email spamming.. malas nak baca terus kak mia delete... hihihi

    ReplyDelete
  3. HAHAHA . AUWWWW .. AKAK HENCEM LA :p

    ReplyDelete
  4. cane xnk bg emel2 mngrot camni msok dlm emel kite ek.
    skrg ni byk dpt emel spam.. huhu

    ReplyDelete
  5. cane xnk bg emel2 mngrot camni msok dlm emel kite ek.
    skrg ni byk dpt emel spam.. huhu

    ReplyDelete
  6. sy kalau email masuk kt spam sy dah tak baca dah kalau tengok subject pelik2. delete terus

    ReplyDelete
  7. Huhu! Memang mengarut.. Banyak kali jugaklah dapat email macam ni.. Geli hokay.. Huhuhu..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  8. LEEZA PUN SELALU TERIMA EMEL YG PELIK2..

    ReplyDelete
  9. Salam blogwalking,

    Saya banyak terima tentang loteri atau wang juta-jua.Cara terbaik delete under spam level

    Entri Terkini Saya : 5 Tip Memberi Komen Berkualiti Di Blog

    ReplyDelete
  10. haha,geli pulak baca email ni... :)

    ReplyDelete
  11. ehehe BI dia pon tunggang terbalik ada hati nak kene kan orang...haha :p

    ReplyDelete
  12. main hantar email ni kot..heheh..geli geli nak membacanya.

    ReplyDelete
  13. email mengarut sume tu kan. jgn di layan sudahh. jaa bila dapat terus delete. hihi.

    ReplyDelete
  14. terus delete
    ada certain spam kalo kte buk nti die akn resend blik

    ReplyDelete
  15. email spam berlambak . tick tick, lepas tu delete. hehe ;D

    ReplyDelete
  16. hahaha..tau takpe..dpt minyak kuat la..apa ntah lagi..memang geli..padam semua

    ReplyDelete
  17. hahaha...shida sempat lg ea nk baca surat spam ni..klu ayut mmg delete trus :D

    ReplyDelete
  18. emel2 SPAM ni memang suka mengarut la shida..jangan dilayan..HAHA

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.