Email geli-geli dari SPAM | Dunia sebenar Shida Email geli-geli dari SPAM

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 22 September 2013

Email geli-geli dari SPAM

Assalamualaikum, peace upon you.
Inilah email geli-geli yang shida dapat tak silap 2 hari lepas rasanya, shida yang manis jelita dia boleh kata HANDSOME hahaaa, lagi satu ayat dia "i like you and would like to have a good relationship with you" hohoo bahaya ni hahaaaa kalau dilayan mesti dia bagi shida picture AWESOME dia hahaaa, nak muntah hijau ok :p mengarut je email macam ni, padan lah masuk dalam SPAM email, esok lusa mesti dapat lagi sorang minah atau mamat nama Jane Rahmat yang bertalu-talu email nak berkawan sooo geli ok hahaaa!! detele terus!! mengarut! mengarut! mengarut!

23 Jari Ohsem:

Nies alhaQ said...

Hahaha, dia mesti random sent kat orang ramai. Terkena pulak dekat girl. Ayokkkk.

Mia Liana said...

memang banyak email spamming.. malas nak baca terus kak mia delete... hihihi

Zamani Abe said...

mcm tu kisahnye.. hahaha

dEdEQ dE wIshEs said...

HAHAHA . AUWWWW .. AKAK HENCEM LA :p

Normi Nieza said...

ntah apa2 kan shida..haha

Puan Ezy said...

cane xnk bg emel2 mngrot camni msok dlm emel kite ek.
skrg ni byk dpt emel spam.. huhu

Puan Ezy said...

cane xnk bg emel2 mngrot camni msok dlm emel kite ek.
skrg ni byk dpt emel spam.. huhu

Sally Yatiey said...

macam2 kan kak ;D hee

aisya said...

sy kalau email masuk kt spam sy dah tak baca dah kalau tengok subject pelik2. delete terus

deno said...

selalu juga ada email mcm ni

Rosmiza Ali said...

Huhu! Memang mengarut.. Banyak kali jugaklah dapat email macam ni.. Geli hokay.. Huhuhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Muhammad Syazwan Norhalik said...

hahahaha ni memang geli

Leeza dayasari [santai leeza] said...

LEEZA PUN SELALU TERIMA EMEL YG PELIK2..

mrhanafi said...

Salam blogwalking,

Saya banyak terima tentang loteri atau wang juta-jua.Cara terbaik delete under spam level

Entri Terkini Saya : 5 Tip Memberi Komen Berkualiti Di Blog

Fatanah Khirizan said...

haha,geli pulak baca email ni... :)

Harith Iskandar said...

ehehe BI dia pon tunggang terbalik ada hati nak kene kan orang...haha :p

Azhafizah Md Nor said...

main hantar email ni kot..heheh..geli geli nak membacanya.

jaakechik said...

email mengarut sume tu kan. jgn di layan sudahh. jaa bila dapat terus delete. hihi.

MG schmidt said...

terus delete
ada certain spam kalo kte buk nti die akn resend blik

Cinta hazanis said...

email spam berlambak . tick tick, lepas tu delete. hehe ;D

Nadia Johari said...

hahaha..tau takpe..dpt minyak kuat la..apa ntah lagi..memang geli..padam semua

ayut said...

hahaha...shida sempat lg ea nk baca surat spam ni..klu ayut mmg delete trus :D

Ezad Skytech said...

emel2 SPAM ni memang suka mengarut la shida..jangan dilayan..HAHA